aldona161 27.02.08, 22:01 Nie chcemy wkraczać w kompetencje lekarzy, koncentrujemy się na profilaktyce. Taki był sens mojej wczorajszej wypowiedzi. Aldona Fijałkowska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mama ucznia Vs Re: Finał konkursu "Niech uczniom lekko będzie!": IP: 80.48.4.* 28.02.08, 18:15 Gratulacje Pani Aldono !!! Odpowiedz Link Zgłoś
aldona161 Re: Finał konkursu "Niech uczniom lekko będzie!": 28.02.08, 20:37 Dziękuję. Podkreślam jednak, że to nie jest mój indywidualny sukces. Bez zaangażowania nas wszystkich, rodziców, uczniów i nauczycieli nic byśmy nie zdziałali. Za to bardzo chciałabym wszystkim jeszcze raz podziękować. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad_wp Zastanawiam się... 28.02.08, 20:52 ...ile tygodni jeszcze będzie wałkowany ten "arcyważny" dla życia miasta temat. Rozumiem, idea szczytna, ale bez przesady ile można o tym pisać? Naprawdę są w tym mieście o wiele ważniejsze tematy takie jak kompletny zastój inwestycyjny w sferze tworzenia nowych miejsc pracy (CO Z PPPT?!?), lobbing na rzecz budowy obwodnic, lotniska w Modlinie, tworzenia nowych połączeń kolejowych itp. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: Zastanawiam się... 28.02.08, 20:55 Temat jest ważny. Młode pokolenie powinno mieć proste kręgosłupy. Inna sprawa, że tematy poruszone przez konrada_wp są ARCYWAŻNE. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad_wp Re: Zastanawiam się... 28.02.08, 20:57 Tego nie napisałem :) Jajo, nie łap mnie za słówka bo wiem że jesteś w tym dobry! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyt Re: Zastanawiam się... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.08, 20:59 to po co napisales co napisales ? moze pomysl wczesniej nim cos napiszesz umiesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
konrad_wp Re: Zastanawiam się... 28.02.08, 21:04 Napisałem tylko że fajnie byłoby gdyby energia płockich dziennikarzy została spożytkowana w sposób nieco bardziej kreatywny- PPPT leży i kwiczy, dobrze byłoby dobrać się do skóry ludziom za to odpowiedzialnym którzy siedzą i pierdzą w stołki biorąc za to dużą kasę a bezrobocie w mieście ZNOWU ROŚNIE (~14%). Dobrze by było drążyć ten temat bo to jest - według mnie - oczywiście temat absolutnie dla tego miasta najważniejszy. PS. Ja i kilkadziesiąt moich znajomych ze szkoły nosiliśmy plecaki ciężkie jak cholera i teraz, w wieku ok 30 lat nikt nie ma krzywego kręgosłupa :) Cud jakiś czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech Re: Zastanawiam się... IP: 80.48.4.* 28.02.08, 22:02 Szkoda,że ktoś wcześniej nie pomyślał jak odciążyć Twój kręgosłup. Ile miałeś podręczników do języka polskiego czy np matmy? Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: Zastanawiam się... 28.02.08, 22:04 :-))) Lubię Cię. Bystry, inteligentny facet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polka Finał konkursu "Niech uczniom lekko będzie!": T.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.08, 21:58 Badałeś się czy tylko ci się wydaje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Finał konkursu "Niech uczniom lekko będzie!": T.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.08, 17:44 Wspaniały pomysł.Gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś