elsby Taka żaba popatrzy w jedną stronę, 13.04.09, 20:03 popatrzy w drugą, i wszystko wie.. Odpowiedz Link Zgłoś
fibius nie popatrzy bo nie ma kłykci 15.04.09, 09:20 Żaba nie ma kłykci więc jej jedyne ruchy głową to góra-dół. Nie potrafi obracać głowy na boki. Biologiczny żart mówi "Żaba ci nigdy nie odmówi". Odpowiedz Link Zgłoś
loberod Żaby jak malowane 13.04.09, 20:36 Kocham zaby i ropuchy. Naleza one do moich ulubionych zwierzat. Wiem, ze wiekszosc ludzi moze tego nie zrozumiec, ale dla mnie sa to pieknosci. Odpowiedz Link Zgłoś
naczelnazabarzeczpospolitej Re: Żaby jak malowane 13.04.09, 22:18 Skoro tak czujesz to ja nie tylko kocham żaby i ropuchy ale także Ciebie. Tylko nie całuj, nie będzie ze nie ani księcia ani księżniczki, sama w sobie już jestem pięknością. Naczelna Żaba Rzeczpospolitej Odpowiedz Link Zgłoś
bog1wie Żaby jak malowane 13.04.09, 21:54 Kto zgadnie kim jest i jak naprawdę się nazywa Naczelna Żaba Rzeczpospolitej? Podpowiem, mieszka w Toruniu, ale to nie jest Tadeusz Rydzyk... Odpowiedz Link Zgłoś
naczelnazabarzeczpospolitej Re: Żaby jak malowane 13.04.09, 22:14 Ktoś ty i skąd o mnie wiesz?! Naczelna Żaba Rzeczpospolitej Odpowiedz Link Zgłoś
tezwiem Re: Żaby jak malowane 09.05.09, 02:01 Ta Naczelna Żaba, to taka przewodniczka z Torunia. Wszystkim turystom rozdaje papierowe żabki. Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Żaby jak malowane 15.04.09, 08:17 Niech sobie pan Wajrak wstrzymuje ruch we własnej kuchni, na czas migracji karaluchów. Tego tylko brakowało, żeby ruch drogowy w Warszawie regulowały żaby. Przy tej "małej osiedlowej uliczce" ma siedzibę ze dwadzieścia firm, wspólnoty mieszkaniowe i przychodnie. Może pan Wajrak napisze, czym różni się żaba przejechana z prędkością 50km/h od przejechanej 30km/h? Odpowiedz Link Zgłoś
p44n Re: Żaby jak malowane 15.04.09, 09:14 Tak misiu-1, racja - posiadanie samochodu to największe szczęście i jedyny cel w życiu człowieka. Brawo - być prymitywem i być z tego dumnym - to jest to! A nie przyszło ci do głowy, że można zbudować przepust-przejście (choćby tymczasowy podest nad jezdnią) i w ten sposób rozwiazać problem: mieć drogę, żaby i świadomość, że zrobiło się coś dobrego NIE TYLKO DLA SIEBIE? Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: Żaby jak malowane 15.04.09, 12:45 a w czym te twoje qówniane szemrane firemki są ważniejsze od żab?? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Żaby jak malowane 15.04.09, 12:58 przeprowadzamy żabki , co roku, przez jezdnię w Zalesiu Górnym pod Warszawą...niestety ilość idiotów niszczących siatki i wiadra jest, z roku na rok, odwrotnie proporcjonalna do ilości żabek... Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: Żaby jak malowane 15.04.09, 13:27 tymon99 napisał: > a w czym te twoje qówniane szemrane firemki są ważniejsze od żab?? Na przykład w tym, że wspierają gospodarkę, płacą podatki i dzięki temu różne zielone darmozjady nie muszą od rana do nocy tyrać na kromkę chleba i mają czas na zajmowanie się qównianymi żabami. Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: Żaby jak malowane 15.04.09, 14:43 "chłop żywemu nie przepuści.." kiedy wymrze w ludziach ta mentalność? Odpowiedz Link Zgłoś
jottsp gina tez hybrydowe zaby 15.04.09, 12:02 = zaby zielone bedace ciekawym przykladem gatunku powstajcego wylacznie w wyniku krzyzowek z gatunkmi obcymi = zaba jeziorkowa i smieszka ... Odpowiedz Link Zgłoś