f_anka 17.10.08, 23:49 www.petycje.pl/3536 pozwolilam sobie wyciagnac petycje w/s murali do oddzielnego watku jesli cos nie tak-prosze moderatora o przesuniecie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roman_j Re: Petycja w/s murali 18.10.08, 00:16 Link nie był poprzedzony frazą "", więc nie był aktywny. Wrzucam aktywną wersję: www.petycje.pl/3536 :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kiedys_plock Re: Petycja w/s murali 18.10.08, 04:18 Jak można nazwać kogoś kto kasuje wpisy na forum i podpisuje się pod petycją w sprawie zamalowania murali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacol Re: Petycja w/s murali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.08, 06:17 napewno wszystko tak, to interesuje wszystkich, nie ma wazniejszej sprawy, jak nazwać takiego wiem bo ciagle słysze szyderstwa od ludzi, od studentów, pytanie: jeśli prymityw przedkłada osobisty uraz do Prezydenta nad dobro miasta to kim jest taki ciołek ? Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Petycja w/s murali 18.10.08, 07:15 Nie frustruj się. Szkoda nerwów. Nie wiesz, jak mnie nazwać? Możesz mówić na mnie ORMO-wiec. ;-)) A ciołkiem to ja byłem kilkanaście temu. Teraz jestem bykiem. ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: Petycja w/s murali IP: *.c157.petrotel.pl 18.10.08, 14:49 roman, przewodnik PTTK, kartoflo i kiełbasożerca ogniskowy Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Petycja w/s murali 19.10.08, 08:16 Gość portalu: jj napisał(a): > roman, przewodnik PTTK, kartoflo i kiełbasożerca ogniskowy Przodownik, nie przewodnik. Nie doczytałeś. I tylko kartoflożerca, przyjacielu. :-)) Miło, że się odezwałeś. Przynajmniej wiem już teraz, kto mi tu na forum przysłowiową d... obrabia. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kwisniewski Re: Petycja w/s murali 18.10.08, 17:24 roman_j napisał: A ciołkiem to ja byłem kilkanaście temu. Teraz jestem bykiem. ;-)))) ... niechrzczonym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do byka [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.08, 22:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Petycja w/s murali IP: *.c156.petrotel.pl 18.10.08, 22:32 panie kwiśniewski byka nie chrzci sie.Bykowi zakłada się kółko w nos. Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Petycja w/s murali 19.10.08, 08:19 Teraz krzykiem mody są gwoździe w nosie. Tak przynajmniej twierdził pan Milewski na rozpoczęciu roku akademickiego w Politechnice. A on, jak wiadomo, na modzie i na sztuce, zna się jak mało kto. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saf Re: Petycja w/s murali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.08, 20:05 nie logiczne, gwoździe są dla ciołków dla byka kółko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Petycja w/s murali IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.08, 10:00 Dziś zniszczono plakat absurdolonego. Nie wiecie, kto to zrobił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: Petycja w/s murali IP: *.range86-168.btcentralplus.com 21.10.08, 20:29 W Belfascie sa najpiekniejsze murale na swiecie I nikomu to nie przeszkadza dodaja tylko piekna temu miastu Muniek z T-Love moze to potwierdzic www.wapnet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
plotczak Re: Petycja w/s murali 22.10.08, 22:30 Mam wizję na super malunek. Najlepiej na budynku politechniki, na całą elewację. Motywem przewodnim będzie mały wredny skrzat kłujący szpilkami wielkiego wrednego włochatego trola. Obaj siebie warci. Właściciele budynku napewno zrozumieją przesłanie i będą zadowoleni z takiego kolorowego grafitti. NIE dla bazgrołów gdzie popadnie. NIE zaślepionych czerwonych skrzatów oraz..... ZDECYDOWANE NIE dla Miloszenki. Odpowiedz Link Zgłoś