Dodaj do ulubionych

Orlen sponsorem litewskich koszykarzy

06.12.07, 12:58
"Ponieważ rozumiemy, jak ważne miejsce zajmuje koszykówka w życiu Litwinów, to nie wahaliśmy się z podjęciem decyzji o rozpoczęciu współpracy z litewskimi drużynami koszykarskimi". szkoda,żę nie rozumieli jak ważne w życiu Płocczan zajmuje piłka nożna
Obserwuj wątek
    • kolieszka Orlen sponsorem litewskich koszykarzy 06.12.07, 12:58
      ZDRADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I NIC WIĘCEJ
    • Gość: wisła płock Ja proponuję potraktować kamieniami IP: *.centertel.pl 06.12.07, 13:24
      tzw. "biuro promocji" Orlenu, dokładnie na to zasługują. To już
      nawet nie jest plucie w twarz mieszkańcom Płocka, to jest zbiorowe
      znieważanie tego miasta, śmianie się z niego w obrzydliwy sposób...
      Ci ludzie, osoby pozbawione jakichkolwiek kompetencji, dostali się
      tam wyłącznie z politycznych koneksji, upodobali sobie Płock jako
      zapadłą dziurę i stroją sobie z nas wszystkich żarty, okrutne żarty.
    • Gość: Polak Re: Orlen sponsorem litewskich koszykarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.07, 13:28
      I to są właśnie skutki rządów POpaprańców. Dzięki Tuskomatołku za Twoje cuda.
      Najpierw ptasia grypa u naszych bram, a teraz transfer pieniędzy Płocczan za
      granicę...ale cóż najgłupsza 1/6 część obywateli uwierzyła w POpaprane cuda.
      • Gość: nemo Re: Orlen sponsorem litewskich koszykarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.07, 13:56
        NIe masz pojęcia o niczym albo jesteś PISIOR .... tak jek Ci którzy
        dalej szefują Orlenowi z nadania Jarosława I Koczopisowego
        • Gość: Polak Re: Orlen sponsorem litewskich koszykarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.07, 14:03
          Niestety Orlen jest spółką skarbu państwa i musi teraz robić to co Tuskomatołek
          sobie życzy, czyli transferować pieniądze Płocczan za granicę.
          • Gość: pff Re: Orlen sponsorem litewskich koszykarzy IP: 213.76.179.* 06.12.07, 15:26
            dzięki Tuskowi mamy ptasią grypę..... brawo moherowy polaku. nie
            dziwie sie teraz, ze pis przerznal wybory, majac wsrod swoich
            wyborcow i wsrod swoich szeregow takich gamoni
            • Gość: dfvdsfv Re: Orlen sponsorem litewskich koszykarzy IP: *.centertel.pl 06.12.07, 15:31
              Do niewykształconej chołoty (wyborców PiS) - proszę sobie
              przypomnieć chołoto, że pod sam koniec rządów bolszewika
              Kaczyńskiego Orlen miał zostać przeniesiony do Gdańska i włączony do
              Lotosu.... nie dość, że niewykształceni, gołodupcy, tępi żule to
              jeszcze mają sklerozę. Nie mogę się doczekać kiedy ta wasza cała
              rodzina radia maryja odejdzie do piekła (z takimi grzechami do nieba
              nie wpuszczają).
              • Gość: PiS [...] IP: *.plock.msk.pl 06.12.07, 16:17
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • Gość: q Re: Orlen sponsorem litewskich koszykarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.07, 17:01
                  PiS chciał przenieść PKN do Gdańska zdaje się.

Słyszeliście o jakichś zmianach w zarządzie PKNu po objęciu władzy Przez
                  Platformę? Tam nadal siedzą same Pisiory, ale mniejsza o to. PKN to
                  międzynarodowy koncern, a nie lokalna firemka. Nie powinno dziwić ze inwestują w
                  sport (promują się) w krajach w których prowadzą interesy. Szkoda tylko że
                  dzieje się to kosztem Wisły.
                  • Gość: xyz Re: Orlen sponsorem litewskich koszykarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.07, 22:43
                    W poniedziałek będzie zamiatanie. Gdy będzie komplet PiS-uaru na
                    posiedzeniu Rady Nadzorczej zwołanej na żądanie przedstawiciela
                    Skarbu Państwa /p. Zieliński z Plocka - z Politechniki - już drugi
                    raz w RN - ciekawe po czyjej jest stronie po wyborach ?/ to można
                    uzupełnić porządek obrad o pkt. Zmianyy w Zarządzie. Czyli wywalą
                    Prezesa Piotra K. a dają swego i ten zamiecie dalej. Jeżeli się nie
                    uda /np. zaprotestuje niezależny /?/ członek RN p.Raimondo E. to
                    patrzeć jak Skarb Państwa zażąda zwołania Nadzwyczajnego
                    Zgromadzenia Akcjonariuszy, zmieni RN na swoją /a to b. lubi
                    minister Grad - patrz ZUS, Wojewodowie, etc/ i jeszcze za karę
                    głębsze czyszczenie do dyrektorów Wykonawczych i Dyrektorów Biur i w
                    ok. 6o spółkach zależnych. Na oko grubo ponad 150 stołków do
                    obsadzenia. Wydzielmy Warszawę i utwórzmy woj. mazowieckie /może
                    piastowskie/ np. z siedzibą w Płocku /. Wtedy też i dotacje unijne
                    będą większe i łatwiej będzie się bronić przed kolejnym desantem
                    warszawskim.. Na razie jest początek dobry - bo ORLEN zostaje w
                    Płocku ale Wisłę przerzucono na barki miasta czyli jej upadek w
                    zasięgu. Choć jest nadzieja bo Tusk i inni są też piłkarzami...
                    • Gość: PiS [...] IP: *.plock.msk.pl 06.12.07, 23:12
                      • Gość: PiS [...] IP: *.plock.msk.pl 07.12.07, 21:59
                        • Gość: PiS Żenada romanie_j IP: *.plock.msk.pl 08.12.07, 12:26
                          Jesteś żenujący romanie_j, pseudoadminie. Czemu nie usuwasz postów obrażających
                          wyborców PiS skoro już dwukrotnie zgłaszałem je do skasowania z powodu
                          naruszenia regulaminu, a usuwasz tylko posty obrażające wyborców po ??? Jesteś
                          żenującym człowiekiem, bez godności i honoru. Żeby mi nie było szkoda czasu to
                          bym Ci wytoczył proces cywilny, ale niewart jesteś tego mojego czasu i
                          zaangażowania. Kiedyś Cię jeszcze szanowałem jako przeciwnika ideologicznego, od
                          dziś gardzę Tobą.
                          • roman_j Re: Żenada romanie_j 09.12.07, 17:47
                            Gość portalu: PiS napisał(a):

> Jesteś żenujący romanie_j, pseudoadminie. Czemu nie usuwasz postów
                            > obrażających wyborców PiS skoro już dwukrotnie zgłaszałem je do
                            > skasowania z powodu naruszenia regulaminu, a usuwasz tylko posty
                            > obrażające wyborców po ???

Usuwam wpisy wulgarne. Guzik obchodzi mi, czy ktoś dokłada wyborcom PO czy PiS,
                            o ile nie kieruje swoich słów pod adresem konkretnej osoby i potrafi powstrzymać
                            się od słów powszechnie uznanych za niecenzuralne. Potrenuj tę umiejętność, a
                            może i Twoje wpisy przestaną być usuwane. A co do wpisów, które uważasz za
                            łamiące regulamin, to ja żadnego zgłoszenia od Ciebie nie dostałem, a nawet
                            gdybym dostał i nie zareagował, to zawsze możesz zgłosić te wpisy na adres:
                            forum@agora.pl :-))

> Jesteś żenującym człowiekiem, bez godności i honoru.

Rozumiem, że anonimowe ubliżanie mi na forum przez Ciebie jest dowodem Twojej
                            godności i honoru, a także niebywałej odwagi cywilnej. Tak trzymaj. ;-))

> Żeby mi nie było szkoda czasu to bym Ci wytoczył proces cywilny,
                            > ale niewart jesteś tego mojego czasu i zaangażowania.

Wytocz, proszę. Chyba, że się boisz. Będę miał okazję wytoczyć Ci pozew wzajemny
                            i zgadnij, kto z nas ma szansę wygrać: forumowy anonim, czy osoba publiczna? :-))

> Kiedyś Cię jeszcze szanowałem jako przeciwnika ideologicznego, od
                            > dziś gardzę Tobą.

Jestem zdruzgotany. Pogrążyłem się w nieutulonym żalu... ;-))))
                            • Gość: PiS Re: Żenada romanie_j IP: *.plock.msk.pl 09.12.07, 18:24
                              Jest takie stare mądre powiedzenie: "Świni pluć w oczy, a ona mówi, że deszcz
                              pada". Żal mi Ciebie żałosny, zadufany w swoim pseudointelekcie osobniku.

Wyjaśnienia wymaga jednak sprawa zgłaszania wpisów. Po cóż jest link "Skasujcie"
                              przy każdym poście? Korzystałem z niego i od 3 dni nic. Więc po co w ogóle jest?
                              Skoro jednak link nie działa (chyba jak wszystko w GW jest tylko na pokaz i w
                              celu mydlenia oczu), to może raczysz spojrzeć swoim "wielce obiektywnym okiem"
                              na wpis gościa "dfvdsfv" z tego wątku. Moją odpowiedź na ten wpis szybko
                              usunąłeś. Przyznaję, że odpowiedź była równie chamska jak komentowany przez nią
                              wpis, ale gdzie Twój obiektywizm, który starasz się tak wszystkim wmówić? Czyżby
                              chamstwo przeciwników PiS było Ci milsze od chamstwa zwolenników PiS? Prywatnie
                              możesz robić, co chcesz, ale jako opiekun tego forum nie masz prawa tak
                              postępować.
                              • roman_j Re: Żenada romanie_j 09.12.07, 19:04
                                Gość portalu: PiS napisał(a):

> Jest takie stare mądre powiedzenie: "Świni pluć w oczy, a ona mówi,
                                > że deszcz pada". Żal mi Ciebie żałosny, zadufany w swoim
                                > pseudointelekcie osobniku.

I vice versa anonimowy opluwaczu, któremu odwagi dodaje wyłącznie skrzętne
                                ukrywanie swojej tożsamości. :-))

> Wyjaśnienia wymaga jednak sprawa zgłaszania wpisów. Po cóż jest
                                > link "Skasujcie" przy każdym poście? Korzystałem z niego i od 3 dni
                                > nic. Więc po co w ogóle jest?

Chociaż takiemu indywiduum jak Ty w ogóle nie powinienem odpowiadać, ale biorąc
                                pod uwagę fakt, że jest to forum publiczne i moja odpowiedź może się przydać
                                kulturalnym jego użytkownikom, więc napiszę, że klikanie na link "skasuj"
                                powoduje wysłanie do Administracji zgłoszenia, że ktoś ma życzenie, żeby dany
                                wpis został skasowany. Ale tutaj nie ma automatu, bo zgłoszenia są analizowane i
                                jeśli przedstawiciel administracji uzna, że nie ma podstaw do usunięcia wpisu,
                                to on pozostaje. Ot i cała tajemnica. :-))

> Skoro jednak link nie działa (chyba jak wszystko w GW jest tylko na
                                > pokaz i w celu mydlenia oczu), to może raczysz spojrzeć swoim
                                > "wielce obiektywnym okiem" na wpis gościa "dfvdsfv" z tego wątku.

Wpisy do skasowania proszę zgłaszać na mój adres mailowy. Forum nie służy do
                                załatwiania takich spraw, dlatego zgłoszenia dokonywane w ten sposób ignoruję.
                                Ale jest możliwość, że widziałem już ten wpis (nie pamiętam) i że nie znalazłem
                                winy w tym wpisie. :-))

> Moją odpowiedź na ten wpis szybko usunąłeś. Przyznaję, że odpowiedź
                                > była równie chamska jak komentowany przez nią wpis, ale gdzie Twój
                                > obiektywizm, który starasz się tak wszystkim wmówić?

Nie przypominam sobie, żebym wszystkim wmawiał swój obiektywizm, a już na pewno
                                uznałbym to za próżny trud w przypadku osobnika, który nie ma oporów, żeby mi
                                ubliżać na forum. :-))

> Czyżby chamstwo przeciwników PiS było Ci milsze od chamstwa
                                > zwolenników PiS? Prywatnie możesz robić, co chcesz, ale jako
                                > opiekun tego forum nie masz prawa tak postępować.

Nie zrozumiałeś tego, co napisałem wcześniej. Przeczytaj raz jeszcze i raz
                                jeszcze i tak do skutku, aż może za kolejnym razem zrozumiesz, dlaczego niektóre
                                wpisy są usuwane, a niektóre nie, niezależnie od sympatii i proweniencji ich
                                autorów. :-))
                                • Gość: PiS [...] IP: *.plock.msk.pl 09.12.07, 19:59
                                  • Gość: PiS hahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.07, 09:33
                                    HAHAHA...usunięcie tego postu pokazuje dokładnie kim jesteś żałosny
                                    pseudoadminie...HAHAHA...po prostu mniej niż zero
              • Gość: xyz Re: Orlen sponsorem litewskich koszykarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.07, 22:25
                Tak masz rację co do tej chołoty, która głosowała na Kaczorowatych.
                Klakierzy PiS-u /przyprowadzeni przez Jasińskiego/po spotkaniu
                przedwyborczym w GW z kandydatami na posłów startujących w Płocku
                po wyjściu /4 osoby/ dyskutowali kiedy za klakierstwo dostaną kasę-
                veni,vidi,vici.
      • Gość: My Blood ORLEN - całe zło miasta!! IP: *.class147.petrotel.pl 06.12.07, 14:37
        Bez komentarza. Co ONI wyprawiają? Większość przybyła tu z biletem
        z "Warszafki" i doją dojną krowę (orlen) ile wlezie. Teraz jak
        Miasto przejeło Wisłe - nie będzie już chyba nic. Ale nadejdzie
        dzień rebelii i rozliczeń.... musi nadejść.
      • Gość: plc To wina pisiorków i PiS-jeszcze ich nie wywalili:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.07, 15:57
        To PiS chciał zlikwidiować Wisłę,to PiS chciał przenieść Orlen,to
        PiS nam smrodzi :) Ale już POwska miotła wymiecie-bo czy PiS czy PO
        to jedno i to samo :/ Ale to jeszcze idzie na konto pisowczyków.
      • Gość: mig Re: Orlen sponsorem litewskich koszykarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.07, 23:56
        > I to są właśnie skutki rządów POpaprańców. Dzięki Tuskomatołku za Twoje cuda.
        > Najpierw ptasia grypa u naszych bram, a teraz transfer pieniędzy Płocczan za
        > granicę...ale cóż najgłupsza 1/6 część obywateli uwierzyła w POpaprane cuda.

weź duży rozbieg i ...
      • Gość: seba Re: Orlen sponsorem litewskich koszykarzy IP: 195.33.116.* 07.12.07, 07:14
        Gość portalu: Polak napisał(a):

> I to są właśnie skutki rządów POpaprańców. Dzięki Tuskomatołku za
        Twoje cuda.
        > Najpierw ptasia grypa u naszych bram, a teraz transfer pieniędzy
        Płocczan za
        > granicę...ale cóż najgłupsza 1/6 część obywateli uwierzyła w
        POpaprane cuda.

Co Ty bredzisz Pajacu??????????
        PO rządzi w Polsce od niecałych dwóch miesięcy.
        Myślisz, że takie umowy o sponsoring podpisuje się z dnia na dzień?
        To są miesiące negocjacji, miesiące przeliczeń, obliczeń, rozmów,
        itd.
        Te decyzje zapadły jeszcze za poprzedniej ekipy - czyli domyślam
        się, że tej, na którą głosowałeś, więc do kogo masz teraz bucu
        pretensje?
        Do Tuska, że odziedziczył po porzednikach takie bagno?

To tak samo, jak ekipę PO oskarżano, że przegrali bój o EXPO.
        Tylko nikt nie pomyślał, że składanie ofert, negocjacje i rozmowy
        trwały już grubo ponad rok. PiS przep...ł EXPO, a oskarżano o to PO.

Rozumiesz już?
        • Gość: PiS Re: Orlen sponsorem litewskich koszykarzy IP: *.plock.msk.pl 08.12.07, 13:44
          Co tu dużo mówić Pajacu, to PO przep......a wszystko, co PiS wypracował dla
          dobra Narodu.
      • Gość: donawan Re: Orlen sponsorem litewskich koszykarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.07, 10:42
        Czytać nie chce się takich idiotycznych wypowiedzi. Orlen inwestuje w te kluby
        bo mu sie to opłaca. Musi zareklamować swoje logo na Litwie, po drugie te
        drużyny grają regularnie w Eurolidze a więc logo zostanie pokazane też w
        Europie. A gdzie reklamuje logo Orlenu Wisła Płock, na boiskach drugoligowych
        buahahaha. I jeszcze te teksty o miłości Płocka do piłki nożnej a kiedy zapełnił
        się w Płocku cały stadion kibicami?
        • Gość: andrzej Re: Orlen sponsorem litewskich koszykarzy IP: *.025.c82.petrotel.pl 07.12.07, 11:44
          no to do cholery idz czasem na mecz, a nie zrzedzisz.
    • Gość: kad Orlen sponsorem litewskich koszykarzy IP: *.4web.pl 06.12.07, 13:35
      Współczuję Litwinom ponieważ jak Orlen zabrał się za sponsoring ich
      drużyny to na pewno ich spuści do niższej klasy rozgrywek.
      PS
      To ja jeszcze proponuje pana dmo na prezesa...
    • Gość: xs Orlen sponsorem litewskich koszykarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.07, 13:50
      Polak - hahahahaha, idiotyczny komentarz fanatyka Jarosława
      Kaczyńskiego :)
      • Gość: maniek Re: Orlen sponsorem litewskich koszykarzy IP: *.crowley.pl 06.12.07, 14:38
        te drużyny z Litwy to potęga na europejskich parkietach- sekcja
        nożna Wisły już dawno powinna mieć odcięte dotacje - co innego
        ręczni, dla nich powinna iść kasiora, bo to oni reklamują Płock na
        arenach Europy i w Polsce!!!! kopacze z II ligi do roboty, a potem
        dopiero na boisko,,,,,,zero kasy dla tych szmaciarzy!!!! amatorzy i
        błaźni, Janicki, Wiącek itd..... za burtę!!!
        • Gość: dwqd Re: Orlen sponsorem litewskich koszykarzy IP: *.131.c74.petrotel.pl 08.12.07, 23:43
          nie przebywasz i napewno nie mieszkasz w Płockuw iec zamknij buske
          zloty romanie
    • Gość: Stefan Re: Orlen sponsorem litewskich koszykarzy IP: *.gprs.plus.pl 06.12.07, 14:41
      Myślałem że najlepsza drużyna jest jest jedna, a nie dwie? Może na
      Litwie jest inaczej.
    • Gość: gosc## Orlen sponsorem litewskich koszykarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.07, 14:49
      prawda jest taka, ze smrod mazakow my wdychamy a pieniadze ida za wschodnia
      granice, komus w orlenie zalezalo zeby rozpieprzyc druzyne kopaczy i to uczynili
      w ciagu trzech lat delikatnie pomalutku osiagneli cel a teraz wycofuja sie ze
      wszystkiego, jeszcze trzy latka i recznych przestana sponsorowac WIWAT RECZNI a
      nam pozostanie w spadku tylko smrodzisko po mazakach
      • Gość: ciekawy Re: Orlen sponsorem litewskich koszykarzy IP: *.218.c82.petrotel.pl 06.12.07, 17:00
        Co płoccy piłkarze nożni zrobili dla Płocka ?
        • Gość: ~ja Re: Orlen sponsorem litewskich koszykarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.07, 17:09
          zdobyli Puchar i Superpuchar Polski
          • Gość: f Re: Orlen sponsorem litewskich koszykarzy IP: *.plock.mm.pl 06.12.07, 18:06
            No i oczywiście kupe kasy zostawiają w barach, pubach, dyskotekach i
            stsach
            • Gość: ursus Re: Orlen sponsorem litewskich koszykarzy IP: *.182.c70.petrotel.pl 06.12.07, 21:47
              ale tylko wahana najaranego przylapala policja, a w Zaglebiu Lubin az 2 zawodnikow ;)
    • Gość: Jacek Orlen sponsorem litewskich koszykarzy IP: *.174.c92.petrotel.pl 06.12.07, 17:36
      To niech wezmą ten smród tez na Litwe!!!
      • Gość: kibol Re: Orlen sponsorem litewskich koszykarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.07, 18:05
        Na Litwie też jest rafineria Możejki
        Tam wystarczy przeznaczyc małą sumę i chłopaki zawojują Europę w
        koszykówkę.
        A u nas dawano co rok miliony i to wszystko gdzieś było topione.
        Dopóki nie wyrzucą takich panów jak Targowski i Franke to tu nic nie
        będzie.
        Tu wołają tylko dajcie ,dajcie i ciągle mało.
        Byli dobrzy piłkarze: Sobolewski, Łobodziński,Matusiak,Wiśniewski i
        wielu ,wielu innych i dla tych panów Oni się nie nadawali.
        Tu nawet i Romario, Roney,Podolski będą za słabi i nie będa grać.
        Wniosek jeden wyrzucić niektórych ludzi z zarządu i zatrudnić
        fachowców -wtedy wystarczy i pieniędzy od sponsora i wyniki będą.
    • Gość: venom Re: Orlen sponsorem litewskich koszykarzy IP: *.128.c70.petrotel.pl 06.12.07, 18:07
      Az mnie szlag trafia spolecznosc Litewska wazniejsza od tej plockiej gdzie mamy olbrzymi zaklad ktory wcale nie upieksza naszego miasta co wiecej truje a benzyne mamy najdrozsza w kraju co za lamusy podejmuja tak dziwne decyzje. Chyba trzeba cos z tym zrobic.
    • Gość: eduardo Orlen sponsorem litewskich koszykarzy IP: *.elpos.net 06.12.07, 18:11
      Może przestalibyście się kłócić kto i jak rządzi, a pomyśleli co zrobić aby tą
      sytuację odmienić? Przecież to jest nie do pomyślenia, żeby sponsorować kluby na
      Litwie, a nie w mieście gdzie znajduje się zakład !!!! Ja wiem, że nie wszyscy
      lubią piłkę nożną, ale do cholery coś nam się za te wieloletnie wdychanie tego
      smrodu należy! I wkurza mnie jak czytam wszędzie o nowych sponsorach klubów,
      (choćby teraz na onecie Górnik i Allianz)a u nas Orlen odcina się od
      sponsorowania piłkarzy. Trzeba powiedzieć dość i uświadomić temu zarządowi, że
      tak być dłużej nie może!
    • Gość: ja1947 Orlen sponsorem litewskich koszykarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.07, 20:08
      ehh, na wisełke to jakoś orlen nie chce kasy dac, według mnie zarząd
      orlenu już dawno pokazał gdzie ma Płock, ale takimi ruchami jeszcze
      bardziej uświadamia mnie w tym że ma nas poprostu w du**e!!!!
    • Gość: pl Orlen sponsorem litewskich koszykarzy IP: *.111.c65.petrotel.pl 06.12.07, 20:59
      Tylko narzekacie, narzekacie i narzekacie. Czy ktos byl na litwie,piszecieze
      zaklad jest w plocku, an w mozejkach to co sanatorium. nikt normalny z orlenu
      nie bedzie patrzyl i doplacal do cienkich pilkarzykow co raz graja lepiej a piec
      razy do d...y. wzniescie sie choc troche poza lokalny szowinizm, a nie tylko
      wisla wisla. A na mecz pilkarzy to i strach i wstyd isc z dzieckiem.
      • Gość: maciek Re: Orlen sponsorem litewskich koszykarzy IP: *.182.c70.petrotel.pl 06.12.07, 21:49
        no to idz z dzieckiem, chodze na mecze od 10 lat i nigdy nie bylo sytuacji zagrozenia, a od nowego sezonu nawet bluzgi podpitych dziadkow beda temperowane. poprostu w Polsce nie ma klimatu do kibicowania, ale powoli sie to zmienia na lepsze. Ja Wisly nigdy nie opuszcze
    • Gość: tito ortis Re: Orlen sponsorem litewskich koszykarzy IP: *.p.lodz.pl 07.12.07, 02:57
      NO i co mam powiedzieć?!
      Tylko tyle: Ludzie zacznijcie chodzić na stadion!!!
      Przecież Płock słynął kiedyś za najwiekszej publiki!!!
      I co sie dzieje teraz??
      Klub to wy a nie kopacze!!
      Oni zawsze sobie gdzieś pójdą z mniejszym lub większym sentymentem!!
      KLUB TO KAŻDY Z NAS!!!
    • Gość: zielin Orlen sponsorem litewskich koszykarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.07, 05:17
      Rozbawiło mnie jedno: padło pytanie: Co nozni zrobili dla Płocka?
      Odpowiedź: zdobyli Puchar i Superpuchar Polski. Wow!! Oprócz tego
      nieudane starty w Pucharach Europejskich!! Spadek do 2 ligi! Szansa
      olbrzymia, że nie awansują! A ręczni? Oni pewnie nic nie osiągają:
      18 lat na pudle MP, 9 PP, regularne!! występy w europejskich
      pucharach!! Dwóch wicemistrzów świata w kadrze! Mało? Pewnie dla
      kibiców pseudograjków mało, bo oni mają w d.pie to co ręczna
      osiągneła.
      Natomiast komentarz mój odnosnie artykułu: ORLEN juz sie Wisły
      pozbył, więc moga sponsorować kogo im sie chce.
      • Gość: xxxx Re: Orlen sponsorem litewskich koszykarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.07, 08:21
        Ty Zielin,nie chlap tak jadaczka za tymi recznymi,;) Zastanow sie
        najpierw ktora dyscyplina sportu jest bardziej popularna i bardziej
        medialna.No ktora?I nie zmienia tego niewatpliwe osiagniecia
        recznych i chaltura noznych.Obie sekcje powinny miec zapewniony
        godziwy rozwoj i podstawy finansowe-to tyle.
        • Gość: Norbii26 Re: Orlen sponsorem litewskich koszykarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.07, 09:12
          Moim zdaniem mogą sponsorować Litewskich koszykarzy. Tam też jest
          rafineria (Możejki) i też smrodzi, tak samo jak w Płocku. Ale nie
          powinni zapomnieć o Płocku. Ale tu też miasto powinno działać. Mają
          poszukać sponsorów a Orlen dodatkowo dożuci złotówke do każdej
          złotówki od innego sponsora. Jak narazie o nowych sponsorach cisza,
          chyba że czegoś nie wiem. Litwini w koszykówke są dobrzy nawet
          bardzo więc to będzie świetna reklama dla Orlenu. Ale Orln i nasze
          Miasto musi zrobić tak żeby i nożni grali w Pucharach i Ręczni. A
          wtedy będzie super. Ale o to musimy walczyć my wszyscy MIESZKAŃCY
          PŁOCKA I KIBICE!!
    • Gość: jasiek A naszych to nie łaska? IP: *.decerto.pl 07.12.07, 09:56
      Dlaczego nie chcą naszych sponsorować. Dostajemy od Litwinów po dupie.
    • Gość: Andrzej Draństwo!!! IP: *.049.c72.petrotel.pl 07.12.07, 09:58
      Nie wiem co piszą inni czytelnicy i kibice Wisły ale sam tytul mnie
      w.....ił.To nasz rodzimy sport olali, a poszli tam ,to jest
      poprostu wielki wstyd jak można olać własny dom a iść tam .A co my
      nie kochamy piłki nożnej czy ręcznej ?
    • Gość: ad Orlen sponsorem litewskich koszykarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.07, 10:10
      Z ostatniego zdania artykulu wynika ze orlen daje nie wiadomo jakie
      pieniadze na Wisle Plock. hehe. Widac jakie mamy 'gwiazdy' w
      druzynie ze jestesmy w polowie tabeli drugiej ligi, a nasi pilkarze
      to zawodnicy po 30-ce ktorzy nie miescili sie juz w skladzie swoich
      druzyn
      • beerek Re: Orlen sponsorem litewskich koszykarzy 07.12.07, 11:20
        ---Lietuvos Rytas Wilno---
        sponsorzy:
        And1 - buty do koszykówki
        Skoda Auto - nie trzeba przedstwiać
        Pfizer - badania biomedyczne, największe farmaceutyczne
        przedsiębiorstwo na świecie (tak przynajmniej o sobie piszą na
        stronie)
        HansaBankas Swedbank - bank (jakieś szwedzka otnoga w Litwie)
        Perlas Olimpije Loterije - loteria olimpijska (coś w rodzaju naszego
        lotto)
        IKI - jakaś sieć supermarketów na Litwie i Łotwie
        Svyturys - browar
        Megrame - producent okien, drzwi, okuć
        Gealan - winylowe profile okienne, drzwiowe
        Radio Centras - radio
        KN - Klaipedos Nafta... wiadomo
        Orange Virus - ciuchy koszykarskie
        Lietuvos Draudimas - litewski lider ubezpieczeniowy
        NeoGroup - jeden z największych europejskich dostawców
        wysokogatunkowych żywic do opakować
        Omnitel - największa firma telekomunikacyjna wśród krajów
        bałtyckich. wchodz w skład grupy TeliaSonera
        + Rafineria w Możejkach (teraz Orlen)

---Żalgiris Kowno---
        sponsor generalny:
        Miasto Kowno, Bank Snoras
        sponsorzy pozostali:
        Kalnapils - browar
        Vakaru Lietuvos - korporacja finansowa
        Lietuvas Energija - ichniejsza Energa
        Bite - firma świadcząca usługi telekomunikacyjne (internet, tel,
        mobile, ird)
        Kraft - ogólnie pojęte żarło wszelkiego rodzaju ;)
        Vytautas - producent wód mineralnych
        Sabonia - profile aluminiowe
        Rafineria Możejki (Orlen)
        poza tym kilka uznanych marek jak Bosh, Statoil, Knauf, Renault,
        DHL, Mc'Donalds, SKS i kilka innych
        Sponsor techniczny: NIKE (wiadomo) i TUTA (profesjonalna odzież
        sportowa)

Jak widać po liście sponsorów, nie są to kluby biedne, no ale cóż
        nasza Wisła to potentat finansowy pewnie i niepotrzebna jej
        widocznie pomoc Orlenu. Przykre to.
    • Gość: Tomek Orlen sponsorem litewskich koszykarzy IP: 193.59.95.* 07.12.07, 10:34
      Nikt nie rozumie chyba, że Orlen staje się Koncernem międzynarodowym
      i musi wyjść z promocją i PR poza Polskę. Biznesowo nie ma
      najmniejszych przesłanek do ładowania kasy w II ligowy klub polski
      bez perspektyw rozwoju, wiec to i tak jest duży ukłon ze strony
      firmy, że topi kasę w Wiśle Płock. No bo jaka jest wartosc medialna
      zespolu grajacego na smiesznym stadionie w lowiczu, czy w innym
      turowie. Co innego koszykarskie drużyny litewskie, które występują
      non-stop w europejskich pucharach i ktorych mecze transmitowane są
      przez TV np. przez Eurosport.
      • Gość: m Re: Orlen sponsorem litewskich koszykarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.07, 10:59
        eee tam. Dlaczego n.p. koncerny zagraniczne, które kupiły polskie
        huty nie sponsorują klubów polskich.
        Przy takiej kasie jaką zarabiają tu mogliby stworzyć drużynę grającą
        na europejskim poziomie.
        • Gość: Tomek Re: Orlen sponsorem litewskich koszykarzy IP: 193.59.95.* 07.12.07, 11:09
          Bo huta jest biznesem B2B, działającym na wąskim segmencie klientów.
          Oni nie potrzebują być marką, którą znają prawie wszyscy. Inaczej
          jest z Orlenem, który rozwija detal i ma szeeeroką grupę klientów
          indywidualnych.
    • Gość: znachor "mistrz olimpijski w 1998" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.07, 10:59
      A gdzież ta olimpiada się odbyła, skoro IO organizowane są co cztery lata. W 1996 organizowała olimpiade Atlanta, w 2000 Sydney, a w 1998 ??? Redaktorowi proponuje troche poczytac a dopiero później pisać artykuły.
    • Gość: dwqdwq Dziady i nic wiecej w Płocku nic nie ma IP: *.047.c69.petrotel.pl 07.12.07, 11:26
      a Pan Milewski szkoda gadac gdzie ci sponsorzy co mieli wejsc ???
      dobrze z ena Pana nie glosowałem PiSowcy
    • Gość: szakal Milewski podaj sie do dymisji bo nic nie robisz w IP: *.047.c69.petrotel.pl 07.12.07, 11:28
      tym mieście !!!!!!
      • Gość: milewski Re: Milewski podaj sie do dymisji bo nic nie robi IP: *.com 07.12.07, 13:13
        pocalujcie mnie w dupe
        • Gość: ssqss s IP: *.050.c67.petrotel.pl 07.12.07, 22:52
          naucz sie pisać nazwisko z dużej litery dziecko neostrady
    • kolieszka Orlen sponsorem litewskich koszykarzy 07.12.07, 12:47
      tak a propos to gdzie była ta olimpiada w 1998 roku??? buahahaha
      • Gość: Kaczy Re: Orlen sponsorem litewskich koszykarzy IP: *.203.c69.petrotel.pl 07.12.07, 15:57
        "nie poradzisz nic bracie mój, gdy na tronie siedzi ch.."
    • Gość: observator Orlen sponsorem litewskich koszykarzy IP: *.ostrowmaz.mm.pl 22.12.07, 21:18
      Na pewno mniejsze pieniądze bo to ... Litwa a nie RP,
      ale Wy niektórzy szanowni Forumowicze, strasznie zapalczywie i
      obraźliwie się wzajemnie traktujecie.Tak bez sensu trochę bo i tak
      Was olewają. Nieistotnym jest czy PIS czy PO, ważne żeby uczciwie i
      rzetelnie działali dla dobra ukochanej RP, bez nachalnego
      kolesiostwa i korupcji !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka