jasiek962 01.08.07, 13:05 naprawdę nie wiem gdzie mam iść na prawko, a czy ktoś chodził do "sukcesu" ? Proszę pomóżcie!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wojtas Re: prawko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 14:10 polecam LOK liga obrony kraju,ludzie znjący się na rzeczy:)dzięki nim wyrośniesz na drugiego Kubicę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: prawko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.07, 14:39 Zdecydowanie nie polecam Ligi Obrony Kraju na Misjonarskiej. Uczęszczałam tam na kurs. Oszukali nas nawet na liczbie godzin wykładów. Przychodziliśmy na 17:00 kierownik pogadał godzinkę czasami połtorej, a potem jak byłam po papiery żeby się zapisac na egzamin w kartę były powpisywane po 4 godziny. Samochody tez mają bez wspomagania kierownicy, a takich na egzaminach już nie ma. Na dodatkowe jazdy odsyłaja do innych ośrodków, żeby w ogóle zobaczyc jak jeździ się samochodem ze wspomaganiem. Ja zdałam za drugim razem, dodatkowe godziny wykupiłam u Tokarskich. Jeździło się super, instruktor bardzo wyrozumiały, cierpliwy, nie wiem jak tłumaczyli teorie,ale z jazdy to z czystym sumieniem mogę polecić TOKARSKICH. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiapotocki Re: prawko 02.08.07, 15:47 Najlepiej na Ukrainę. Tam, nie dość że tanio, to jeszcze bezstresowo. A potem wystarczy tylko zarejestrowac "prawko" w Polsce. Tylko trzeba sie szybko zdecydować. Nasi "miłościwie nam panujący" mają "ukręcić ten biznes". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: prawko IP: *.096.c95.petrotel.pl 01.08.07, 21:49 Ja polecam "L" na Rembielińskiego. Daja wszystkie materiały do nauki,ciekawie prowadzą wykłady , teraz bede miała jazdy wiec mam nadzieje że też bedzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po egzaminie Re: prawko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 07:50 Zdecydowanie polecam naukę u Andrzeja Gołębia. Biuro przy ul. Dworcowej. Myślę, że ma najwyższą zdawalność w Płocku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: prawko IP: *.152.c78.petrotel.pl 02.08.07, 08:54 Tez polecam Andrzeja. 4 razy zdawałem co prawda ale to nie jego wina bo bylo tak ze jako jedyny zostawalem z wszystkich do jazd po miescie a i tak mnie uwalił pryk jeden za własne odczucia. Same jazdy u Andrzeja oceniam bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: prawko Andrzej Gołąb IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.07, 16:33 Widze że Gołąb ma tu niezłe fory :):):) Mimo tego że było pare wypowiedzi nie dość fajnie świadczączych o jego ośrodku, to teraz nawet śladu po nich nie ma :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiapotocki Re: prawko Andrzej Gołąb 12.09.07, 16:42 Tylko na Ukrainie. Tanio, bezstresowo i w potem w Polsce spokojnie mozna zarejestrować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shrek Re: prawko IP: 213.76.179.* 02.08.07, 08:05 ja polecam LOKK i pana nazwiska nie pamiętam ale na literke K sam uczyłem sie u niego podobnie jak wiekszosc moich kumpli i wszyscy zdalismy za pierwszym razem pan odwoził nas po jazdach do domku daja materiały wykłady prowadza policjancji co w przyszłosci daje pewne profity wiem z doświadczenia to tyle pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swojak Re: prawko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 08:16 polecam zdecydowanie "elke" na rembielinskiego 3 bylo super zdalem za pierwszym razem goraco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: prawko IP: *.c148.petrotel.pl 04.08.07, 11:39 a może Jurek płótnicki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: prawko IP: *.plock.msk.pl 09.08.07, 19:05 zdecydowanie polecam OSK Tokarscy!! najlepsza kadra moim zdaniem, instruktorzy tez odwoza do domku jak tu ktos zaznaczyl ( a propos to jest standard) materialy tez sa, na plycie i ksiazeczka! poz tym co najwazniejsze instruktorami są ludzie z uprawnieniami egzaminatorów!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: prawko IP: *.037.c89.petrotel.pl 11.08.07, 21:09 Wiem ze to nie za bardzo w temacie ale prosze wszystkich o pomoc. chciałbym sie dowiedzieć jak wyglada praktyczny egzamin w Płockim WORDzie.O co pytaja, czy od razu do jazdy po łuku i górki trzeba zapinać pasy i czy przy jeździe po łuku można patrzeć w same lusterka czy trzeba sie odwracać do tyłu. Instruktor całą naszą grupę uczył patrzenia w lusterka wiec mam nadzieję że tak bedzie dobrze i mnie nie obleją na egzaminie. A moze napiszecie jeszcze parę słów o egzaminatorach który jest najbardziej w porzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żabka Re: prawko IP: *.centertel.pl 12.08.07, 11:53 pasy musisz zapiąć ;) a jak na łuku będziesz zerkać w lusterka to możesz oblać. Musisz odwrócić się do tyłu. egzaminatorzy często stają za "elką" i jeśli patrzysz w lusterka to po prostu możesz go rozjechać :) jak myślisz zdasz?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś