Dodaj do ulubionych

III Płock Cover Festiwal skończony. Były tłumy

08.09.08, 13:30
Buhaha, Pani Izo, wiadomo nie od dziś, że dzinnikarz nie musi się na czymś
znac, aby o tym pisać, ale czy Pani nie przesadziła z rzetelnością?;)

Nie było na koncercie Therion Lucid Dreaming, nie było Summernight City i w
żadnym wypadku nie było coveru Metalliki, w ogóle żadnego coveru nie
zagrali:). Skąd Pani te informacje wytrzasnęła?:)
Obserwuj wątek
    • Gość: jukia Re: III Płock Cover Festiwal skończony. Były tłum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.08, 14:06
      pewnie skopiowała jakiś stary reportaż z koncertu Theriona ;)
      • Gość: asd Re: III Płock Cover Festiwal skończony. Były tłum IP: *.mtm-info.pl 08.09.08, 15:03
        Nie mówiąc o tym, że lider zespołu nie jest żadnym założycielem zakonu. A ten na zdjęciu to nie on.
        • Gość: Andrzej561 Re: III Płock Cover Festiwal skończony. Były tłum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.08, 15:40
          Ale koncert był przedni; brawa dla tych co to wymyślili.Tak
          trzymać!!!Podziękowania; a może w przyszłym roku Deep Purple?
          • Gość: LF Re: III Płock Cover Festiwal skończony. Były tłum IP: *.class147.petrotel.pl 08.09.08, 16:47
            Koncert był nieziemski! To był magiczny teatr i opera w jednym! Za rok nie może być gorzej. Nawet mi przez myśl nie przechodzi, żeby nie było czwartej edycji Płock Cover Festiwalu. Szacunek dla organizatorów.
            A może tak w 2009 roku Anathema?
        • Gość: Korton Re: III Płock Cover Festiwal skończony. Były tłum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.08, 16:36
          I tu sie kolego mylisz bo niestety jest zalozycielem zakonu, a
          dokladniej zakonu "Dragon Rouge" jest to nordycki zakon zajmujacy
          sie czarna magia.

PS. Koncert byl przedni :) Kogo nie bylo niech zaluje.
          • Gość: fewf Re: III Płock Cover Festiwal skończony. Były tłum IP: *.cable.smsnet.pl 08.09.08, 16:59
            ja nie bylem i nie zaluje PADAKA
            • Gość: jiji Re: III Płock Cover Festiwal skończony. Były tłum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.08, 17:22
              nie marw się, Ich Troje też na pewno kiedyś wystąpi! Ty też będziesz miał szanse
              posłuchać swoich idoli ;)
              • Gość: fr Re: III Płock Cover Festiwal skończony. Były tłum IP: *.cable.smsnet.pl 08.09.08, 20:42
                a co mnie ich troje obchodzi dla mnie zenada byla i tyle a nie ejdna
                osoba byla i mowila ze dno
                • Gość: :) Re: III Płock Cover Festiwal skończony. Były tłum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.08, 21:24
                  No cóż - koncert był za darmo,ciepła noc - więc kilka osób nie
                  znających się na muzyce i mających gust na poziomie muzyki
                  chodnikowej wybrało się na spacerek i mówiło że padaka.
              • Gość: wacek placek Re: III Płock Cover Festiwal skończony. Były tłum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.08, 21:44
                ja byłem, widziałem i patrząc na nich miałem wrażenie że patrzę na
                nordyckie ich troje, muzyka nic szczególnego powiedziałbym nawet, że
                tandeta,jedynie wyróżniał się glam rockowy gitarzysta z whitesnake (
                niestety wyróżniał się tylko dopracowanym wyglądem),tłumów też nie
                widziałem, 500 osób to tłum w 100 tys mieście ??

• Gość: My Blood Re: III Płock Cover Festiwal skończony. Były tłum IP: *.014.c88.petrotel.pl 09.09.08, 08:20
                  Zawsze znajdzie się ciemny tłum, który tylko będzie marudził!! Otóż
                  tłumy były i to wielkie!! Większe niz na Slade czy Uriah Heep.
                  Spotkałem na koncercie ludzi z całej Polski a nawet z Czech!, którzy
                  przyjechali na ten koncert!! Gdyby promocja była na większą skalę,
                  na ten koncert mogłoby sie zjechać 3 razy więcej ludzi. Bo jak
                  wiadomo, był to jedyny koncert tej grupy w 2008 roku i spokojnie
                  zjechałoby się dużo więcej osób...
                  Trzymam kciuki za organizatorów i liczę za rok na jeszcze większą
                  gwiazdę i lepszej jakości zespoły rozgrzewajace publikę... bo z tym
                  przed THERIONEM była wielka padaka;-)
          • Gość: Exar Re: III Płock Cover Festiwal skończony. Były tłum IP: *.acn.waw.pl 08.09.08, 18:46
            A jednak to Ty sie mylisz :P jest czlonkiem DR, ale nie
            zalozycielem :)
    • Gość: LF Re: III Płock Cover Festiwal skończony. Były tłum IP: *.class147.petrotel.pl 08.09.08, 18:09
      Wg mnie na początku zagrali "Blood of Kingu".
    • Gość: Tomek III Płock Cover Festiwal skończony. Były tłumy IP: *.plock.mm.pl 08.09.08, 19:36
      Choć nie gustuję w tym rodzaju muzyki to powiem szczerze, że Therion zagrał
      bardzo dobry koncert. I sądzę, że to też wyróżnienie dla Płocka ponieważ jest to
      ich pierwszy i ostatni koncert w tym roku.
    • Gość: Szwagier Re: III Płock Cover Festiwal skończony. Były tłum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.08, 20:30
      Wstyd Pani Izo..Nie musi być Pani fanką tego typu muzyki, ale to nie upoważnia
      Pani do braku obiektywizmu i wprowadzania w błąd czytających..Aż tyle wysiłku
      nie kosztowałoby sprawdzenie jakie utwory spodobały się publiczności, to tylko
      kilka kliknięć myszki..

PS. co do Christofera Johnssona, lidera Therion, to owszem jest członkiem DR.
      Był jednym z współzałożycieli.Obecnie nie działa już w niej aktywnie ;) tak
      gwoli wyjaśnienia..
      • joker78 Re: III Płock Cover Festiwal skończony. Były tłum 08.09.08, 20:33
        Koncert super. Sporo osób z poza Płocka. Oby nie gorzej w przyszłym
        roku!
    • Gość: My Blood Anathema na IV Cover Festiwal IP: *.016.c87.petrotel.pl 08.09.08, 20:38
      THERION zagrał zajedwabiście!! oczywiście po raz
      kolejny "dziennikarze" z płockiej gazety dali popis swojego
      debilizmu, ale wybaczyć im trzeba... to nie ich wina!!

A za rok jako gwiazda - popieram - niech będzie ANATHEMA....

hehehehehe
      tym coverem METALLICY to dowaliła do pieca hehehe
      a jeśli o covery chodzi - to mi osobiście numeru ACCEPT brakowało!!
      W taką noc jak w sobotę dałby ten numer czadu!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: g Re: Anathema na IV Cover Festiwal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.08, 21:20
        za rok BLIND GUARDIAN!!!
        • Gość: nez Re: Anathema na IV Cover Festiwal IP: 89.108.243.* 10.09.08, 23:06
          Albo Grave Digger. Albo Running Wild :)

A koncert Theriona był great. Zdarłem sobie gardło przy To Mega Therion/Cults of the Shadows >:)
    • Gość: snow Re: III Płock Cover Festiwal skończony. Były tłum IP: *.127.c69.petrotel.pl 08.09.08, 21:29
      rzezba2 napisał:

> Buhaha, Pani Izo, wiadomo nie od dziś, że dzinnikarz nie musi się
      na czymś
      > znac, aby o tym pisać, ale czy Pani nie przesadziła z
      rzetelnością?;)
      >
      > Nie było na koncercie Therion Lucid Dreaming, nie było Summernight
      City i w
      > żadnym wypadku nie było coveru Metalliki, w ogóle żadnego coveru
      nie
      > zagrali:). Skąd Pani te informacje wytrzasnęła?:)

A tu się nie zgodzę. Abba była...
      • Gość: hehe Re: III Płock Cover Festiwal skończony. Były tłum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.08, 21:46
        to fakt mówiłeś o tym na koncercie :)
    • Gość: punk III Płock Cover Festiwal skończony. Były tłumy IP: *.036.c71.petrotel.pl 08.09.08, 23:34
      Metal od zawsze mnie śmieszył i raczej nigdy śmieszyć mnie nie
      przestanie (mimo że sam słucham również dosyć ciężkiej, acz innej
      muzyki). Therion to dla mnie mega kicz! A głos wokalisty... jakby mu
      walcem po jajach przejeżdżali... Jak kogoś uraziłem, to sorry. AWE
      SZATAN! :D
      • Gość: oi! Re: III Płock Cover Festiwal skończony. Były tłum IP: *.warszawa.dialog.net.pl 09.09.08, 00:34
        > Metal od zawsze mnie śmieszył i raczej nigdy śmieszyć mnie nie
        > przestanie.

punk is dead
        • Gość: sonia Re: III Płock Cover Festiwal skończony. Były tłum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 07:45
          punk? przecież punków już nie ma, najwyżej neopunk:P kiedyś na pewno
          wydoroślejesz i przestaniesz się podniecać czymś tak wielce 'ambitnym' jak 3
          akordy, darcie mordy :P
          • Gość: punk Re: III Płock Cover Festiwal skończony. Były tłum IP: *.122.c76.petrotel.pl 09.09.08, 14:27
            Mogę się założyć Soniu, że lat mam więcej niż Ty... To po pierwsze.
            Po drugie: jeśli punk to dla Ciebie tylko "trzy akordy, darcie
            mordy", to znaczy, że mam rację pisząc, że jestem od Ciebie starszy.
            Pozostaje mi tylko Tobie współczuć.
            Po trzecie: to nie jest temat o punku, tylko o koncercie Theriona,
            który moim zdaniem był żenujący i mega śmieszny nawet jak na
            metal. :) Oszczędź więc sobie wycieczek pod moim adresem, a skup się
            na Therionie. Chyba że był on tak nudny, że nie masz co o nim
            napisać...
            • Gość: sonia Re: III Płock Cover Festiwal skończony. Były tłum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 15:42
              a ja się założę, że taki z Ciebie punk jak z koziej dupy trąba. twierdzę tak, bo
              znam tę ideologię;)
              'nie masz czego się złapać, złap za słówka' typowe zachowanie;)

Koncert wg mnie był świetny, Therion dał czadu,a kontakt z publicznością na
              piąteczkę...zresztą jak cała reszta:)
              • Gość: punk Re: III Płock Cover Festiwal skończony. Były tłum IP: *.122.c76.petrotel.pl 09.09.08, 17:23
                > a ja się założę, że taki z Ciebie punk jak z koziej dupy trąba.
                twierdzę tak, bo znam tę ideologię;)

Hahahahah! Trochę wyżej pisałaś, że punka nie ma, a teraz piszesz,
                że znasz tą ideologię? No bardzo ciekawe. To pewnie znasz ją z
                podręczników "Jaki był punk?", co? Hahahaha! Poza tym
                słowo "ideologia" pasuje do słowa "punk" jak siodło do świni...
                Kombinuj dalej. :D

> 'nie masz czego się złapać, złap za słówka' typowe zachowanie;)

A tutaj to do czego panienka pije, bo niestety nie mieści się to w
                mojej głowie... :D
                • ciffan Re: III Płock Cover Festiwal skończony. Były tłum 10.09.08, 14:41
                  Gość portalu: punk napisał(a):

> Hahahahah! Trochę wyżej pisałaś, że punka nie ma, a teraz piszesz,
                  > że znasz tą ideologię? No bardzo ciekawe. To pewnie znasz ją z
                  > podręczników "Jaki był punk?", co? Hahahaha!

Wstrzymaj śmiech.
                  Skąd wiesz, jaki staż "muzyczny" ma sonia, oraz ile ma lat? Może słuchała kiedyś
                  punku a teraz na podstawie jej znanych faktów/przesłanek może stwierdzić, że
                  punka nie ma (w czasie teraźniejszym). Łapiesz logikę?
    • Gość: Kolega z pracy To Mega Therion IP: *.plock.mm.pl 09.09.08, 15:35
      Iza, to że nie słuchasz Celtic Frost, utłukłaś jedynie marne studia i na niczym
      się nie znasz to prawie wszyscy wiedzą, ale o tym, że nie potrafisz skorzystać
      nawet wyszukiwarki internetowej to nie wiedziałem!
      • Gość: Morkan Re: To Mega Therion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 20:26
        Gdybyś był jej kolegą z pracy, to wiedziałbyś, że ona tam nie
        pracuje. Poza tym z tego, co wiem to pracują tam inteligentni
        ludzie, a Twoje zachowanie "kolego" temu przeczy!
        • Gość: Kolega, kolega Re: To Mega Therion IP: *.plock.mm.pl 09.09.08, 20:50
          "Gdybyś był jej kolegą z pracy, to wiedziałbyś, że ona tam nie pracuje" -
          Miszczuniu! Przeczytaj jeszcze raz to bełkotliwe zdanie. Zastanów się czy ja
          pisałem coś o Agorowym etacie?

"Poza tym z tego, co wiem to pracują tam inteligentni
          ludzie, a Twoje zachowanie "kolego" temu przeczy!" - mam cichą nadzieję, że
          jednak Ty nie jesteś członkiem redakcji płockiej "Gazety Aborczej". Chociaż nie
          byłbym do końca zdziwiony - w końcu puszczają takie gnioty, że głowa boli
        • Gość: Michtrix :-) IP: *.174.c78.petrotel.pl 09.09.08, 21:35
          Szkoda tylko, że Ci inteligentni ludzie pozwalają sobie na wręcz chamskie
          manipulacje np. relacja z koncertu Kusturicy opublikowana na 2 godziny przed
          koncertem :D
          • Gość: C. Re: :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 21:54
            A było coś takiego? XD
            To pewnie artykuł Izy pisany był co najmniej tydzień przed koncertem... Cóż...

A Therion jest genialny :).
            Co do "za rok" to liczę na... Offspringa :D. Bo przecież miał grać u nas już w
            tym roku...
            • Gość: abradaab Re: :-) IP: *.crowley.pl 10.09.08, 10:19
              Nieźle,narodziła się nowa świecka tradycja - pisanie recenzji z
              koncertu przed jego rozpoczęciem. Pani "dziennikarka" nie natrudziła
              się przy tym bardzo, bo info o Sumernight City i Fight Fire With
              Fire wzięła z przedkoncertowego opisu w dodatku Co Jest Grane.
              Żenuła!!!
              PS. Koncert był fajny:)
              • Gość: NieZawiedziony Takie koncerty to propagowanie okultyzmu IP: *.c152.petrotel.pl 10.09.08, 16:06
                Nie żenuła lecz prezenetowanie zwykłego poziomu "dziennikarstwa" standardowego
                dla stajni Michnika. Brak kręgosłupa moralnego, a w głowie sieczka. Smutny obraz
                polskiego ziewnikarstwa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka