Dodaj do ulubionych

Seledynkowy Ford Focus

IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.03, 00:00
.. czyli samochodowych skandali ciąg dalszy... tym razem sprawczynia
zamieszanai jest .... nie trudno sie pewnei domyslec :) wysztafirowana lalka
za kierownica a dokladnie mloda bladyna spieczona na solarium chyba za bardzo
bo mozdzek sie jej wypalil poniewaz zapomina iz na dordze nie jest sama, nie
dosc ze wymusila pierwszenstwo wyjezdzajac z podporzadkowanej ulicy to jescz
estrzelala jakies fochy ze wogole smialam zwrocic jej uwage (uzylam klaksonu)
nastepnie spod swiatel jak ruszala pokazala na co stac jej lsniace autko,
raczej nie jej tylko bogatego sponsora ktory lozy kase na ta lalke i pech
chcial iz znow musiala zjechac na moj pas ale to naruszylo by jej honor aby
znowoz pomimo tak widowiskowego ruszenia miala toczyc sie za mna wiec po raz
kolejny zajechala mi droge a wrecz wcisnela sie po hamsku na moj pas baz
zadnej skruchy!!! Narazie nie bede pisala numerow rejestracji tak jak zrobila
to Marienka ale jesli sutuacja sie powtorzy a czesto jezdze pilsudzkiego w
strone podolek i zpowrotem na miedzytorze to chetnie uprzedze innych przed
Toba. Imponuj moze czyms innym a nie swoim bezmożdżem :) i trzymaj sie z
daleka od autka
Obserwuj wątek
    • Gość: Jurek Re: Seledynkowy Ford Focus IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 19.09.03, 01:20
      hehe, mi jakis czas temu kierowniczka kaszla, za mrugniecie swiatlami po jej
      wymuszajacym moje zatrzymanie wyjezdzie z podpozadkowanej pokazala paluszek
      tak btw to co to za kolor ten seledynowy ?
      ja facet jestem i znam tylko podstawowe :)
      • Gość: Greg Re: Seledynkowy Ford Focus IP: 2.5.STABLE* / *.zep.com.pl 19.09.03, 10:55
        ...seledynowy ???, to chyba taki miedzy zielonym a niebieskim, chyba bo tez
        jestem facetem i z kilkoma kolorami mam problemy :)
    • ciach_spaw_benz Re: Seledynkowy Ford Focus 19.09.03, 13:02
      Gość portalu: Martini napisał(a):

> .. czyli samochodowych skandali ciąg dalszy... tym razem sprawczynia
      > zamieszanai jest .... nie trudno sie pewnei domyslec :) wysztafirowana lalka
      > za kierownica a dokladnie mloda bladyna spieczona na solarium chyba za bardzo
      > bo mozdzek sie jej wypalil poniewaz zapomina iz na dordze nie jest sama, nie
      > dosc ze wymusila pierwszenstwo wyjezdzajac z podporzadkowanej ulicy to jescz
      > estrzelala jakies fochy ze wogole smialam zwrocic jej uwage (uzylam klaksonu)
      > nastepnie spod swiatel jak ruszala pokazala na co stac jej lsniace autko,
      > raczej nie jej tylko bogatego sponsora ktory lozy kase na ta lalke i pech
      > chcial iz znow musiala zjechac na moj pas ale to naruszylo by jej honor aby
      > znowoz pomimo tak widowiskowego ruszenia miala toczyc sie za mna wiec po raz
      > kolejny zajechala mi droge a wrecz wcisnela sie po hamsku na moj pas baz
      > zadnej skruchy!!! Narazie nie bede pisala numerow rejestracji tak jak zrobila
      > to Marienka ale jesli sutuacja sie powtorzy a czesto jezdze pilsudzkiego w
      > strone podolek i zpowrotem na miedzytorze to chetnie uprzedze innych przed
      > Toba. Imponuj moze czyms innym a nie swoim bezmożdżem :) i trzymaj sie z
      > daleka od autka

Ile Ty o niej wiesz...hohoho. Skoro używasz "klaksonu" również postronny
      obserwator może wydać o Tobie podobną opinię.
      • Gość: merro Sprawę wyjaśniłyby zapasy w kisielu !!! (no txt) IP: 213.17.228.* 23.09.03, 09:56
        • szczerbaty_alfred Re: Sprawę wyjaśniłyby zapasy w kisielu with txt 23.09.03, 10:47

A może byś się ze mną merruniu spróbował. Kisiel, przepaski biodrowe i my. I
          dziki wrzeszczący tłum.
          Rajcuje Cię to czy wolisz laleczki barbie.
    • Gość: Nariellka Re: Seledynkowy Ford Focus IP: *.class146.petrotel.pl 19.09.03, 17:03
      Gość portalu: Martini napisał(a):
      Narazie nie bede pisala numerow rejestracji tak jak zrobila
      > to Marienka ale (...)

Tak dla sprostowania to Nariellka jestem :) zapewne o mnie Ci chodzilo ;)

Pozdrawiam
      • Gość: Martini Re: Seledynkowy Ford Focus IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.03, 00:06
        seledynowy to taki jasno zielony, focus-y maja taki specyficzny kolor, a co do
        klaksonu to hamstwo trzeba tepic i trukawkami wymagradzac, zeby to byl facet to
        bym bejzbola wyjela ale przeciez bląd lalki nie bede napierdzielala po jej
        głowce drewnianym kijem :) bo by ją echo zabilo :)
        Pozdrawiam Nariellke, o Ciebie mi dokladnie chodzilo.
        Hamstwa nie zniose!!!! wiec tępmy je Nariellko wspólnymi silami
        • Gość: Ham-burg Re: Seledynkowy Ford Focus IP: *.kutno.mediaclub.pl 20.09.03, 13:18
          Hamstwa nie zniose!!!!
          Martini !!! Zmieszane czy wstrząśnięte???
          Ale nie znosisz to chyba C H A M S T W A - podobnie jak wszyscy,którzy szkoły
          choć trochę liznęli, a nie od razy wskoczyli do "autka", jak nie przymierzając
          twoja ulubiona "Blondyna-Focus".
          Pozdrawiam.
          • Gość: MJ Re: Seledynkowy Ford Focus IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 20.09.03, 15:17
            napisz czym Ty jechalas bo z Twojej wypowiedzi wynika ze zabolalo Cie to ze ona
            miala ladny samochod-napisalaz ze ktos jej to fundowal-kogo to obchodzi niech
            bedzie prostytutką nawet, ulica to dom dla wszystkich kierowcow.
            • Gość: :| Re: Seledynkowy Ford Focus IP: 213.25.179.* 23.09.03, 21:20
              to twoja lala ta blondi ?
              • Gość: Mario.W Re: Seledynkowy Ford Focus IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.03, 23:55
                Nie widziałem jej jeszcze w Płocku ale z opisu wynika że to niezła panienka.
                Czy ktoś może podać mi jej wymiary może to nie samochód a uroda doprowadza
                inne samiczki do agresji ;)
                • Gość: Martini Re: Seledynkowy Ford Focus IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.03, 22:58
                  och Wy faceci !!! tylko puste bląd ozdobniki Wam w glowie, chociaz raz byście
                  mnie bądź Nariennke zaprosili w celu towarzyskim na kawe :) Uważam , że nam tez
                  niczego nie brakuje a przynajmniej na spotkanie z nami nie musicie sie kremem z
                  filtrem smarować żeby żar bijącego od nas solarium Was nie porazil.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka