anette210 06.10.08, 15:06 Jeśli ktoś orientuje się u którego lekarza i gdzie (prywatnie) mogę dostać zwolnienie rczne z basenu i ew.co powiedzieć :D to będę bardzo wdzięczna ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roman_j Re: Proszę o pomoc / lekarze 06.10.08, 16:25 Czy dobrze zrozumiałem, że oczekujesz, że ktoś napisze Ci na forum nazwisko lekarza, który popełni przestępstwo poświadczenia nieprawdy (być może za odpowiednią opłatą)? Myślę, że jeśli takie nazwisko padnie, powinno ono zainteresować także organa ścigania. Podobnie, jak Twoja tożsamość. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf Re: Proszę o pomoc / lekarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.08, 16:49 Do którego lekarza? Do pierwszego z brzegu! Co powiedzieć? Będziesz musiała nie tyle dobrze powiedzieć co dobrze zrobić, a właściwie przy robieniu tego o czym pisze, mówienie jest nawet niewskazane Odpowiedz Link Zgłoś
teufel7 Re: Proszę o pomoc / lekarze 06.10.08, 19:43 Zamiast odpowiadać (skądinąd słusznie), opiekun forum powinien niezwłocznie wyciąć ten wpis!!! Jakaś idiotka zamiast na basen, chce chodzić z kumplami na Tumy i tam prowadzić niezwykle kształcące dyskursy o wyższości mamrota nad browarem!!! Rób tak dalej, dziecko, rób...Wysoko zajdziesz!..A może, w tzw. międzyczasie,udostępnisz swoje wdzięki jakiemuś "sponsorowi", żeby mieć kasę na tego mamrota? Dobry kierunek! Sukcesów życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Proszę o pomoc / lekarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.08, 19:51 Od tego pływania zmaceruje jej się skóra i żaden facet nie będzie jej chciał :)już o sponsoringu nie piszę :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy Re: Proszę o pomoc / lekarze IP: *.plock.mm.pl 06.10.08, 19:59 znasz to z autopsji ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Proszę o pomoc / lekarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.08, 20:05 Nie miałam zwolnienia lekarskiego, ale czy dobrze na tym wyszłam? :) Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Proszę o pomoc / lekarze 06.10.08, 20:28 teufel7 napisał: > Zamiast odpowiadać (skądinąd słusznie), opiekun forum powinien > niezwłocznie wyciąć ten wpis!!! Myślałem o tym, ale nie wiem, z jakiego paragrafu Regulaminu mógłbym go wyciąć. Jakaś podpowiedź? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donosiciel Re: Proszę o pomoc / lekarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.08, 20:41 lepiej wpis zostawić i zgłosić do prokuratury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Proszę o pomoc / lekarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.08, 20:45 A może jeszcze trochę sobie powisieć?:) Trochę się nudzę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Proszę o pomoc / lekarze 06.10.08, 20:59 Gość portalu: *** napisał(a): > A może jeszcze trochę sobie powisieć?:) Jak widać. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Proszę o pomoc / lekarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.08, 21:05 Bardzo dziękuję :) To jednak nie zmniejszyło mojego stopnia nudzenia się. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiena Re: Proszę o pomoc / lekarze IP: 82.177.243.* 07.10.08, 09:57 Boisz się o makijaż, włosy, czy masz roczny okres? Odpowiedz Link Zgłoś
nicotea Re: Proszę o pomoc / lekarze 07.10.08, 10:09 Jeśli chodzi o basen, to rozumiem Cię aż nadto.Tylko desperat jest w stanie wejść do wody basenów w Płocku ( wiem coś z autopsji....... ). Kobietom nie polecam z wiadomych względów. Myślę, że każdy ginekolog bez większego problemu da Ci zwolnienie z "basenu", bo wiekszość kobiet nabawia sie syfu ( wiadomo gdzie ) i to jest argument. Nie polecam zwolnienia z WF, bo ruch jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amebka Re: Proszę o pomoc / lekarze IP: *.231.c72.petrotel.pl 07.10.08, 16:32 Rusz trochę zadkiem na basenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielonyjarek Re: Proszę o pomoc / lekarze IP: *.plock.mm.pl 07.10.08, 21:12 Powitać "bliżniaka". Bądż tak miły i nie podszywaj sie pod mój (nielogowany zresztą) login. To brzydko... Odpowiedz Link Zgłoś