Dodaj do ulubionych

Prośba do forumowiczów

IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 18:22
Mam wyjątkową prośbę do wszystkich forumowiczów. W sobotę tj. 5-go stycznia na
ul. Łukasiewicza zaginął mój pies, pręgowany bokser z białym krawatem i
skarpetkami. Miał na sobie kolczatkę. Gdyby ktoś z Was zauważył tego psiaka
proszę o kontakt pod nr tel. 2631007. Z góry dzięki. Jego fotka znajduje się
pod adresem: www.coonet.csk.pl/~demolek/blog/Max.jpg
Pozdrawiam wszystkich a szczególnie szczęśliwych posiadaczy psów.
Obserwuj wątek
    • plock Re: Prośba do forumowiczów 11.01.02, 20:15
      Zdjęcie obejrzałem, będę na Łukasiewicza, więc się rozejrzę.
    • Gość: Naka Re: Prośba do forumowiczów IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 11.01.02, 23:15
      Zdjecie widziałam, mieszkam w tym rejonie, bede sie rozgladac. Naka
      • Gość: Magdap Re: Prośba do forumowiczów IP: 217.153.90.* 12.01.02, 17:13
        Mam nadzieje ze to nie jest pies Marcina G., bo szkoda zeby sie gdzies po
        Płocku wałesał. Ja niestety nic tu nie pomoge ale mam nadzieje ze sie znajdzie,
        tez takiego mialam. Pozdrowienia z Olsztyna
        Magda Pietrzak
        • Gość: Marcin G Re: Prośba do forumowiczów IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 18:32
          Gość portalu: Magdap napisał(a):

> Mam nadzieje ze to nie jest pies Marcina G., bo szkoda zeby sie gdzies po
          > Płocku wałesał. Ja niestety nic tu nie pomoge ale mam nadzieje ze sie znajdzie,
          >
          > tez takiego mialam. Pozdrowienia z Olsztyna
          > Magda Pietrzak

ODP: To jest pies Marcina G. :-) Na szczęscie Max, po raz kolejny, odnalazł się.
          Pozdrawiam
          Marcin G.

• Gość: Magdap Re: Prośba do forumowiczów IP: 217.153.90.* 14.01.02, 11:52
            Groman bardzo sie ciesze, ale pilnuj ty tego Maxa lepiej:)) Pamietasz kiedys
            zadzwoniła pani do Pulsa i powiedziala ze znalazła boksera. To był Max. Jeszcze
            raz pozdrawiam z serca Warmii.
            Magdap
            • Gość: Marcin G Re: Prośba do forumowiczów IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 14.01.02, 20:20
              Pamiętam pamiętam Magda. Dzięki Twojej pomocy się wtedy odnalazł. Szkoda, że
              wyjechałas z Płocka - teraz nie mam tak zaufanej osoby w radiu :-)))
              A tak na poważnie to wszyscy się bardzo przejeli jego zaginięciem, w Radiu
              Puls, Plus i w GW - są jednak jeszcze porządni ludzie na tym świecie :-)

Pozdrowienia ze stolicy Mazowsza!
              Groman
    • Gość: Naka Re: Prośba do forumowiczów IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.02, 16:20
      Czy cos wiadomo w sprawie twojego pieska. Nie wiem czy to cie pocieszy : moj
      pies, miał wtedy 18 lat i wabił sie Bafi, przepadł na trzy dni. Szukałam go po
      całym osiedlu, wziełam urlop i szukałam go całe dnie, wywieszałam ulotki,
      dzwoniłam po schroniskach. Wyobraz sobie, ze schronisko miało informacje o
      błąkajacym sie psu, ale nie wyjechali po tego psa, bo nie mieli samochodu ????
      I ten mój psina na trzeci dzień wrócił do domu w opłakanym stanie. Do dzisiaj
      nie wiem co sie stało, pies nie widział na jedno oko, ale znał osiedle i dawał
      sobie rade, tyle lat przeciez tu mieszkał. Przypuszcam, ze musiał zostac
      ogłuszony - przez ty nielubiacych zwierząt. Naka
    • Gość: Szczyp.. Zguba odnaleziona IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 18:29
      Informacja z ostatniej chwili: pies się odnalazł!
      Dzięki wielkie dla wszystkich za wsparcie.
      Szczególne podziękowania dla Pana Arkadiusza Adamkowskiego z Gazety Wyborczej.

DZIEKUJĘ
      Pozdrawiam wszystkich psiarzy :-)
      Szczyp..
    • Gość: Roman J. Re: Prośba do forumowiczów IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.02, 12:01
      Dziwne. Pies się znalazł, a wątek nadal cieszy się powodzeniem. :-)))
      • Gość: Szczyp.. Re: Prośba do forumowiczów IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 14.01.02, 20:15
        Zgadzam się, ale to wszystko przez to, że Max ma wielu sympatyków :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka