Gość: fryta IP: *.portal.plock.pl 10.07.03, 22:07 polecam "Mus" , zdalem za pierwszym razem wiec szerszego reklamowania chyba nie trzeba Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pik Rondo przy ul. Mościckiego daw.Rew.Kubańskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.03, 18:15 Zdałam za pierwszym razem ja i moja koleżanka. Zdecydowałam się na kurs w tym ośrodku ponieważ poleciły mi go moje koleżanki,które taż zdały za pierwszym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata RONDO w Budowlance na Mościckiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.03, 18:57 Miałam jazdę z p.Leszkiem nauczył mnie nie tylko jeżdzić ale i myśleć za kierownicą co zaowocowało zdaniem za pierwszym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grześ O.S.K Osiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.03, 20:03 Na centrum Szkolenia Kierowców to nie wygląda bo warunki mizerne a od instruktora waliło gorzałą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bunny Re: O.S.K Osiński IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 17.09.03, 22:09 Gość portalu: Grześ napisał(a): > Na centrum Szkolenia Kierowców to nie wygląda bo warunki mizerne > a od instruktora waliło gorzałą czyzby od p.Koperka...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek191 TOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 18:19 może nie jest to rozleklamowana szkoła jazdy ale zapewnia naprawdę profesjonalne przygotowanie do egzaminu - który mam już na "+" wszystkim którzy mają egzamin przed sobą życzę POWODZENIA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gibki Re: O.S.K Osiński 31.03.04, 12:13 no widzisz - ja tam chodzilem i zdalem za pierwszym razem nie kurs jest wazny ale kursant, ktory umie jezdzic bo przez te 20 godzin "jazdy" ni chu.. sie nie nauczysz jezdzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: O.S.K Osiński IP: *.class146.petrotel.pl 01.09.04, 01:14 Ja też chodziłem na kurs u Pana Osińskiego w pierwszej połowie 2004r. i powiem jedno że do teorii i wykładów w tym ośrodku nie można mieć zastrzeżeń, ale niestety instruktorów to dawno należało by zmienić. Nie dlatego że nie zdałem egzaminu za pierwszym razem, ale dlatego że nie potrafią uczyć bezpiecznej i prawidłowej jazdy. Wziołem dodatkowe lekcje od instruktora z PZM-otu i szokiem było dla mnie podejście i sposób nauki jazdy. Efektem tego zdanie egzaminu bez problemu. To co nauczył mnie instruktor Pana Osińskiego kwalifikowało mnie do jazdy wozem konnym a nie samochodem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Szkoły nauki jazdy IP: 62.200.126.* 26.08.03, 08:47 Polecam "Lokk-Tor" bardzo fachowo a jazda tylko z Waldim!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafał Re: Szkoły nauki jazdy IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 26.08.03, 17:02 Ja chodziłemm na kurs do ośrodka szkolenia kierowców NSZZ Policjantów na ul. Pięknej. Zdałem za pierwszym razem. Jeździłem z takim fajnym gościem Piotrkiem. Polecam. Facet ma cierpliwość, raz mnie opieprzył ale chciałem wjechać na skrzyzowanie na czerwonym świetle. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Szkoły nauki jazdy IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 06.09.03, 16:33 najlepszym ośrodkiem nauki jazdy w Płocku jest w NOWATORZE u Pana Grzyba - pełna kultura. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy kierowca Re: Szkoły nauki jazdy IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 10.09.03, 16:16 A ja ci powiem, jesli masz smykałkę do jazdy i trochę chęci do nauki - wszędzie jest nieźle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flora Re: Szkoły nauki jazdy IP: 148.81.8.* 16.09.03, 20:16 Polecam Andrzeja Gołębia, nauka u niego to przyjemność, a zdaje się egzamin naprawdę za pierwszym razem:)Jeśli oczywiście słucha sie tego co mówią instruktorzy nauki jazdy;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skarpianka RONDO, ul. Mościckiego IP: hpcache:* 19.09.03, 10:13 Uczyłam się tam jeździć raz z moją siostrą. Egazamin na prawo jazdy zdałyśmy w 1999 roku - za pierwszym podejściem. Co odróżnia tę szkołę od innych? Przede wszystkim podejście do nauki - spokojnie, na luzie, przy tym przekazywanie praktycznych rad i wskazówek, ktore okazały się bardzo przydatne już w czasie samodzielnej jazdy samochodem. Osobiście, przed kursem, nie siedziałam nigdy za kierownicą pojazdu, samochodu nie mieli także moi rodzice. Spotkanie z samochodem, który miałam sama prowadzić, na kursie było pierwsze. Bardzo mile wspominam moją naukę w tej szkółce, profesjonalizm instruktorów z Ronda sprawił, że egzamin państwowy był dla mnie wyłącznie etapem kończacym rozpoczęty kurs, a nie czymś strasznym, bardzo stresującym, czymś o czym chciałabym zapomnieć. Szczerze polecam - nie zawiedziecie się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DARO RONDO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 20:59 Na dzień dzisiejszy nie widzę lepszego ośrodka jak Rondo.Kurs rozpocząłem u Tomaszewskiej, za takie pieniądze to całkowita lipa,nie zdałem.Jazdy dodatkowe brałem u Tokarskich to już komplenie dno.Dopiero jak poszedłem na Mościckiego do Budowlanki to potraktowany zostałem spoko,co prawda 7 jazd, ale dały mi one więcej niż te do tej pory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: RONDO IP: *.energis.pl 10.01.04, 21:49 Niewiem co ci się nie podobało u Tokarskich. Ja właśnie chodzę tam na kurs i jest spoko. Poszłam tam na kurs bo chodziło tam wielu moich znajomych i nikt nie narzekał, a wręcz przeciwnie. Wszyscy pozdawali za pierwszym lub drugim razem. Ja też mam nadzieję że tak zdam. Poza tym zanim poszłam na kurs dzwoniłam do paru ośrodków i nigdzie nie zaoferowali mi tego co Tokarskich. Jestem zadowolona i nie żałuję wyboru. Polecam Tokarskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Polecam R O N D O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.03, 20:45 Chciałam powiedzieć że wkońcu zdałam!!! a wszystko dzieki Ośrodkowi Szkolenia Kierowców Rondo. Są naprawde T H E B E S T !!!!! Chodziłam na kurs do pewnego ośrodka w Płocku. Niestety to nie doło satysfakcji. po kilku godzinach jazdy nie mogłam ruszyć poprawnie z miejsca!!! Po wykupieniu zaledwie kilku godzin w Rondo moja sytuacja sie zmieniła. Zdałam i umię jeżdzić!!! Podziwiam spokój i opanowanie instruktorów! Niema lepszych ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johnny Re: Polecam R O N D O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 13:13 ZDECYDOWANIE RONDO. Wysoka zdawalnosc, extra instruktorzy (szczegolnie Leszek Z.). zero stresu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgaB Re: Polecam R O N D O IP: *.crowley.pl 21.01.04, 11:44 Dwa dni temu zdalam za pierwszym razem po kursie w RONDO. Polecam z calym przekonaniem. Jezdzilam z Leszkiem Z i podczas egzaminu nie robilam zadnych bledow i nie denerwowalam sie (za mocno). Jeszce raz polecam. RONDO w pelni zasluguje na swoja dobra opinie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: Szkoły nauki jazdy IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 06.12.03, 17:34 W RONDO zdalem za pierwszym razem!!! naprawde rewelacyjny osrodek. Lekcje mialem z panem Sławkiem. Spoko gościu. Naprawde dobrze tlumaczy. Osrodek na 6+ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Szkoły nauki jazdy IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 06.12.03, 17:40 Osrodek Szkolenia Kierowcow R O N D O - dzieki nim zawdzienczam ze przez 10 lat ,,woze`` sie bez zadnych problemow. Zostalam tak nauczona ze niemam zadnych problemow z przepisami czy jazda samochodem. to osrodek z wieloletnia tradycja. polecilam go juz nie jednemu znajomemu. wszyscy byli zadowoleni tak jak ja!!! Pozdrawiam i zycze nastepnych kilkadziesiat lat dobrego szkolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Szkoły nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 21:09 Dzisiaj zdałam, czuję się super !!! Szkoła Rondo jest super, miałam wątpliwości ale jak szybko zostały rozwiane. Zasiadłam za kierownicą micry egzaminacyjnej i wiedziałam że zdam,że jestem w domu, nie miałam już żadnych obaw. jednak sposób nauczania P.Leszka jest berdzo dobry!!! P O L E C A M R O N D O są najlepsi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Szkoły nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 21:33 A ja zastanawiam sie co robią pracownicy Urzędu Miasta i Ośrodka Egzaminacyjnego aby pokazać frekwencję zdawalności u poszczególnych instruktorów w Ośrodkach szkolących. Jest dużo ośrodków w Płocku i jeśli przedstawimy ich zdawalność to te,które są złe padną a ich instruktorzy nie zostaną zatrudnieni w innych ośrodkach jeśli robią lipę. Może najwyższy czas aby odbierać koncesję złym ośrodkom,z niską zdawalnością bo to przecież oni nas biją po kieszeni najbardziej, może więcej kontroli ? A może bardziej się zainteresować egzaminatorami, bo tam stoją same zachodnie samochody, a może żle myślę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Szkoły nauki jazdy IP: 62.29.129.* 15.01.04, 22:36 Jeśli chodzi o urzędy to według prawa nie mogą ujawnić które ośrodki mają lepszą zdawalność a które gorszą. Mogą to udostępnić tylko kierownikowi danego ośrodka. I to tylko frekwencję jego ośrodka. Koleżanka mojej mamy pracuje w UM i powiedziała że najlepszą zdawalność ma ośrodek Tokarskich z Szopena. Właśnie dlatego chodzę tam na kurs. Jest super. Mam nadzieję że na egzaminie też będzie dobrze. Tym bardziej że znam kilka osób, które chodziły na kurs do Tokarskich i wszyscy pozdawali za pierwszym lub drugim razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figaro Re: Szkoły nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.04, 21:55 jeśli Tokarscy mają najlepszą zdawalność to dlaczeego nie chcieli okazać się tym, a prosiłem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liso Re: Szkoły nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 21:58 ale ściema Tokatscy nalezą pod Starostwo a nie pod UM bo są z Radzanowa jesteś kłamca E W A Odpowiedz Link Zgłoś
olsza32 RONDO :D 11.12.03, 01:07 Zdałem za pierwszym razem i na dodatek nie denerwowałem się na egzaminie dzięki komu??.... Dzięki instruktorom z Ronda, a szczegulnie dzięki P.Leszkowi Zajączkowskiemu :)) Pozdrawiam Leszku Tak trzymać :)))))) a innym proponuję ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asica O.S.K. "Rondo" IP: *.petrotel.com.pl 18.12.03, 15:47 Nie znam osoby, która wyrażałaby się źle o ośrodku RONDO. Dlaczego? Bo oni są rewelacyjni!!! Jazdy u nich to świetna zabawa i dobra lekcja jednocześnie. Niedawno zdałam egzamin (za pierwszym podejsciem) bez żadnego problemu, bez stresu. Wszyskim przyszłym kierowcom polecam ten ośrodek. ... Panie Leszku, gorąco pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: victor Re: Szkoły nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 21:00 Rondo jest ok 90%zdawalności wszyscy zdają maksymalnie za drugim razem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Szkoły nauki jazdy IP: *.energis.pl 09.01.04, 22:28 Albo wy wsztscy powariowaliście albo to wszystko piszą instruktorzy z ronda. Ja chodziłem na kurs do Gołębia w Nowatorze. Nie byłem zadowolony ale tam miałem blisko. Zresztą zdałem za siódmym razem, ale mam znajomych co chodzili do ronda i też nażekali. Wcale nie mniej odemnie. Jeśli chodzi o zdawalność to znam 6 osób, które chodziły do ronda i zdawały za 5, 6 lub 7 razem. Więc te 90% zdawalności jest chyba grubo przesadzone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L.Z Re: Szkoły nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.04, 11:32 To przedstaw te osoby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Szkoły nauki jazdy IP: *.energis.pl 13.01.04, 22:09 Ja polecam Tokarskich. Świetnie tłumaczą. Niezdałem trzy razy. Kurs zaczynałem u Tomaszewskiej. Jeżdziłem z Bońkoskim. Po mieście facet nic mi nie tłumaczył i twierdził że jeżdżę luks. Dopiero egzaminator otworzył mi oczy. Dokupiłem dwie godziny przed drugim egzaminem u Gołębia. To samo, lipa. Przed trzecim egzaminem dokupiłem jazdy w Rondzie. Jeszcze gorzej. Facet gada wszystko ale nie to co trzeba (straszny chwalus - srebrna Mikra). Dopiero u Tokarskich zaczołem rozumieć na czym polega jazda. Miałem dokupić dwie godziny jak przed każdym egzaminem ale było tak super że dokupiłem cztery. Opłaciło się. Zdałem w piątek. Teraz tylko żałuję, że od razu nie poszedłem do Tokarskich na kurs. Wszystkim będę ich polecał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Szkoły nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.04, 21:58 sory to u Tokarskich jest srebrna micra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G................. Re: Szkoły nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.04, 11:36 naucz się pisać, bo skoro masz problemy z pisownią,to jak możesz nie mieć z jazdą i egzaminami na prawo jazdy :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKT pracownik w.k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.04, 22:17 A JA WAM POWIEM NIE PISZCIE BZDUR, JEŚLI CHCECIE WIEDZIEĆ JAKA JEST FREKWENCJA TO PO PROSTU POPROŚCIE KIEROWNIKA OŚRODKA O POKAZANIE WYCIĄGU Z URZĘDU MIASTA LUB STAROSTWA WYDZIAŁU KOMUNIKACJI O ZDAWALNOŚCI BO ONI DOSTAJĄ TO RAZ NA PÓŁ ROKU.jEŚLI NIE CHCĄ SIĘ TYM OKAZAĆ TO NIECH SPADAJĄ. A WY LUDZIE NIE DAJCIE SIĘ ZWARIOWAĆ.NIE WSZYSTKO CO NAJTAŃSZE I NAJDROŻSZE JEST NAJLEPSZE.MACIE GŁOWY NIE TYLKO ABY WAS PO NICH GŁASKANO, RUSZCIE NIMI.TO WY ZA TO PŁACICIE I STARAJCIE SIĘ WYMAGAĆ,ZAROWNO PODCZAS KURSU JAK I EGZAMINU. PS.TOKARSKI NIE JEST TAKI SUPER I INNE OŚRODKI TEŻ DAJĄ CIAŁA.LUDZIE MYŚLCIE!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zamierzam_zdawac Re: Szkoły nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 16:53 Czy wicie ja to jest od kwietnia tego roku? Pdobno cenu kursow maja wzrosnac nawet o 2000 zl. Nie wiem dokladnie jak to jest wiec prosze was o pomoc. Pzdrawiam wszystkich!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swoj Re: Szkoły nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 10:51 nie przezywaj nie bedzie kosztowac 2000 zł skoro kurs zwiekszy sie o 10 godz jazdy to cena wzrosnie ok50% czyli po nowemu bedzie to ok 1100 1200zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursantka u Osińs. Re: Szkoły nauki jazdy IP: 80.50.13.* 18.03.04, 09:22 UWAGA!wczoraj zaczęłam kurs u Osińskiego,teraz żałuję,bo już wpłaciłam pierwszą ratę.To oszuści,zapisując się na kurs podano mi cenę 600zł,wczoraj pan Osiński na pierwszym spotkaniu powiedział,że kurs kosztuje 650zł,bo zdrożało paliwo,opony się zdzierają itp.,po prostu naciągacz.Twierdził też,że u niego jest i tak najtaniej,bo w innych szkołach kurs kosztuje ponad 700zł,co nie jest prawdą.Kurs miał trwać ok.miesiąca,ale znowu niespodzianka Osiński wczoraj stwierdził,że kurs może trwac ok.3miesięcy.I znowu się tłumaczył,że jest ok.140 kursantów,a on ma mało samochodów itd.Nasuwa się pytanie po co przyjął aż tylu skoro miło być maksymalnie ok.80 kursantów,ale odpowiedż jest prosta to jest biznes Osińskiego.Teraz jak sobie wymyślił dopłate 50zł to razy 140 dodatkowo mu wpadnie kasy.Najgorsze jest to ,że nie mam pewności czy za miesiąc nie wymyśli kolejnej dopłaty,bo się silniki np.zacierają.A żadnych umów z ceną za kurs nie podpisuje z ludżmi,a powinien,bo tak robi ludzi jak chce.Zastanawiam się czy to jest zgodne z prawem ,przecież umowy ustne też obowiązują panie OSIŃSKI!.Ja na dzień dzisiejszy straciłam do tego pana zaufanie,zrobił na mnie fatalne wrażenie i ostrzegam pszyszłych kursantów.Pieniędzy wpłaconych odzyskać nie można, także jestem na tą szkołę nauki jazdy skazana.Na temat ich nauki wypowiem się za jakiś czas,wykłady są tylko raz w tygodniu po 3 godziny,z tego co wiem w innych szkołach są 2 razy w tygodniu.Ludzie nie polecam szkoły Osińskiego.A ten temat za to gorącoNo może polecam jakiejś miłej w Płocku gazecie.Byłby ciekawy artykuł.NO może w wakacje kurs się skończy,kto wie?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OSK OSZUŚCI Re: Szkoły nauki jazdy IP: 80.50.13.* 18.03.04, 09:51 tez mialem identyczna sytuacje u pana osiniskiego. najpierw mialo byc 600zl a poznie na pierwszym kursie powiedzial ze z powodu ble, ble ble bedzie kosztowal 630 i teraz widze ze nie byl to odosobniony przypadek. pan osinski to jest najzwyczajniejszy naciagacz! teraz zaluje ze wplacajac zaliczki nie zazadalem pisma od pani przyjmujacej ze calkowity koszt kursu to 600zl i na tym pieczatka i podpis. taka moja rada dla innych. Faktycznie powinna sie tym zajac jakas gazeta bo widze ze takie chwyty u pana osinskiego sa nagminne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koles Re: Szkoły nauki jazdy IP: 80.50.13.* 20.03.04, 20:10 ja tez teraz zaczalem u Osinskiego.te same gierki z jego strony.UWAZAJCIE na niego.zgadzam sie z poprzednikami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Szkoły nauki jazdy IP: *.class146.petrotel.pl 22.03.04, 07:08 CO WY PISZECIE ZA BZDURY. DAJCIE SPOKOJ I NIE REKLAMUJCIE SWOICH OSRODKOW. WYSTARCZY ISC DO OSRODKA EGZAMINOWANIA KIEROWCOW I SPRAWDZIC ZDAWALNOSC Z POSZCZEGOLNYCH OSRODKOW SZKOLENIA. JAK JA SPRAWDZALAM TO NA 1 MIEJSCU BYL OSRODEK TOMASZEWSKICH NA OTOLINSKIEJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: Szkoły nauki jazdy IP: 80.50.13.* 24.03.04, 20:49 KOCHANA ,NIKT NIE REKLAMUJE SWOICH OSRODKOW,WRECZ KILKA OPINNI JEST NIEDOBRYCH O OSINSKIM Z CZYM SIE ZGADZAM.ZGUBILAS WATEK.A TAK PRZY OKAZJI MATUSZEWSKA JEST NAJDROZSZYM OSRODKIEM W PLOCKU.ZRESZTA WSZYSTIM ZALEZY TYLKO NA TYM ABY INTERES SIE KRECIL,A NIE WAZNE CZY KURSANCI ZDAJA.JAK NIE TO DLA NICH LEPIEJ,BO SIE WYKUPUJE DODATKOWE JAZDY.DOSZLO DO MNIE ZE JEDEN Z INSTRUKTOROW SIE CHWALIL.WIEC O CZYM TU MOWIC?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Instruktor... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 10:21 Ciekawy jestem jak pani Sylwia sprawdzila zdawalnosc osrodkow skoro jest to dostepne tylko dla ich wlascicieli... Wiec tez niepiszcie glupot... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Instruktor... IP: *.class146.petrotel.pl 31.03.04, 14:40 TO masz chyba złe informacje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: durkotny pies TO JEDNAK SIĘ OPŁACA IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.04, 23:19 Skąpi płacą dwa razy. Zdawałem w tamtym roku. Rzeczywistość niema nic wspólnego z teorią. Kurs kosztował 600PLN + 40Lekarz + 97Egzamin + 3,5Prowizji za opłatę egz. + 80PLN Wydanie Prawka. Ponieważ 20godzin jest naprawdę nie wystarczające dla osoby, która nie maiła nic wspólnego z samochodem to kosztowało mnie 6*30PLN Oblałem teorię, więc dodatkowe 70PLN ... Podsumowując jakieś nieco ponad 1000PLN. To są realne koszty. 20godzin starcza tylko tym, którzy wcześniej jeżdzili. W innych przypadkach 30godzin to i tak nie jest dużo. Myślę, że lepiej chyba dopłacić za te 10godzin i się porządnie nauczyć, niż płacić za egzaminy. Według starych zasad, kurs kosztował min. 600, nie wiem jescze o ile podrożyli, ale jak rozmawiałem ze znajomym instruktorem to w wakacje jak nie będzie chętnych mają opuścić do 25PLN/h praktyki. Cena może wynosić nawet 800. Różnica 200PLN może się zwrócić jeśli komuś to pomoże zdać za pierwszym a nie za piątym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liso Re: Szkoły nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.04, 19:49 Sylwia, pokręciło Ci się w głowie Tomaszewska jest najdrozsza i wcale nie najlepsza.Mogę sie załozyć,że znam co najmniej 4 ośrodki lepsze od niej,a zadałaś sobie pytanie dlaczego oni mają tam siedzibę,kto pracował w tym ośrodku,kto komu odsprzedał teren, dlaczego egzaminatorzy tam podchodzili,ale to się już skończyło .Jesteś naiwna sądząc, że to ona jest najlepsza !!!!! Za takie pieniądze powinna oferować o wiele więcej i lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś