joker78 29.10.07, 11:26 Wreszcie jakiś sensowny krok do ożywienia bulwaru nad Wisłą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: polony Nad Wisłą stanie się jasność IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.07, 13:25 Brawo! Będzie można pospacerowac po zmierzchu, bo dotychczas się bałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyrankiewicz Re: Nad Wisłą stanie się jasność IP: 193.59.95.* 29.10.07, 13:26 Bardzo sensowny, obawiam się tylko o barwę oswietlenia aby nie była zbyt agresywna, czytaj oswietlenie sodowe, które wogóle nie pasuje do tego typu miejsc a w naszym mieście jest powszechnie stosowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plocczanin Re: Nad Wisłą stało się CHamstwo IP: *.plock.mm.pl 29.10.07, 14:57 Gość portalu: cyrankiewicz napisał(a): Znam nazwisko... fotografie czy dla ładnej fotografki , należy wydać wszystkie pieniadze miasta.? Płock istnieje ileś tam wieków. Jest masa ulic, które nie sa oświetlone. i nawet nie zamierzają. Prąd jest wyjątkowo drogi i jest wykorzystywany nie dla konsumpcji przez ludnośc , lecz upiększanie widowiska. To już było za carycy Katarzyny u księcia Potiomkina. Całe płockie Powiśle zostało celowo doprowadzone do ruiny, żeby Firmy i chciwcy mogli przejąc ziemię w starym Płocku za grosze. Kupili nawet dom z ludźmi i ich tam prześladowali. Czy ruiny domów ładnie oswielone pięknie wychodzą na fotografiach? Juz był taki , który spalił Rzym, żeby ładnie wyszło. trochę zastanowienia. Ludziom nie dali wody a na lampę było... To jest proste. Za Makiawellim ludzi maja w tyłku, uważając ich za masę, magmę , która wszystko wpieprzy a bogacze KONSUMUJA. tak to nie dając ludziom chleba , robią igrzyska a i te nie do końca, ponieważ zakładają szmatę, żeby ta MAGMA nie płacąca NIC NIE WIDZIAłA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mzk Re: Nad Wisłą stało się CHamstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.07, 15:02 kto to tak bredzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plocczanin. Re: Nad Wisłą stało się CHamstwo IP: *.plock.mm.pl 29.10.07, 16:46 Nie musisz koleżce MM tak wchodzić w tyłek. masz milicyjne myślenie, jak sie ośmieszy przeciwnika to sukces. ja wiem co piszę a nie pisze do ciebie. To nie ta klasa rozwojowa "9". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głupotowstrzymywac Re: Nad Wisłą stało się CHamstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.07, 17:03 Płocczanin, próbowałeś kiedyś przeczytać to co napisałeś? Przecież Ty bredzisz tak, że się tego przeczytać nie da. Choć raz przeczytaj to co naklepiesz, a potem może popraw, podopisuj, przecinków i kropek podostawiaj, może się da w końcu Cię zrozumieć. Albo może przestań tyle pić, palić jakiegoś g...a, nie wiem, czym się tam odurzasz, odstaw używki, może wtedy zaczniesz pisać z sensem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tututu Re: Nad Wisłą stało się CHamstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.07, 17:16 > Płocczanin, próbowałeś kiedyś przeczytać to co napisałeś? Nigdy nie probowal. Ale jemu krasnale kradna literki w czasie pisania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plocczanin. Re: Nad Wisłą stało się CHamstwo IP: *.plock.mm.pl 29.10.07, 17:24 Mili piszący w ósemkę. . to co piszecie, też mam w tyłku.Stary numer ludzi w zmowie. Nie macie żadnego poziomu kulturowego ale macie kasę. dajcie do tłumacza. to nie przecinki niszczą miasto , tylko wasze nadzieje na nowe knajpy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tututu Re: Nad Wisłą stało się CHamstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.07, 18:08 > Mili piszący w ósemkę. A teraz wyjasnij o co w tym zdaniu chodzi. Jaka osemke? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głupotowstrzymywac Re: Nad Wisłą stało się CHamstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.07, 20:12 Gość portalu: tututu napisał(a): > > Mili piszący w ósemkę. > > A teraz wyjasnij o co w tym zdaniu chodzi. Jaka osemke? No Ty i ja, to już nas dwóch... Słyszałem, że po alkoholu widzi się podwójnie (nie sprawdzałem), więc powinno być nas czterech. Ja nie wiem, co płocczanin przyjmuje, że widzi poczwórnie... ale musi być to bardzo dobre. Nie zmienia to jednak faktu, że czytając wpisy płocczanina (zakładam, że zawsze się podpisuje tak samo) dają do myślenia, że jest nawiedzony. Dlatego mu zaproponowałem, żeby chociaż raz przeczytał to co napisał, jeśli sam siebie nie zrozumie, to może nie kliknie na "wyślij" i nie będziemy mieli możliwości przeczytania kolejnych bredni o niszczeniu miasta, kolejnych knajpach, konsumpcji, carycy Katarzynie, paleniu Rzymu, igrzyskach, erupcjach wulkanów i innych bredniach. Natomiast jeśli jednak sam siebie rozumie i prześle swoje złote mysli do publikacji na Forum, znów będziemy się zastanawiali, co autor ma na myśli? I co moze być z nim nie tak, skoro pisze takie brednie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyrankiewicz Re: Nad Wisłą stało się CHamstwo IP: *.021.c90.petrotel.pl 29.10.07, 23:03 > Za Makiawellim ludzi maja w tyłku, uważając ich za masę, magmę , która wszystk > o > wpieprzy a bogacze KONSUMUJA. > tak to nie dając ludziom chleba , robią igrzyska a i te nie do końca, ponieważ > zakładają szmatę, żeby ta MAGMA nie płacąca NIC NIE WIDZIAłA. JAKTO, PRZECIE LAMPY BEDA STAWIAC CO BY MAGMA, KTORA WSZYSTKO WPIEPRZY COS TAM JEDNAK WIDZIALA. KINO OKO JAK PRAGNE ZDROWIA W WYKONANIU DYZURNEGO MALKONTENTA FORUMOWEGO :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zenon561 Re: Nad Wisłą stało się CHamstwo 30.10.07, 08:12 młody człowieku pożyj trochę i wtedy ludzkie życie nie będzie kinem , którego też nie ma. Nie masz wyobraźni przestrzennej? Biedak zobaczy światło w kolorze pasującym do zdjęcia. Powie jakie piękne miasto. A szmata jest założona w amfiteatrze, żeby ten biedak ... kina nie zobaczył, czyli występów w amfiteatrze, które do tej pory miał za darmo. Ale śmieszne kino. a wszystko mieści sie w panoramie Płocka! jakiś lichy z ciebie mieszkaniec, skoro nie czujesz, ze zabrano płocczanom część duszy miasta dla pieniędzy za bilety. Włodarze Miasta jak chłopcy w okresie dojrzewania "capnęli" nie swoje wzgórze i dali kumplom dla zysku. Resztę nieekonomicznych staroci na Powiślu rozbiorą jako ruiny nie wnoszące dochodu i postawia kolejne knajpy i piwo. wtedy nie będzie malkontenctwa , tylko kasa dla paru ludzi. Mieszkańców też nie będzie, bo miłośnicy kultury, MECENASI ich wyrzucą z mieszkań, odetną wodę z miłości i prąd. Ale będzie KINO. ale NIE MARTW SIE. będziesz MIAŁ KOLOROWA FOTOGRAFKę. Potem wrócisz ciemna, romantyczna ulicą, bez lamp. Az któregoś dnia... powodzenia w pstrykaniu. Odpowiedz Link Zgłoś