kwisniewski 15.07.08, 22:10 W poniedzialek w Płocku będzie J. Kaczński Spotkanie w chemikuo godz 18 w "chemiku" o godz. 18 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adrian Re: Wizyta IP: *.centertel.pl 15.07.08, 22:22 a w jakiej sprawie Liliput przyjeżdza ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szlaja Re: Wizyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 22:27 Oczywiście będziesz? Nie omieszkaj zameldować przesowi jak dołożyłeś śp Bronisławowi Gieremkowi przypomieniem sbeckiej fałszywki nt stosunku do narodu polskiego.Może złapiesz punkty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian Re: Wizyta IP: *.centertel.pl 15.07.08, 22:34 chyba pomyliłeś adres, akurat profesora Geremka darzyłem szacunkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szlaja Re: Wizyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 22:44 Wiem bo wyglądasz na normalnego.Jestem pewien też,że nie zaszczycisz prezesa.Miałem na mysli kwisniewskiego,ktory na założonym przez siebie wątku dot.Profesora dał popis z poziomu chlewa i rynsztoka.Ciebie poważam jak najbardziej.Spoko!Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Wizyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 22:49 Kto to Liliput? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.08, 22:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quecomber [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 09:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: report Re: Wizyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 10:35 Czy widowisko to bedzie biletowane?Jeśli tak to po ile bilety?Gdzie je można nabyć?I pytanie najważniejsze czy można będzie robić zdjęcia przy pomocy flesza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odp [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 10:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arysto. [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 18:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poli [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 18:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phi [...] IP: *.180.c85.petrotel.pl 16.07.08, 21:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wz Re: Wizyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 23:01 W dniu 21 lipca (poniedziałek) gościć będziemy w Płocku Prezesa Prawa i Sprawiedliwości Jarosława Kaczyńskiego. W imieniu Płockiego Zarządu Okręgowego PiS serdecznie zapraszam Państwa na spotkanie otwarte z panem Prezesem, które rozpocznie się o godz. 18.00 w sali kinowej Zespołu Szkół Centrum Edukacji przy ul. Kobylińskiego 25. Uprzejmie Państwa proszę o przekazanie tej informacji znajomym. Bardzo liczę na Państwa aktywny udział w spotkaniu i ciekawą dyskusję. Prezes Płockiego Zarządu Okręgowego PiS, poseł na Sejm RP Marek Opioła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian [...] IP: *.centertel.pl 17.07.08, 02:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanie Re: Wizyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 09:49 Dlaczego kwisniewski wprowadza ludzi w błąd.Poszedłem do chemika a tam nikt nic nie wieTypowo sbecka prowokacja.Dopiera post Pana Opioły podał prawde.Czy ożna ludzi oszukiwać.Takich jak ja odeszło kilku.Czekam na Pana Prezesa i o takich metodach manipulownia ludzmi też powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aplauzik Re: Wizyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 11:06 OK Z przyjenoscią przyjdę i zapytam dlaczego posłowie pis z naszego rejonu ,niestety z panem,panie mareczku na czele,akceptują korupcyjny i nic majacy nic wspólnego z ideałami głoszonymi przez Prezesa,uklad plocko-radomski związany z wymiana stolkow w radach nadzorczych pomiedzy zona prezydenta radomia,kuzynka prezydenta milewskiego i zoną kolejnego <pzpr-pis przechszty >piotra kubery.Wiecie panowie o tym.Pytam dlaczego to akceptujecie?Wielu mowi,że dlatego bo to wasi.Czy to w porządku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komuch Re: Wizyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 11:42 Co na takie przekręciki nasz forumowy moralista i ścigacz wszystkiego co złe w PO i gdzie się tylko da Pan Krzysztof Wiśniewski?Ja myślę,że PiS robi dobrze naganiając kasę dla swoich członków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komuch Re: Wizyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 13:51 I zapadla tu cisza.Widocznie forumowy mentor nie wyrobił sobie jeszcze w tej sprawie zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
kwisniewski Re: Wizyta 17.07.08, 14:04 ZespOł Szkół Centrum Edukacji przy ul. Kobylińskiego 25 - popularnie Chemik, znają to nazwę Płocczanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markiz_desade Re: Wizyta IP: 213.76.179.* 17.07.08, 14:07 powiedział co wiedział hehehehe :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosmyk Re: Wizyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 14:42 Czlowieku po.. cie zupelnie?Ile razy jesze to napiszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
pies.pawlowa Re: Wizyta 17.07.08, 14:58 pl.youtube.com/watch?v=HkbGhGwRcUk pogadajcie z bohaterem opowieści Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. Re: Wizyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 15:14 Kuberowa to jeszcze rozumiem,prawniczka.Musiała być chyba nezła skoro komuchy zatrudniły ja w Ministerstwie Skarbu,a pisiory wyrzuciły z tamtąd,ale ta druga pannica nawet studiow nie ma,a tylko wpływowego brata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Wizyta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.08, 15:28 Prezes Opioła zaprasza, ten to może zapraszać niech na początek działa zgodnie z zasadą, jaką głosił podczas kampani wyborczej, czyli "Bliżej ludzi". Dosyć spadochroniarstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprostowanie Re: Wizyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 15:55 Zaprasza kwsniewski,a opioła robi plagiat chcac przejąć splendory od krzysztofa.Nieładnie panie pośle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płockier do dyżurnego wielonickowca z neoplusa i inter. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 16:45 spotkanie jest otwarte, mam nadzieje ze przyjdziecie i zadacie wszystkie pytania jakie zechcecie, licze na was, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komuch Re: do dyżurnego wielonickowca z neoplusa i inter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 16:56 Czy sami nie możecie oczyscic sie z nepotyzm i ,politycznej korupcji toczacej jak gangrena wasze szeregi i zasmiecajcej swoimi odchodami odbudowujace sie instytucje demokratyczego panstwa.?Wcale nie jesteście lepsi od komuny,ba ,może nawet gorsi bo udajecie ,ze nic sie nie dzieje.PZPR mial T/owarzystwo/P/rzyjażni/P/olsko/R/adzieckiej/,PiS tez ma T/owarzystwo/P/rotekcji/P/łocko/R/adomskiej/Czy to jest w porządku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: my Re: do dyżurnego wielonickowca z neoplusa i inter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 19:21 mam sześć pytań do gościa, a wy ? Odpowiedz Link Zgłoś
kwisniewski Re: do dyżurnego wielonickowca z neoplusa i inter 19.07.08, 09:06 Jarosław Kaczyński, prezes Prawa i Sprawiedliwości, były premier, przyjeżdża w poniedziałek do Nowego Duninowa i Płocka. Najpierw o godz. 11 spotka się z mieszkańcami Nowego Duninowa - w Gimnazjum im. Kardynała Stefana Wyszyńskiego. Kolejne otwarte spotkanie odbędzie się o godz. 18 w Płocku, w sali kinowej Zespołu Szkół Centrum Edukacji przy al. Kobylińskiego Taka informacja ukazała się w dzisiejszej GW . OK Tylko zbulwersował mnie tytuł który brzmi: Spotkania Kaczyńskiego Do byłego premiera można pisać i mówić per ty , lub po nazwisku? Może taka forma jest przyjęta w UNII, ale w Posce są wszyscy dobrze wychowani i nie nalezy zmieniać norm dobrego stylu i etycznego zachowania i mówienia. Przez kilka lat bycia w Unii zapomnielismy o szacunku do ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: do dyżurnego wielonickowca z neoplusa i inter IP: *.143.c70.petrotel.pl 19.07.08, 09:38 kwisniewski napisał: > Do byłego premiera można pisać i mówić per ty , lub po nazwisku? A gdzie się doczytaleś, że to jest powiedziane DO byłego premiera? To informacja O Kaczyńskim... a co, inaczej się nazywa? Choć z drugiej strony... fakt, to dla niektórych mocno skompromitowane nazwisko. > > Może taka forma jest przyjęta w UNII, ale w Posce są wszyscy dobrze > wychowani i nie nalezy zmieniać norm dobrego stylu i etycznego > zachowania i mówienia. > Przez kilka lat bycia w Unii zapomnielismy o szacunku do ludzi? > Wylazła z ciebie dusz lokajczyka. Jakoś w przypadku innych wymienianych z nazwiska tak się nigdy nie oburzałeś, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caro Re: do dyżurnego wielonickowca z neoplusa i inter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.08, 09:52 u tych samych skompromitowany był Piłsudski, Armia Krajowa itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menel seans urojeń, fobi, mrzonek demiurga starszego IP: *.adsl.inetia.pl 19.07.08, 11:23 Mówiąc o "demiurgu" starszym należy to robić bezwzględnie z ogromnym szacunkiem, koniecznie wielkimi literami i tylko na kolanach. Chyba, że ktoś dostrzega w nim zaledwie, pełnego fobi i megalomanii, małego rządnego władzy, nawiedzonego i z obsesjami, zwidami, uojeniami, chorymi mrzonkami, często bredzącego śmiesznego człowieczka. Słyszałem już chyba wszystkie możliwe brednie i rojenia tego "demiurga" oraz animatora spraw polskich, eurpoejskich i światowych, "sprawcy" szczęśliwości wieczystej narodu polskiego i naszej omniptencji adresownaych do ciemnej zaślepionej kato- endeckiej gawiedzi i wszelakiego moheru. Nie mam czasu i ochoty na więcej. Mam nadzieję, że nie ja jeden, że podobną opinię ma zdecydowana wiekszość, bio nie wszyscy to pewne - niektóre głosy na tym forum na to wskazują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczanin Re: seans urojeń, fobi, mrzonek demiurga starszeg IP: *.plock.mm.pl 19.07.08, 11:44 To co jacek wypisuje to obelga dla nas Polaków. To naśmiewanie sie z nas piszących o polskiej tradycji narodowej , kulturze, o polskich premierach , członkach rządu . jakoś są bezkarni nazywając premiera RP, Hitlerem. Za to nie byli ścigani z tzw Urzędu. Kto mnie zapewni, ze ich ludzie nie czynią postępowań prawnych? Pisano przecież w języku suanaki, że przejmują Polskę i nie zastali oporu. Niebywała agresja zrodziła Fora w skali kraju .Po co ? Powoli sie to wyjaśnia. Tysiące wpisów J.K. na Kościół polski i naszą Wiarę. Tysiące wpisów poniżających opiekunów MPNarodu polskiego. Kto mnie zapewni , ze tzw Służby stoją na straży Polaków? Nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian [...] IP: *.centertel.pl 20.07.08, 20:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian do administratora - romana_j i miki IP: *.centertel.pl 20.07.08, 21:27 ciekawi mnie dlaczego taką "opieką" na forum otoczony jest tzw. plodczanin lub potocznie Zenek D. On może propagować na forum antysemickie hasła i wzywać do narodowych waśni. Za to jakakolwiek krytyka jego osoby jest "czyszczona", być może w myśl zasady "gówna nie ruszać bo śmierdzi". A przecież sam Zenek się na forum przyznał że w odpadach ze śmieciami i spodniami przebierał i mieszkanko w ramach patronatu ZSMP budował. Czyż na budowie szturmówki i tablice z hasłami ZSMP nie wisiały. Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: do administratora - romana_j i miki 29.08.08, 08:50 1. Poprzedni wpis został ocenzurowany prawdopodobnie przez kogoś z administracji zawodowej, bo Mika nie ma tutaj nożyczek, a ja byłem na urlopie. Proszę więc swoje pytania skierować (mailem) pod inny adres. 2. Jeśli ktoś Cię personalnie obrazi, to przyślij link z takim wpisem. Niezależnie od tego, kto będzie jego autorem, zostanie on ocenzurowany lub usunięty, o ile rzeczywiście naruszy Regulamin lub Netykietę. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Senior: Re: Wizyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.08, 19:36 A może prezesa J.Kaczyńskiego zajnteresowała by sprawa WUJTA Z BRUDZENIA DUŻEGO HENRYKA KISIELEWSKIEGO z PSL,który 5 miesięcy temu spowodował wypadek po pijanemu i nadal pracuje, ciągle kombinuje... Niestety nie mogę przyjść by o tym porozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do seniora Re: Wizyta IP: *.180.c85.petrotel.pl 20.07.08, 21:38 po pierwsze to WÓJTA, a nie wujta po drugie, dopóki wójt nie jest skazany prawomocnym wyrokiem, to można mu nadmuchać w buty jedynie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SCEPTYK. Re: Wizyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.08, 09:13 No cóż Senior zrobił błąd ale zapewne celowo co by miało podkreślić jaki błąd popełnili wyborcy (większość).A jeśli chodzi o samego wójta to działa z poziomu chlewa rynsztoka lub tego wysypiska (segregacji) śmieci co zamierzał ufundować wyborcom w centrum Brudzenia człowiek honoru to by sam dawno zrezygnował z pełnionej funkcji a nie założył obóz przetrwania do emerytury lub końca kadencji jak w jego prypadku,a przewodniczy temu SENIORKA GMINY która tam jeszcze pracuje choć by mogła być dawno na emeryturze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czas4 Re: Wizyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.08, 10:21 Nikodem jestes 9 przesladowca.DOwiesz się wiecej wkrotce na Słowackiego. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiapotocki Re: Wizyta 23.07.08, 14:39 Oooooooooo. Agent się znalazł. Czyżbyś był brakującym fragmentem teczki "Placka"? Odpowiedz Link Zgłoś