daniel.jed 17.04.08, 19:31 Gdzie w Płocku dobrze i tanio napełnić toner do drukarki? I czy wydrukowanie ok. 200 stron na tonerze to dużo czy mało? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kalafior Re: Gdzie napełnić toner do drukarki? IP: *.230.c87.petrotel.pl 17.04.08, 19:39 Jest taki punkt na Kwiatka,naprzeciw przystanka 19,22.Duże ,kolorowe okna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogorek Re: Gdzie napełnić toner do drukarki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 19:42 Wytłumacz mu jeszcze co to przystanek i gdzie jest kwiatka?A także jak wygląda autobus. Odpowiedz Link Zgłoś
daniel.jed Re: Gdzie napełnić toner do drukarki? 18.04.08, 12:07 Rozumiem że codziennie stoisz na takim przystanku i przejeżdżasz Kwiatka jadąc do szkoły. A wracając do tematu to właśnie napełniam na Kwiatka w Cartridge World i w/g mnie szybko kończy się tusz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abstrakt re:do daniela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 19:40 A w/g ciebie gdzie można napełnić?I czy to dużo czy mało?Co o tym sądzisz?Czy potrzebujesz nianki czy piastunki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Gdzie napełnić toner do drukarki? IP: *.009.c76.petrotel.pl 17.04.08, 19:43 Wczoraj napełnialiśmy w sklepie DIRCOM na Sienkiewicza 36. Jakość bez zarzutu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buba Re: Gdzie napełnić toner do drukarki? IP: *.plock.mm.pl 17.04.08, 19:54 Moja drukuje 17,5 tysiąca stron. A teraz oceń sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogorek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.08, 12:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość ka Re: do daniela IP: *.107.c67.petrotel.pl 18.04.08, 21:35 Danielu nabij na Kwiatka,jest taniej niz na Sienkiewicza.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drukarz Re: do daniela IP: *.120.c74.petrotel.pl 19.04.08, 11:43 Na Kwiatka nie polecam. Nabijałem 2 x. I faktycznie zostałem nabity. Za pierwszym razem musiałem wymienić tusz, bo nie działał wogóle. Po wymianie wydrukowałem może 20 stron i się skończył. Ja drukuje rzadko i niewiele, ale pierwszy oryginał starczył mi na kilkakrotnie dłużej. Później spróbowałem na Wyszogrodzkiej w takiej budce przy ul. Wiatraki. Też szybko się wyczerpał. Wkurzony kupiłem oryginalny tusz HP w sklepie przy na rogu Spółdzielczej (niedaleko wiaduktu). Teraz wydrukowałem już dużo stron i do jakości i trwałości nie mam zastrzeżeń. Zdziwiony byłem także ceną. Napełnienie kosztuje ze 25- 30 zł, a za nowy zapłaciłem 61 zł. (kiedyś kosztował około 100-110 zł). Nie polecam napełniania, a nawet zdecydowanie odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
cichy_32 Re: do daniela 19.04.08, 13:03 Gość portalu: drukarz napisał(a): > Na Kwiatka nie polecam. Nabijałem 2 x. I faktycznie zostałem nabity. > Za pierwszym razem musiałem wymienić tusz, bo nie działał wogóle. Po > wymianie wydrukowałem może 20 stron i się skończył. Ja drukuje > rzadko i niewiele, ale pierwszy oryginał starczył mi na kilkakrotnie > dłużej. Później spróbowałem na Wyszogrodzkiej w takiej budce przy > ul. Wiatraki. Też szybko się wyczerpał. Wkurzony kupiłem oryginalny > tusz HP w sklepie przy na rogu Spółdzielczej (niedaleko wiaduktu). > Teraz wydrukowałem już dużo stron i do jakości i trwałości nie mam > zastrzeżeń. Zdziwiony byłem także ceną. Napełnienie kosztuje ze 25- > 30 zł, a za nowy zapłaciłem 61 zł. (kiedyś kosztował około 100-110 > zł). Nie polecam napełniania, a nawet zdecydowanie odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
cichy_32 Re: do daniela 19.04.08, 13:11 Gość portalu: drukarz napisał(a): > Na Kwiatka nie polecam. Nabijałem 2 x. I faktycznie zostałem nabity. > Za pierwszym razem musiałem wymienić tusz, bo nie działał wogóle. Koledze chodziło o toner a nie tusz różnica jest zasadnicza. kartridża laserowego w Płocku nie zregeneruje dobrze nikt z prostej przyczyny firmy które robią to w Płocku wymieniają tylko toner w sęsie jego uzupełnienia i opróżniają tak zwany śmietnik, sztuka regeneracji cartridża laserowego polega na dokładnym jego oczyszczeniu w urządzeniu ultradźwiękowym uzupełnieniem wkładu (toneru) wymianą wałków (gumowego i teflonowego) i listw zbierających. Takich regeneracji w Płocku nie robi NIKT na rynku sami tandeciaże kiedyś była firma ALM na rembielińskiego a potem na wschodniej tam robiono to dokładnie ale albo się przeniosła albo nie istnieje Odpowiedz Link Zgłoś