alebaba17 18.07.08, 19:49 proponuję płocki ratusz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Radek Re: Międzytorze też chce murala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 20:25 Ja się pod tym podpisuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xmen Re: Międzytorze też chce murala IP: *.c152.petrotel.pl 18.07.08, 21:51 i całą Imielnice........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Międzytorza Re: Międzytorze też chce murala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.08, 22:48 A ja nie chcę obrzydlistwa Wystarczy spojrzeć na mur stadionu na Kochanowskiego!!! Też proponuję ratusz. Imielnicę i Borowiczki, a pozostałe osiedla pozostaw prezydencino w spokoju i nie obrzydzaj nam tego miasta do końca Odpowiedz Link Zgłoś
fifrak85 stadnion miejski zle pomalowany ? :-\ 24.07.08, 18:56 a ile masz lat ? bo pewnie zaliczasz sie do grupy uwazajacej grafiti nie za sztuke ale za bazgroly. W takim razie niech zostana sciany z wymalowanymi sprejem napisam ch*j , Ziutek kocha Zoche etc. Penie twoje dziecko lubi sobie pomazac po murach wiec nie ma co odebierac mu przyjemnosci Odpowiedz Link Zgłoś
fifrak85 ja tez z miedzytorza 24.07.08, 19:01 a tak na wiasem mowiac to ja tez jestem z miedzytorza i to przjscie pod torami powinno byc juz dawno pomalowane jakos sensowanie. Odmalowywanie tego co jakis czas na bialo to zwykle marnotrastwo farby bo i tak po krotkim czasie ktos pomaluje. Szpeca takze garaze ktora rozwniez strasza przejezdzajacych pociagami. Plocka grupa graficiarzy P6 juz chyba aktywnie nie dziala a zdolni ludzie chyba przestali malowac bo na puchy im brakuje. Warszawa ma cala sciane toru na Sluzewcu a u nas lepiej jak wszystko jest bez barwy. Pozdrowienia dla wszystkich aktywnych Plocczan otwartych na zmiany Odpowiedz Link Zgłoś