Gość: M.Krz. Radomsko-płocki kadrowy patent PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 10:12 To nie koniec rewelacji dotyczących polityki prorodzinnej płockich polityków PiS. W Miejskim Ośrodku Pomocy Społecznej pracuje siostra Panan Prezydenta Kubery - która "zdecydowanie nie jest wybitnym specjalistą". Wykorzystuje swoje nazwisko, żeby uzyskać pewne profity z tego płynąca. Ostatnio wymusiła na dyrektorze Krzyżaniaku, żeby zrobił z niej kierownika działu. Ciekawe w tym wszystkim jest to, że poprzedni kierownik tego działu przeszedł na emeryturę w grudniu i od tego czasu nikogo tam nie było. Mało tego - nie było nawet konkursu na to stanowisko, ponieważ dział wkrótce praktycznie przestanie istnieć - zostanie połączony z innym. Nowy regulamin organizacyjny, w którym nie przewiduje się odrębności w/w działu, leży u prezydenta Milewskiego na biurku, zostanie podpisany lada dzień. Siostra prezydenta Kubery będzie kierownikiem do czasu połączenia z innym działem, czyli zapewne 1 miesiąc!!! Potem ma zachować swoją pensję kierowniczą i być głównym specjalistą (od czego?!). Warto zaznaczyć, że dotąd nie pełniła nawet funkcji zastępcy kierownika i pracuje w MOPS od niedawna. MOPS w Płocku to ciekawy temat dla dziennikarzy, wkrótce będzie o tej instytucji głośno!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Radomsko-płocki kadrowy patent PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 10:33 To do pary dodajmy GOPS-CIS W Słupnie i powiazania kierownictwa i niektorych pracownikow z PSL-em,a szczegolnie z nazwiskiem JAKUBOWSKI.....Dziennikarze:czas dzialac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: real Re: Radomsko-płocki kadrowy patent PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 11:38 Poszczekacie,poszczekacie,a PiS i tak na swoich sztandarach będzie miał wypisane sprawiedliwość i jedno powtarzane jak mantra hasło walki z nepotyzmem.Pare groszy i kulpie siostrzenicy prezydenta z PiS i kuberowejżonie sie przyda.A ,ze to nasi to nikt im nie podskoczy ani jasinski ani opioła ani zaden kaczor.Lasciare ogni speranza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imielnik Re: Radomsko-płocki kadrowy patent PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 11:57 I klan kolców bezczelnie zawłaszczający wszystkie posady w miescie.Pruderia i zakłamanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raban Radomsko-płocki kadrowy patent PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 19:36 Brawo Panie Henryku Kreuz. To Pan jako jedyny płocczanin wygrał przed Trybunałem Europejskim, gdy w l. 90-ychówczesny Prezydent m. Płocka nie pozwolił wybudować myjni i dostał odszkodowanie. Jednym słowem warto walczyć nawet kilka lat. Mam nadzieję, że gdy PiS-owcy odejdą to będzie parę spraw karnych. Oby odeszli jak najszybciej bo mogą uyciec np. do Irlandii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pędź frajerze Re: Radomsko-płocki kadrowy patent PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 19:46 nic nowego, zawsze tak było ze złodzieje oskarzali ludzi uczciwych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenua Re: Radomsko-płocki kadrowy patent PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 20:08 "nic nowego, zawsze tak było ze złodzieje oskarzali ludzi uczciwych" to moze PISiaku dodaj jeszcze-"tam gdzie stoja dzis oni ,kiedys stalo ZOMO"???Dodaj to,nie krepuj sie,przeciez wszyscy ktorzy nie sa z ukladu i maja inne zdanie na w/w i nie tylko temat sa wg ciebie zlodziejami. Oj kultura polityczna......Pis niczym PZPR albo i gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyny frajerze Re: Radomsko-płocki kadrowy patent PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.08, 09:11 Łapaj złodzieja! Krzyczy pędź frajerze. Rzeczywiście to złodzieje oskarżali zawsze ludzi uczciwych by odwrócić uwagę od siebie, dlatego mądre słowa są te: po czynach ich poznacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulpa Re: Radomsko-płocki kadrowy patent PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.08, 10:44 "Łapaj złodzieja! Krzyczy pędź frajerze. Rzeczywiście to złodzieje oskarżali zawsze ludzi uczciwych by odwrócić uwagę od siebie, dlatego mądre słowa są te: po czynach ich poznacie." Wioletto K,naucz sie pisac,no ale czego wymagac od kogos z wyksztalceniem srednim..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulpapulpa Re: Radomsko-płocki kadrowy patent PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.08, 11:16 Którego słowa nie zrozumiałeś, nie znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: np Re: Radomsko-płocki kadrowy patent PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 20:19 zen, najpierw naucz sie pisać na forum dopiero dostapisz zaszczytu odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polo Re: Radomsko-płocki kadrowy plagiat PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 08:58 metode tą najlepiej opanowały SLD i PO na skalę masową tyle że tam nie zwracało sie uwagi na fachowość nie znam przypadku zeby oni wzieli kogos z PiS do Rady Nadzorczej a obecnie TKM-y usuwaja wszystkich nie zwiazanych z PO hurtem, tfu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondi girl Re: Radomsko-płocki kadrowy plagiat PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 11:08 Co ty pieprzysz>lepszego przykładu na nepotyzm i korupcje polityczną niz duet kulpa kubera nie mozna znależc.PiS i sprawiedliwosć a w tle korupcja polityczna i skrajny nepotyzmi jeszcze ten kosztowniak.Jak sie nie wstydzi swojej pazernosci i dwulicowości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rada Re: Radomsko-płocki kadrowy plagiat PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 19:40 POSADY DLA DZIAŁACZY PO I ICH RODZIN Stołeczni radni z PO dzielą między siebie etaty w samorządowej instytucji TVN24Unijne dotacje dla Mazowsza dzieli koalicja PO-PSL. By zrobić to sprawnie w ratuszu powstała nawet specjalna jednostka. Jednak jak donosi "Gazeta Wyborcza" urzędnicy zamiast dzielić trzy miliardy euro podzielili głównie etaty. Ponad 30 z nich dostali działacze partii Tuska, lub ich rodzina. Podległa marszałkowi województwa instytucja ma decydować, która firma, samorząd, czy organizacja społeczna dostanie pomoc z Brukseli. Szefa nowej instytucji wyznaczył zarząd województwa złożony z działaczy PO i PSL. To Piotr Adamski, pochodzący z Szydłowca bliski współpracownik Ewy Kopacz, minister zdrowia i liderki mazowieckiej PO. "Swój" ciągnie resztę Odtąd do pracy w unijnej jednostce zaczęli tłumnie zjeżdżać działacze PO z całego województwa. Na liście zatrudnionych znalazło się aż 30 działaczy partii Tuska. Pracuje tu m.in. radna w Radzie Warszawy Maria Łukaszewicz i Maria Wiro-Kiro z władz bielańskiej PO. Są lokalni politycy tej partii z Targówka, Wawra, Ochoty, Pragi, Kozienic, Ostrołęki, Sochaczewa. Posadami w dzielącej brukselskie pieniądze instytucji zainteresowały się też rodziny działaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f-c Re: Radomsko-płocki kadrowy plagiat PiS IP: *.225.c72.petrotel.pl 16.03.08, 20:03 "rada" dlatego też nie powinno nikogo dziwić postępowanie naszego z- cy prezydenta Kubery, "zdobyte doświadczenie i fachowa wiedza" robi swoje - SLD, Nasze Miasta Płock, PD, PO a obecnie PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: Radomsko-płocki kadrowy plagiat PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 20:08 oki, tylko nie rozróżniasz czasu, teraz PO-kraki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krs Re: Radomsko-płocki kadrowy plagiat PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 20:22 A w Płocku i radomiu pisuary.Tylko po co kłapią dziobami,że są prawi i sprawiedliwi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyt. Re: Radomsko-płocki kadrowy plagiat PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 20:26 czy jest gdzieś prawo złamane chocby minimalnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix plus Re: Radomsko-płocki kadrowy plagiat PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 21:24 Moralne napewno.To co w Płocku dzieje sie z krewnymi prezydenta;kulpa i familija żony,kuberowie i klan kolców,praca dla jasiona,kossakowskiego,gorzkowskiego itp to przykład nepotyzmu i korupcji politycznej jakich mało i byłoby super gdyby PiS nie miał wpisany w program,że wyeliminuje nepotyzm i korupcję z życia publicznego.uwazam,że takie postawy są nie w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Radomsko-płocki kadrowy plagiat PiS 16.03.08, 21:24 Gość portalu: pyt. napisał(a): > czy jest gdzieś prawo złamane chocby minimalnie ? A czy to jedyne kryterium? Czy zwykła przyzwoitość to zbyt duże wymaganie wobec rządzących? Władza taki przykład daje i to władza, która odnowę moralną chciała w narodzie przeprowadzać. Dno i dwa metry mułu pod nim. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony Re: Radomsko-płocki kadrowy plagiat PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 21:30 Romanie J-zgadzam sie-PIS daje zly przyklad,ale przypomnijmy sobie tez bylego prezydenta Plocka W.Hetkowskiego i jego falszerstwa wyborcze,oraz inne machlojki SLD w Plocku...Prawda jest taka,ze czy oni sa z prawa czy z lewa czy z centrum czy Bog wie jeszcze skad,to zawsze i wszedzie ustawiali,ustawiaja i beda ustawiac swoich na stolkach i dbac o swoj interes... Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Radomsko-płocki kadrowy plagiat PiS 16.03.08, 23:03 SLD nie rządzi już w Płocku szmat czasu. Kiedy rządy PiS w tym mieście przejdą do historii, też nie będę do nich wracał. Dlatego nie odwracaj mojej uwagi od spraw bieżących podając przykłady z dalekiej przeszłości. Zresztą skoro stawiasz sprawę, że zawsze były machlojki, są i będą, to oznacza, że się na nie zgadzasz. I teraz przestaje mnie dziwić, że ludzie z jednej strony pomstują na władze, z drugiej strony jednak oddają na nią ponownie głos. I jeszcze raz przypomnę, że to PiS, jak żadne inne ugrupowanie przed nim, szedł do wyborów z hasłami odnowy moralnej, walki z korupcją, układami, itp. I co z tego zostało? A na koniec podkreślę coś, co chyba umknęło Twojej uwadze. Mianowicie ci politycy SLD, których wspominasz, w większości nie działają już czynnie w polityce płockiej, bo zostali od niej odsunięci albo przez własną partię albo przez wyborców. Tymczasem panowie z PiS kręcą lody już drugą kadencję w niemal niezmienionym składzie. Widać ich wyborcy są równie "prawi", "sprawiedliwi" i (a)moralni jak ich wybrańcy. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moczymorda Re: Radomsko-płocki kadrowy plagiat PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.08, 23:14 Każda ku.. ma swoje zasady, ku..kie zasady. Jeżeli godzimy się na te zasady to tylko nasza w tym wina, a nie ku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony Re: Radomsko-płocki kadrowy plagiat PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 23:43 Chyba sie Romanie J nie zrozumielismy....Potepiam to co bylo ,czyli machlojki SLD(nawiasem mowiac nie bron ich tak bardzo),i potepiam to co robi w Plocku obecnie PIS,i bede potepial kazde inne ugrupowanie ktore bedzie wykorzystywac swoja wladze do prywatnych celow. Wybralem PO-i coraz czesciej zastanawiam sie czy dobrze zrobilem...Mysle,ze moglem nie glosowac wcale,ale nie glosowac wcale to dac PIS-uarom pelnie wladzy w tym kraju...Wystarczy ze rzadza w Plocku...oby jak najkrocej.. Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Radomsko-płocki kadrowy plagiat PiS 17.03.08, 11:19 Gość portalu: zniesmaczony napisał(a): > Chyba sie Romanie J nie zrozumielismy....Potepiam to co bylo ,czyli > machlojki SLD(nawiasem mowiac nie bron ich tak bardzo), Możesz mi zacytować słowa, w których bronię machlojek SLD? Chyba mi coś umknęło, bo po przeczytaniu Twojej wypowiedzi jeszcze dwa razy przeczytałem swój wpis i jakoś nie potrafię się tam doszukać słów usprawiedliwienia. :-)) > i potepiam to co robi w Plocku obecnie PIS,i bede potepial kazde > inne ugrupowanie ktore bedzie wykorzystywac swoja wladze do > prywatnych celow. Dobrze, że to napisałeś otwartym tekstem, bo z Twojej poprzedniej wypowiedzi to bynajmniej nie wynikało. :-)) > Wybralem PO-i coraz czesciej zastanawiam sie czy dobrze > zrobilem... Za trochę ponad trzy lata będziesz mógł swój wybór skorygować. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiapotocki Re: Radomsko-płocki kadrowy patent PiS 17.03.08, 14:46 Pytanie. Czy panie Kulpa i Kubera uczestniczą czy też "uczestniczą" w posiedzeniach rad nadzorczych. Swego czasu w radzie Radzie Nadzorczej Orlenu była córka pani senator Grzeszkowiak. Je "uczestnictwo" polegało na .... wysyłaniu sms_ów, że zgadza się ze wszystkimi uchwałami podjętymi przez rade. I kasowała za to niezłą kapustę. A co do pana Kubery. I do SLD i do stowarzyszenia N.M.P. wciągał go ...Zenon Sylwester Wiśniewski. Czyżby kolejna była "Samoobrona"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiS Re: Radomsko-płocki kadrowy patent PiS IP: 80.48.4.* 17.03.08, 23:42 Czy mógłbyś pseudoadminie wyjawić mi powody usunięcia mojego wpisu? Odpowiedz Link Zgłoś
kwisniewski Re: Radomsko-płocki kadrowy patent PiS 18.03.08, 00:01 Oczekujesz niemożliwego od Opiekuna tegoż forum jego mottem życiowym jest jak zaznacza Odi profanum vulgus et arceo co tłumaczy się gardzę nieoświeconym tłumem i trzymam się od niego z dala (Horacy) Gdyby tematem tego wątku była np tolerancja Opiekun tegoż forum wypisywałby tyrady jaki jest tolerancyjny a inni nie - chociaż mottem życiowym opiekuna jest pogarda dla ludźmi Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Radomsko-płocki kadrowy patent PiS 18.03.08, 20:32 kwisniewski napisał: > jego mottem życiowym jest jak zaznacza > Odi profanum vulgus et arceo co tłumaczy się gardzę nieoświeconym > tłumem i trzymam się od niego z dala (Horacy) Panie Wiśniewski, mój ojciec zwykł mawiać w takich sytuacjach: "Na płocie pisało 'dupa' pogłaskałem i mi zadra weszła." Pan też chyba zbyt dosłownie interpretuje słowo pisane i wyciąga z niego zbyt daleko idące wnioski. Rozumiem, że cytat z Horacego boleśnie pana uwiera, bo uważa się pan za "nieoświecony lud", czy tak? Podziwu godna skromność czy chorobliwa potrzeba samoponiżania pojawiająca się u niektórych (zbyt) głęboko wierzących? :-)) > Gdyby tematem tego wątku była np tolerancja Opiekun tegoż forum > wypisywałby tyrady jaki jest tolerancyjny a inni nie - chociaż > mottem życiowym opiekuna jest pogarda dla ludźmi Panie Wiśniewski, niech pan sobie oszczędzi zachodu. Tych, którzy mają o mnie dobre zdanie tą prymitywną manipulacją pan do mnie nie zniechęci, a tych, którzy mają o mnie złe zdanie dodatkowo na mnie pan szczuć nie musi. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Radomsko-płocki kadrowy patent PiS 18.03.08, 20:21 Gość portalu: PiS napisał(a): > Czy mógłbyś pseudoadminie wyjawić mi powody usunięcia mojego wpisu? Będzie z tym problem, bo jesteś niezalogowany. Procedura jest taka, że musisz do mnie w tej sprawie napisać maila (to nie mój wymóg, ale przyjęta na portalu procedura załatwiania tego typu zapytań). Dodatkowo musisz być autorem wpisu, który został usunięty lub ocenzurowany, bo tylko autorom przysługują takie wyjaśnienia. I tu jest pies pogrzebany. Gdybyś był zalogowany, sprawa byłaby oczywista, bo zgodność nicka z forum z adresem mailowym rozstrzyga automatycznie sprawę. Natomiast jako niezalogowany gość portalu musisz znaleźć jakiś inny sposób, żeby pisząc do mnie dowieść, że jesteś autorem wpisu, o który pytasz. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kwisniewski Re: Radomsko-płocki kadrowy patent PiS 18.03.08, 21:04 Panie Romanie J , Opiekunie tegoż forum, uważa Pan wszystkich a mnie w szczególności za "nieoświecony lud", czy to kompleks niższości czy chorobliwa potrzeba samouwielbienia pojawiająca się u niektórych (zbyt) głęboko zakompleksionych Panie Opiekunie tegoż forum Romanus bo nie Forum Płock, niech pan sobie oszczędzi zachodu. Tych, którzy mają o mnie dobre zdanie tą prymitywną manipulacją pan do mnie nie zniechęci, a tych, którzy mają o mnie złe zdanie dodatkowo na mnie pan szczuć nie musi. : Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Radomsko-płocki kadrowy patent PiS 18.03.08, 21:23 kwisniewski napisał: > Panie Romanie J , Opiekunie tegoż forum, uważa Pan wszystkich a > mnie w szczególności za "nieoświecony lud", czy to kompleks > niższości czy chorobliwa potrzeba samouwielbienia pojawiająca się u > niektórych (zbyt) głęboko zakompleksionych Jakoś mało przekonująco zabrzmiała ta pana riposta. Proszę następnym razem trochę ochłonąć, zanim zechce mi się pan odgryźć. Może uda się wtedy panu mnie przynajmniej delikatnie ukłuć, bo jak na razie mnie pan tylko połaskotał. :-))) > Panie Opiekunie tegoż forum Romanus bo nie Forum Płock, niech pan > sobie oszczędzi zachodu. Tych, którzy mają o mnie dobre zdanie tą > prymitywną manipulacją pan do mnie nie zniechęci, a tych, którzy > mają o mnie złe zdanie dodatkowo na mnie pan szczuć nie musi. : Widzę, że metoda "kopiuj-wklej" rządzi. ;-)))) Szkoda tylko, że pański trud poszedł na marne, bo wykorzystując moje własne słowa do odpowiedzi na moją wypowiedź zamiast riposty napisał pan jej karykaturę. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kwisniewski Re: Radomsko-płocki kadrowy patent PiS 18.03.08, 21:30 Nie mogę inaczej ponieważ resztę Pan wycina czyli usuwa bezpowrotnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moczybuzia Re: Radomsko-płocki kadrowy patent PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.08, 09:40 Roman- bądź mądrzejszy od tego upośledzonego Odpowiedz Link Zgłoś
tomploc Re: Radomsko-płocki kadrowy patent PiS 18.03.08, 21:43 Panie Kwisniewski-jak Pan zapewne zauwazyl,wdalem sie w kulturalna dyspute z RomanemJ w innym watku. Zauwazyl Pan tez,ze Pana pochwalilem,bo i jest za co. Zawsze byl Pan stonowany,i nie staral sie Pan wdawac w psykowki forumowe,ale teraz Pan zaczyna lekko przesadzac. Sprawa parafki jaka RomanJ ma w swoim podpisie -czyli tzw maksymy,pojawia sie wszedzie i namietnie Pan ja przywoluje.I z tego powodu na forum robi sie nieciekawie,a ja zaczynam odnosic wrazenie,ze cos z Panem stalo sie zlego,ze z wywazonego,stonowanego czlowieka,robi sie ktos kto czepia sie i podjudza. Mimo ze nie mam czesto,bo inie musze miec z RomanemJ wspomego zdania,a jak Pan wie bo na pewno Pan czytal,skrytykowalem go,to napisze tu tak:Daj Pan spokoj Panie Kwisniewski temu RJ-niech sobie ma jako maksyme,co chce,jest wiele ciekawszych i wazniejszych tematow do poruszenia i skomentownia na forum niz to zdanko z Horacego zacytowane.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiS Re: Radomsko-płocki kadrowy patent PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 08:45 Tak, tak. Oczywiście. Procedura. Doskonałe wytłumaczenie dla cenzora. Jak dla mnie jesteś zwykłym forumowym terrorystą. Zwyczaje i język masz rodem z "Trybuny Ludu". Ale czegóż więcej się spodziewać po człowieku z "GW". Odpowiedz Link Zgłoś
kwisniewski Re: Radomsko-płocki kadrowy patent PiS 18.03.08, 22:22 Dziękuję tomploc za radę. masz rację, Nie mogę już z Horacym dyskutować bo umarł - To był błąd z mojej strony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: her Re: Radomsko-płocki kadrowy patent PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 09:03 Wycinaczu RJ ,prawda w oczy kole? Tomplock zdefiniowal cie dokladnie,rozgryzl cie w kazdym calu ,ale prawda w oczy kole i wycinasz chociaz nikt nie obraza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.nasza-klasa.pl [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 12:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bnm Lelum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.08, 17:20 e, nasza klasa, czemu nagminnie łamiesz prawo i regulamin ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zakłamanie Re: Radomsko-płocki kadrowy patent PiS IP: *.gprs.plus.pl 25.03.08, 18:17 Po prostu wstyd pani Wioleto. Wstyd panie Kubera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Radomsko-płocki kadrowy patent PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.08, 18:46 wstyd to falszowac wybory, kolego, i to tak nieudolnie Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Radomsko-płocki kadrowy patent PiS 26.03.08, 07:34 Gość portalu: jacek napisał(a): > wstyd to falszowac wybory, kolego, i to tak nieudolnie Czyli gdyby były fałszowane bardziej profesjonalnie, to by było wszystko w porządku? Czy to może jest moralność wg PiS? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś