Gość: życzliwa ryba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 17:12 pozdrawiam pana m .wernera. to na[prawde pozytywnie zakręcona osoba z mnóstwem energii:) Odpowiedz Link Zgłoś
madzikk17 Uczniu, oto długa przerwa dla Boga 04.11.08, 18:46 wydaje mi się że co niektórym przydałaby się taka przerwa. Byłeś/aś ze oceniasz?? Jakie pranie mózgów. Chyba jasno i wyrażnie zostało napisane że nikt nie jest do tego zmuszany. Chodzi jeśli chce i nie dlatego że ktos mu każe. Osoba nie poważna musiała stwierdzić fakt że robia tam pranie mózgu, chyba że to jej zrobiono pranie mózgu. Moim zdaniem wspaniała sprawa z tą Rybą. Ogromne poszanowanko dla pana Wernera ;] Przynajmniej bedziemy pamietać naszego Jana Pawła II [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RybciaJ. Re: Uczniu, oto długa przerwa dla Boga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 19:36 do tych 'normalnych': nauczcie się czytać, dopiero zacznijcie komentować! Akcja Ryby NIE JEST PRZYMUSOWA! Opanujcie się! I nikt nie robi ani tego na pokaz, ani dlatego, że jest specjalny. Specjalny jest ten, kto w sposob negatywny komentuje akcję, na której zapewne ani razu nie był. Na spotkania te przychodzą ludzie, którzy chcą poświęcić swój czas. Nienormalni są Ci co jarają w tak młodym wieku robiąc z siebie zbytnio dorosłych. Pan Werner wpadł na genialny pomysł! Jest człowiekiem otwartym, pomagającym innym, nie boi się mówić na żaden temat. Takich ludzi, którzy wiedzą co mówią i robią jest coraz mniej. Docenić to trzeba. A nie w sposób gó...arski komentować. Co to jakiś szpan? No to ruszcie głowami. W Waszych szkołach może nie ma takich akcji, a może są, ale nie powinno się wypowiadać na tematy, z którymi nie miało się styczności. Pozdrawiam p. Wernera i Rybiarzy. =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Uczniu, oto długa przerwa dla Boga IP: *.034.c87.petrotel.pl 04.11.08, 19:20 Kto jak kto to niech Pan werner nie podpisuje się pod tego typu akcjami; mało to razy widywałem go na piwie i raczej nie wyglądał wtedy na krzewiącego wiarę. Ja osobiście jako katolikiem wstydze się takich ludzi jak on - katecheta i organista to wg mnie powienien inne życie prowadzić............i uczy dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oluś :) Re: Uczniu, oto długa przerwa dla Boga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 19:28 To co katechecie czy organiście nie wolno piwa sie napić ? Brak słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczanin Re: Uczniu, oto długa przerwa dla Boga IP: *.plock.mm.pl 04.11.08, 19:36 Uczniowie miejcie klasę. Podpuszcza was tutaj środowisko żydowskie i ma ubaw. Bóg jest dla każdego i jeżeli są uczniowie dobrego serca i się modlą, to jest Czystość Człowieka w Duchu Świętym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POP Re: Uczniu, oto długa przerwa dla Boga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 17:40 Kto nie wierzy, że Chrystus był bogiem, jest żydem. Oto skutki prymitywnych nauk religii w naszych szkołach. Ponad 3/4 ludności świata to żydzi. Wielu z nim objawił się Budda, a nie Jezus. Mają duży kłopot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RybciaJolcia Re: Uczniu, oto długa przerwa dla Boga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 19:44 Jasne, że wolno wypić. Wszystko wolno. Trzeba znać granice. A kto jak kto, ale pan Werner je zna. I nie komentujcie tego czy on pije piwo, czy nie. To Jego sprawa. A Wy nie wcibiajcie w to swoich nosów. Już nie macie co wymyślać? Paranoja! Antychryści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosiek Re: Uczniu, oto długa przerwa dla Boga IP: *.236.c80.petrotel.pl 04.11.08, 21:57 tak czytam i zastanawiam się czy na piwie jest napisane, że piwa napić się nie może ksiądz, organista, katecheta, nauczyciel, lekarz, sędzia, adwokat? Nie znam p. Wernera, ale z tego co czytam to jest normalny facet, dla którego liczy się młody człowiek. Ja zazwyczaj mało słyszę o kimś, kto w szkole średniej tak zachęca młodych i to mu zdecydowanie wychodzi. Jeżeli lubi piwo to dobrze... to znaczy, że może na ten temat pogadać. Co w piciu piwa jest złe??? No cóż. Kto szuka podcięcia zawsze je znajdzie. Podejrzewam, że te wpisy uczynili uczniowie p. Wernera. One zdecydowanie świadczą jak go postrzegają. Jest dla nich KIMŚ. A kto dziś jest autorytetem? rodzic??? Kolega??? Myślę, że dobrze się stało, że coś takiego w Płocku jest w szkole średniej. Sam jestem ojcem i sam popierałbym trę akcję. Choć przyznaję, że z Kościołem to mam na bakier, ale co się nie zrobi by syn miał wzór w Janie Pawle. Ale kto wszystko zrozumie??? Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Uczniu, oto długa przerwa dla Boga 04.11.08, 19:41 Tylko długa przerwa? To kiepsko. Myślałem, że ludzie wierzący poświęcają bogu każdą chwilę życia. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uczennica Uczniu, oto długa przerwa dla Boga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 23:15 niech się sam najpierw nawróci ten katecheta i nie działa na pokaz, bo się boi, że go wywalą z roboty...to cały werner! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pejsemgo Uczniu, oto długa przerwa dla Boga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 23:34 Pejsem Wernera, pejsem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA:)I .... IP: *.c157.petrotel.pl 05.11.08, 22:52 wiecie co to znaczy nawrócić się ? nie sadze ? to oczytajcie lepiej o tym albo poproście mądra osobę żeby wam wytłumaczyła. Wy(ludzie którzy pisali ze Ekonomik jest nienormalny) jesteście chorzy psychicznie haha xD matko nie wiecie co jak to czytam chce mi sie wymiotowac bo ludzie nie zdajecie sobie sprawy co piszecie? jezeli ktores z was jest chrzescijaninem to powiedzcie na czym wasza wiar ie opiera na jaraniu piciu paleniu ru*chaniu sie?? za kase albo puszczanie?? zorgazowanie takiej akcji jest fajne dla normalnych ludzi , ktorzy przynajmniej wierza w Boga i chca za nim podazac! nic nie jest przymusowe i niekt nie urzadza kolek rozancowych gorzkich zali. tylko kretynie tak robia (nie wszyscy jezeli chca niech odmawiaja) najwazniejsze jest to zeby czynic dobrze . napewno nie rozumiecie ze po smierci czeka nas pieklo albo nie ma i mi to zwisa! 3/4 osob mysli ze jest czysciec??jest nie!! hahaah glupota a co to prywatnego zycia p . wernera co Ci to szma** przeszkadza? jego sprawa nie jest w jakims celibacie jakims mnichem czy huk wie czym ajest czlowiekiem!! myslicie ze ksiadz jest swiety i nie pije hahah mylicie sie jest zwyklym czlowiekiem i ma takie same potrzeby... apel do ludzi robiacych zamieszanie WA*CIE SIE I LECZCIE Xd i tak wam ni juz nie pomoze :)) pozdro XD Odpowiedz Link Zgłoś
gibki Re: .... 07.11.08, 09:57 to Twoja miłość chrześcijańska przez Ciebie przemawia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: athe Re: .... IP: *.plock.mm.pl 07.11.08, 19:58 gibki, anipojąć, czy jak ci tam. jaka miłość przemawia przez ciebie, oprócz zamiłowania do puszczania bąków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka xP Do komentujących IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 22:56 A zwłaszcza do tych, którzy pisząc komentarze byli oburzeni/ubawieni tym artykułem. Jestem uczennicą Ekonomika, chodzę do 1 klasy. Nie rozumiem dlaczego po takim artykule zaraz piszecie o sektach czy o tym, że osoby chodzące do tej szkoły są chore umysłowo. Mogę Was zapewnić, że wszyscy jesteśmy zdrowi, nikt nas nie zmusza do chodzenia na "Rybę". Z sektą to też nie ma nic wspólnego. Polski Naród ma to do siebie, że najpierw coś powie, a potem ewentualnie pomyśli. Więc, proszę Was, zanim cokolwiek napiszecie złego o tych spotkaniach, przemyślcie to, a najlepiej przyjedźcie do nas i chociaż raz weźcie w tym udział. Nie twierdzę, że zmienicie zdanie na temat tych spotkań, ale może uszanujecie to, że ludzie spotykający się tam raz w tygodniu mają ochotę przychodzić, nie boją się opinii innych i robią to wszystko z pełną świadomością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Uczniu, oto długa przerwa dla Boga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 15:53 Chodzę na rybę nikt mnie do tego nie zmusza to moja decyzja.Śmieszy mnie ze komentują to ludzie którzy nigdy na rybie nie byli,przyjdzie zobaczcie a później się wypowiadajcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozdraw Re: Uczniu, oto długa przerwa dla Boga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 17:34 Ja też chodzę na rybkę. Najbardziej lubię Dorsza i Kargulenę. Niech każdy chodzi tam, gdzie lubi. I będzie niebo. Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.ibs11 Uczniu, oto długa przerwa dla Boga 06.11.08, 16:06 dla mnie to jest chore ,podobno zyjemy w laickim kraju,a religia panuje wszedzie,to obrzydliwe i nikczemne pakowac sie wszedzie ze swoim katolickim(czytaj hipokryzja)światopogładem,wystarczy,że odbywaja sie lekcje religii w szkołach,które nie sa do tego przeznaczone,kiecoki panoszą sie wszędzie ,ohyda.........ktos napisał że będzie sie modlił o niebeatyfikowanie JP2,ja tez sie będe o to modlił,z całego serca.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedyna Re: Uczniu, oto długa przerwa dla Boga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 19:45 O rozum się będę modliła dla Ciebie...jedyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Ryba Ryba IP: *.139.c90.petrotel.pl 06.11.08, 20:53 To że 10 min w tygodniu poświęcamy na to żeby się pomodlić, to nie znaczy, że jesteśmy chorzy umysłowo lub, że to szkoła specjalna. Nikt nas nie zmusza do brania w tym udziału, nie jest tak że jeśli któś raz przyjdzie musi chodzić zawsze, chodzisz wtedy gdy czyjesz potrzebe! Ja np. codziennie dojezdzam do szkoły autousem, i nic mi się jeszcze nie stało z tego że przyjade 15 min wcześniej i pójde na rybe, z tego powodu, że przychodze na rybe nie jestem ani gnębiona ani nic, po co wiec pisać jakieś głupoty o sektach!? Jesli się wam to nie podoba to zostawcie komentarze dla siebie! Pozdrowienia dla Pana Wernera. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ba_t Pytanie: gdzie w Płocku iść na dobrą rybę? 07.11.08, 07:23 Jak w temacie: powiedzcie gdzie jedliście i polecacie w Płocku dobrą, smaczną i najważniejsze - świeżą rybę? Ja słyszałem, że zaraz za Soczewką, w kierunku na Duninów, po lewej stronie, na takim lekki łuku, ale jeszcze tam nie byłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Pytanie: gdzie w Płocku iść na dobrą rybę? IP: 193.59.95.* 07.11.08, 08:35 w murzynowie dobra daja Odpowiedz Link Zgłoś
ciffan Re: Pytanie: gdzie w Płocku iść na dobrą rybę? 07.11.08, 12:16 ba_t napisał: > Jak w temacie: powiedzcie gdzie jedliście i polecacie w Płocku > dobrą, smaczną i najważniejsze - świeżą rybę? > Ja słyszałem, że zaraz za Soczewką, w kierunku na Duninów, po lewej > stronie, na takim lekki łuku, ale jeszcze tam nie byłem. Ta knajpa nazywa się "U rybaka". Dojazd dokładnie taki, jak napisałeś. Byłem tam dobre kilka lat temu i było rewelacyjnie. Kiedy się tamtędy przejeźdża w sezonie letnim w weekend - za każdym razem widać tłum aut taki, że brak wolnych miejsc do zaparkowania w pobliżu. Sądzę, że to świadczy tylko dobrze o tej rybodajni :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczanie Re: Pytanie: gdzie w Płocku iść na dobrą rybę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.08, 17:36 > Ja słyszałem, że zaraz za Soczewką, w kierunku na Duninów, po lewej > stronie, na takim lekki łuku, ale jeszcze tam nie byłem "u rybaka", bardzo dobra rybka i tania pozatym: "lucienianka" w lucieniu, polecam sandacza w smietanie tawerna, dobrzykow jadac od plocka po lewej przed rozjazdem gabin/ilow "pod sumem" przed murzynowem, od plocka po lewej, ~500m za skretem do cierszewa Odpowiedz Link Zgłoś
henrykkreuz Uczniu, oto długa przerwa dla Boga 07.11.08, 12:52 Co za geniusz z tego Pana, że miał taki super pomysł i jaką wspaniałą intencję modlitwy na przerwie! Gdyby w moich latach szkolnych to się trafiło, ehh mielibyśmy z kolegami z klasy świetny ubaw z tego jegomościa. -------------- jp.youtube.com/watch?v=jU1WDYQC_fY www.youtube.com/watch?v=FrEdjaJt9iY&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morro Re: Uczniu, oto długa przerwa dla Boga IP: *.plock.mm.pl 07.11.08, 19:02 henrykkreuz napisał: > Gdyby w moich latach szkolnych to się trafiło, ehh mielibyśmy z > kolegami z klasy świetny ubaw z tego jegomościa. i co z tego, że mielibyście ubaw? To, że wielu reaguje w tym kraju głupkowatym śmiechem nie jest niczym nadzwyczajnym. Głupków nie sieją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczanie Re: Uczniu, oto długa przerwa dla Boga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.08, 21:11 po co odpowiadasz jak nie zrozumiales ? wiesz wogole co to znaczy miec ubaw ? ups, kogo ja pytam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwezal Konstytucja RP - Stosunki między państwem a.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 23:54 Konstytucja RP art.25 pkt 3. Stosunki między państwem a kościołami i innymi związkami wyznaniowymi są kształtowane na zasadach poszanowania ich autonomii oraz wzajemnej niezależności każdego w swoim zakresie, jak również współdziałania dla dobra człowieka i dobra wspólnego. tak w ramach przypomnienia, że żyjemy w świeckim państwie a "ekonomik" to nie seminarium:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.g Re: Uczniu, oto długa przerwa dla Boga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.08, 16:41 weżcie wy sie zastanowcie nad soba! to gdzie i kto chodzi na przerwie nie powinno was interesowac! chcecie to sobie jedzcie obiad chcecie to idzcie sobie zapalic na rybe przychodzi kazy kto chce! A MY RYBIARZE CHCEMY!!!!zajmijcie sie swoimi sprawami was nikt nie zmusza do chodzenia na rybe! wolny kraj wolny wybór! Ja osobiście chodze na rybe i mi to odpowiada! a jeżeli wogole tam nie byliscie to sie nie wypowiadajcie! zachowajcie te glupie teksty dla siebie! Pozdrowienia dla Pana Marcina!;)) Świetny pomysł! Gratuluje! Odpowiedz Link Zgłoś