Gość: m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 21:19 Jedziemy po zwycięstwo ZKS ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibitz Na meczu maja byc rozdawane koszulki... IP: *.139.c85.petrotel.pl 07.08.07, 21:44 Podobno na meczu z Lechia rozdawane beda koszulki Mój Płock-Moja Wisła. Myśle że to ciekawy pomysł może przyciagnac kibiców:) Pozdro co o tym sadzisz hrabiapotocki?? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiapotocki Re: Na meczu maja byc rozdawane koszulki... 07.08.07, 21:57 Wreszcie! Mam nadzieję, że to będzie poczatek nowej tradycji. Potrzeba jeszcze stworzyć "klimat". I to nie tylko na stadionie. Po meczu też. Może, jak będzie wymiana opinii "na gorąco" to kibice i stzb szkoleniowy będa mieli pełniejszy obraz. A poza tym będzie mozna od razu "rozładować" gorącą atmosfę. I nawet jeżeli poleje się trochę "zupki chmielowej", to nikt do nikogo nie będzie miał "wątów". Poza tym nic tak dobrze nie zbliża, jak browar wypity w dobrym towarzystwie. Tak jest np. w Liverpoolu czy w Glentoranie Belfast. I dlatego m. in. kibice The Reds śpiewają "You'll never walk alone"(Nigdy nie pójdziesz sam). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erni Re: Na meczu maja byc rozdawane koszulki... IP: 83.2.116.* 07.08.07, 22:41 Zdecydowanie popieram Hrabiapotocki !!! Zastanawia mnie jeszcze czemu nawet redakcja w przypuszczalnych składach podaje Gregorka - powinien tam być moim zdanie Kretek. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiapotocki Re: Na meczu maja byc rozdawane koszulki... 07.08.07, 22:47 Mają prawo spekulowac. Ja bym jednak nie skreślał Karola. Pamiętacie, jakie problemy miał Zurawski? Ale okazał się potrzebny drużynie. Można postawić na Gregorka i na Kretka. Każdy po połowie. Ale ostateczna decyzja i tak bedzie należała do trenera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t@m Re: Na meczu maja byc rozdawane koszulki... IP: *.088.c70.petrotel.pl 07.08.07, 23:24 Tylko zwycięstwa sie liczą jeśli myślimy o awansie do OE!! Wiec DO BOJU DO BOJU DO BOJU ZKS!!!!(a ze wan nie gra smutny nikt nie jest) Może zrobić tak aby Gregorek grał 45minut na 200% swoich możliwości a po przerwie Kretko również z bardzo dużym zapasem sil co powinno skutkować bardzo dużym zangażowaniem napastników w grę. Wiadomo najlepsza obrona jest atak!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xs Re: Na meczu maja byc rozdawane koszulki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 23:32 12-30 pod teatrem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiapotocki Re: Na meczu maja byc rozdawane koszulki... 07.08.07, 23:34 No! Wreszcie zaczęła się rzeczowa dyskusja, a nie utyskiwania. To jest właśnie PRAWDZIWE KIBICOWANIE. A po dobrym meczu wspólna biesiada przy małym "browarku". No i merytoryczna wymiana zdań. CO wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t@m Re: Na meczu maja byc rozdawane koszulki... IP: *.088.c70.petrotel.pl 08.08.07, 00:02 A ty już w Płocku Potocki, że sie na browca ustawiasz;) Ja tam chętnie ma browar wyskocze:P Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiapotocki Re: Na meczu maja byc rozdawane koszulki... 08.08.07, 00:10 Ja tylko proponuję pewne rozwiązanie "problemów", które mogą wynikać "na gorąco" po meczu. Tak jest np. w klubie GLENTORAN z elfastu. Atmosfera robi się miła i przyjemna. Stąd np. liverpoolskie "You'll never walk alone". I to przed, w trakcie i po meczu. KAŻDYM!! A jak będzie miła atmosfera, to czemu nie. Dobry "browiec" nie jest zły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t@m Re: Na meczu maja byc rozdawane koszulki... IP: *.088.c70.petrotel.pl 08.08.07, 00:15 You will never drink alone:) ja to tak proponuje;P Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiapotocki Re: Na meczu maja byc rozdawane koszulki... 08.08.07, 00:17 Po KAŻDYM meczu WISEŁKI to i owszem, czemu nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Wisła gra z Motorem po 11 latach IP: *.plock.mm.pl 08.08.07, 00:19 Ale te nasz redaktorki wyborowe sie rozbestwiły, jak w zeszłym sezonie piłakarze, trenerzy i prezesi padaka to artykuły miodem płynęły, jak teraz coś sie dzieje , jest pierwsze zwycięstwo i cheć do gry i do kibicowania to nie.... Wisła juz po pierwszym meczu osiągnęła dno i teraz sie odbiła .... i wszystko na nie..hehe Tak naprawde widze, że to nasze redaktorki osiągneły dno, bo jak klub nie płaci za sposnorowane artykuły to widac będzie trzeba to wymusić. A i jeszcze czyn prędzej usuńcie ten wpis bo krytykując redaktorków napewnołanmie regulamin. pozdorowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiapotocki Re: Wisła gra z Motorem po 11 latach 08.08.07, 00:24 Fan. Tak jest zawsze. I mie tylko "w temacie "piłki. Na "złotkach" też nie zostawili suchej nitki. Ale najwazniejsze, że na tym forum zaczął się tworzyć KLIMAT. Oczywiscie wokół piłki i piłkarzy. I o to chodzi. You'll never become alone! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t@m Re: Wisła gra z Motorem po 11 latach IP: *.088.c70.petrotel.pl 08.08.07, 00:24 Jak DMO odszedł z klubu to nasze redaktorki normalnie nie maja chyba sie kogo bać i piszą to co piszą. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiapotocki Re: Wisła gra z Motorem po 11 latach 08.08.07, 01:10 To się nazywa "wyładowywanie kompleksów". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xs Wisła gra z Motorem po 11 latach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 03:20 no spoko nie, ale to nie cz@t tylko forum :o chcecie se pogadac to na gadu gadu albo rl, a co to redaktora to i tak tego sku..syna od dawna nie czytam, bo brednie h.. pisze ;o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: My Blood Wisła gra z Motorem po 11 latach IP: *.012.c82.petrotel.pl 08.08.07, 08:15 Podobnież historia lubi się powtarzać, więc nie mam nic przeciwko, by było 2:0 dla Wisełki. MOTOR to jedna z najsłabszych personalie załóg w II lidze, ale teraz są jeszcze groźni. Większość chłopaków pierwzy raz kopiąć piłkę na II-ligowym poziomie ciągnie na tzw. adrenalince i dlatego niewiadomo czego sie po nich spodziewać. Udało im się przeciez z 3:0 wyjść na 3:2. Co jest doskonałym przykładem, że chłopaki walczą do końca. Jeśli nie zlekceważymy rywala, zagramy ofensywnie to o wynik raczej można być spokojnym. Zresztą, kazdy inny wynik niz wygrana ZKS-u będzie dla nas porażką.... Odpowiedz Link Zgłoś
lukikuro Wisła gra z Motorem po 11 latach 08.08.07, 11:10 Ja mam takie pytanie z innej beczki czy jest gdzies moze realacja w radiu z tego meczu w pracy bym sobie posluchal, niestety nie moge byc na tym meczu Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiapotocki Re: Wisła gra z Motorem po 11 latach 08.08.07, 11:37 MOże w którejś naszej lokalnej stacji. Realacje z meczu czesto prowadziło radio "Płock". Ale nie mam pewności, a nasze me(n)dia lokalne nie mają zwyczaju podawać takich "mało znaczacych" szczegółów. Najlepiej w czasie meczu przełąćzyć się na Radio"Płock", wtedy będzie wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Wisła gra z Motorem po 11 latach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 11:46 tak naprawdę to w płocku nie ma radia na poziomie, które mogłoby relacjonować spotkania naszej Wisełki. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiapotocki Re: Wisła gra z Motorem po 11 latach 08.08.07, 11:57 W Płocku nie ma w zasadzie żadnych lokalnych mediów na poziomie. Jak nie "bałwochwalcy", to zakompleksieni. Żadnego obiektywizmu. Od totalnego "uwalania" do włażenie w d... Takie to już środowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiapotocki Wisła gra z Motorem po 11 latach 08.08.07, 19:09 Hej WIARAAAAAAAAA! Czy ktos może zna wynik. Siedze w "arbajccie" i nie wiem czy jest pozytywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiapotocki Re: Wisła gra z Motorem po 11 latach 08.08.07, 19:36 08.08.07 17:00 Kmita - Śląsk 0:1 08.08.07 17:00 Lechia - Piast 1:0 Podbeskidzie - Arka 0:1 Pelikan - Stal 5:0 Katowice - Znicz 0:2 Motor - Wisła 0:0 Polonia - Łomża 0:1 Warta - Tur 0:1 Odra - Jastrzębie 0:0 Wyniki wszystkich meczów. Na bieżąco na www.sport.pl Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiapotocki Re: Wisła gra z Motorem po 11 latach 08.08.07, 19:47 Hej. Wiara. 2:1 dla Wisełki.Strzelcy bramek Peszko (65.), Żytko (73). Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiapotocki Re: Wisła gra z Motorem po 11 latach 08.08.07, 19:58 Oto (chyba )końcowe wyniki wg portalu sport.pl Kmita - Śląsk 0:1 Lechia - Piast 1:0 Podbeskidzie - Arka 0:1 Katowice - Znicz 1:2 Motor - Wisła 1:2 Polonia - Łomża 2:1 Warta - Tur 0:1 Odra - Jastrzębie 1:0 Jeżeli to się tak skończyło to WYGRALISMY W LUBLINIE!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t@m Re: Wisła gra z Motorem po 11 latach IP: *.236.c83.petrotel.pl 08.08.07, 20:32 IDE NA BROWAR:P Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiapotocki Re: Wisła gra z Motorem po 11 latach 09.08.07, 10:57 t@m. Soryy. Ale nie moge. Ale w sobotę też pójdę. I wypije nie tylko za zwycięstwo. Twoje zdrowie. też Sie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan_nędzy Re: Wisła gra z Motorem po 11 latach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 22:16 Odra - Jastrzębie 1:1, nasza Wisełka zajmuje już 4 miejsce w tabeli tracą tylko 3 pkt. do Znicza Pruszków!!! Odpowiedz Link Zgłoś