Dodaj do ulubionych

Finał konkursu "Niech uczniom lekko będzie!": T...

27.02.08, 22:01
Nie chcemy wkraczać w kompetencje lekarzy, koncentrujemy się na profilaktyce. Taki był sens mojej wczorajszej wypowiedzi. Aldona Fijałkowska
Obserwuj wątek
    • Gość: mama ucznia Vs Re: Finał konkursu "Niech uczniom lekko będzie!": IP: 80.48.4.* 28.02.08, 18:15
      Gratulacje Pani Aldono !!!
      • aldona161 Re: Finał konkursu "Niech uczniom lekko będzie!": 28.02.08, 20:37
        Dziękuję. Podkreślam jednak, że to nie jest mój indywidualny sukces. Bez
        zaangażowania nas wszystkich, rodziców, uczniów i nauczycieli nic byśmy nie
        zdziałali. Za to bardzo chciałabym wszystkim jeszcze raz podziękować.
    • konrad_wp Zastanawiam się... 28.02.08, 20:52
      ...ile tygodni jeszcze będzie wałkowany ten "arcyważny" dla życia miasta temat.
      Rozumiem, idea szczytna, ale bez przesady ile można o tym pisać? Naprawdę są w
      tym mieście o wiele ważniejsze tematy takie jak kompletny zastój inwestycyjny w
      sferze tworzenia nowych miejsc pracy (CO Z PPPT?!?), lobbing na rzecz budowy
      obwodnic, lotniska w Modlinie, tworzenia nowych połączeń kolejowych itp.
      • maciek.zwany.jajem Re: Zastanawiam się... 28.02.08, 20:55
        Temat jest ważny. Młode pokolenie powinno mieć proste kręgosłupy.
        Inna sprawa, że tematy poruszone przez konrada_wp są ARCYWAŻNE.
        • konrad_wp Re: Zastanawiam się... 28.02.08, 20:57
          Tego nie napisałem :) Jajo, nie łap mnie za słówka bo wiem że jesteś w tym
          dobry! ;-)
          • Gość: pyt Re: Zastanawiam się... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.08, 20:59
            to po co napisales co napisales ?
            moze pomysl wczesniej nim cos napiszesz
            umiesz ?
            • konrad_wp Re: Zastanawiam się... 28.02.08, 21:04
              Napisałem tylko że fajnie byłoby gdyby energia płockich dziennikarzy została
              spożytkowana w sposób nieco bardziej kreatywny- PPPT leży i kwiczy, dobrze
              byłoby dobrać się do skóry ludziom za to odpowiedzialnym którzy siedzą i pierdzą
              w stołki biorąc za to dużą kasę a bezrobocie w mieście ZNOWU ROŚNIE (~14%).
              Dobrze by było drążyć ten temat bo to jest - według mnie - oczywiście temat
              absolutnie dla tego miasta najważniejszy.
              PS. Ja i kilkadziesiąt moich znajomych ze szkoły nosiliśmy plecaki ciężkie jak
              cholera i teraz, w wieku ok 30 lat nikt nie ma krzywego kręgosłupa :) Cud jakiś
              czy co?
              • Gość: ech Re: Zastanawiam się... IP: 80.48.4.* 28.02.08, 22:02
                Szkoda,że ktoś wcześniej nie pomyślał jak odciążyć Twój kręgosłup. Ile miałeś
                podręczników do języka polskiego czy np matmy?
          • maciek.zwany.jajem Re: Zastanawiam się... 28.02.08, 22:04
            :-)))
            Lubię Cię. Bystry, inteligentny facet.
    • Gość: polka Finał konkursu "Niech uczniom lekko będzie!": T.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.08, 21:58
      Badałeś się czy tylko ci się wydaje?
    • Gość: kasia Finał konkursu "Niech uczniom lekko będzie!": T.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.08, 17:44
      Wspaniały pomysł.Gratuluję.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka