milleniusz 15.04.11, 16:36 Na serio poobrażali, czy wrócą jak im przejdzie foch? Niech ktoś z większą dozą empatii mnie oświeci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
redundant Re: Onisie 15.04.11, 16:47 Oni - nie wię. Ale bynajmniej Ja na serio poresztą. Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Onisie 15.04.11, 17:13 To ja też se strzelę focha. W końcu umiem to i lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Onisie 15.04.11, 19:26 > Nie rozumiem temu zdaniu. On pisze szyfrem. Znanym tylko sobie, co zapewnia najwyższą klauzulę tajności! Odpowiedz Link Zgłoś
mi-l-ja Re: Onisie 15.04.11, 19:30 Najwyższa klauzula tajności obowiązuje wtedy, kiedy ktoś nie wie, co czyni :D. Ciekawe, czy towarzysz Red też tak ma... :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Onisie 15.04.11, 19:38 Nie, wydaje się, że wie. On jest stary i wiedziący. A przynajmniej takiego tu gra, co - zważając na to, że dobrze gra - jest z naszego punktu widzenia tożsame. : ] Odpowiedz Link Zgłoś
ore.ona Re: Onisie 15.04.11, 16:56 Do jesieni /listopad?/ wrócą ;) zaznaczam że kieruję się intuicją ;) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Onisie 15.04.11, 17:14 > zaznaczam że kieruję się intuicją ;) A historycznie intuicja się sprawdza, czy nie sprawdza raczej? : ] Odpowiedz Link Zgłoś
ore.ona Re: Onisie 15.04.11, 17:46 Historycznie u mnie intuicja bynajmniej sprawdza się niestety, powala rozum na łopatki :/ Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Onisie 15.04.11, 17:57 A, nic nie szkodzi. Człowiek rozumny jest tylko z nazwy. Reszta to zwykłe zwierzę. : ] Odpowiedz Link Zgłoś
mi-l-ja Re: Onisie 15.04.11, 18:08 Hmm... nie wiem, ale też mnie to zastanawia :-(. P.S. Pomogłam, nie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Onisie 15.04.11, 18:14 > Pomogłam, nie? ;) Noniebałdzo. :P W zamian dostaniesz obrazek, który wydaje mi się wielkiej urokliwości być... :D [img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/cg/fa/lhaa/oD6QDSpG9MeyeZOjCX.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
mi-l-ja Re: Onisie 15.04.11, 18:18 Ja jestem ta po prawej i nie rozumiem, dlaczego na mnie plujesz :(. Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Onisie 15.04.11, 18:19 Ten po prawej to jest chłopczyk, nie widzisz po rzęsach? :D Odpowiedz Link Zgłoś
mi-l-ja Re: Onisie 15.04.11, 18:23 Jak dla mnie to są lamy-kryminaliści :-P. Poznaję po tych tatuażach w kącikach oczu... Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Onisie 15.04.11, 18:27 No może. Generalnie ten obrazek nie jest jakoś konkretnie związany z tematem. Ot po prostu malowniczo oddaje niektóre próby dialogu. Choć w sumie ciekawe, dlaczego wybrałaś takie zwierzątko na swój obraz i podobieństwo. : ] Odpowiedz Link Zgłoś
mi-l-ja Re: Onisie 15.04.11, 18:34 A masz jakieś bardziej pasujące propozycje? :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Onisie 15.04.11, 18:37 No nie wiem. Ale skoro oburza cię wyżej przytoczona forma dialogu, to może coś bardziej spolegliwego? Np. lemur, leniwiec, albo ta, no kapibara? :D Odpowiedz Link Zgłoś
mi-l-ja Re: Onisie 15.04.11, 18:43 Nie oburza mnie :), więcej powiem: ja się na tym obrazku odnajduję. Dzisiaj akurat po prawej :). Odpowiedz Link Zgłoś
flissy Re: Onisie>>>oswiecam 16.04.11, 14:12 Jak dla mnie to,to jest początek końca Szpilek,,,obym sie mylił. Odpowiedz Link Zgłoś
mi-l-ja post bez sensu ;) 16.04.11, 16:19 Ja nic nie mówię i nie jest to milczenie znaczące. :-P Po prostu nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Onisie>>>oswiecam 16.04.11, 16:46 > Jak dla mnie to,to jest początek końca Szpilek,,,obym sie mylił. Mylisz. Znaczy obyś. Nie z takich awantur się wychodziło. : ] Odpowiedz Link Zgłoś
mi-l-ja Re: Onisie>>>oswiecam 16.04.11, 16:59 Ale skąd wiesz, o czym ja myślę? :) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Onisie>>>oswiecam 16.04.11, 17:18 Właśnie. A może myślisz o góralskim weselu na stu chłopa oraz kilkaset sztachet, wideł i tulipanów? :D Odpowiedz Link Zgłoś
mi-l-ja Re: Onisie>>>oswiecam 16.04.11, 17:25 Sztachety & widły są już dawno passe ;) - teraz na wesele zabiera się piły motorowe. Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Onisie>>>oswiecam 16.04.11, 19:08 A, no tak, dawno nie uczęściłem żadnego ślubu, no to nie wiem. : ] Odpowiedz Link Zgłoś
mi-l-ja Re: Onisie>>>oswiecam 16.04.11, 19:36 Ja też nie, ale sądzę po tych odciętych członkach wokół Domów Strażaka i innych takich... Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Onisie>>>oswiecam 19.04.11, 21:11 Ojeju, strażakom obcinają członki? To smutne dość! Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Onisie>>>oswiecam 19.04.11, 23:01 ...ale za to dostają prądownice...coś za coś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Onisie 16.04.11, 19:09 Wszyscy na wszystkich, bo tak. Jakoś tak. : ) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysgreen Re: Onisie 16.04.11, 19:15 o wypraszam sobie takie insynuacje teraz to się dopiero obrażę a może obrócę ech, lepiej napiję po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
mi-l-ja Re: Onisie 16.04.11, 19:20 E tam, od razu wszyscy... jeszcze jest frakcja tych, którzy łagodzą i tych, którzy wybałuszają oczy jak np. ja, bo za Chiny nie wiedzą, o co chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
mi-l-ja Re: Onisie 16.04.11, 19:32 Proponuję zorganizować sobie coś na kolację, bo jak jeszcze pojawią trzy osoby, to automatycznie skończy się jedzenie. (p. przysłowie: gdzie kucharek sześć, tam nie ma co jeść :-P) Odpowiedz Link Zgłoś
mi-l-ja Re: Onisie 16.04.11, 19:39 Lulu w sensie lulu, czy lulu w sensie nyny? :D Odpowiedz Link Zgłoś
scorrus Re: Onisie 17.04.11, 21:56 Jeśli ktokolwiek kiedykolwiek miałby mnie na myśli, to informuję, że gdzieś się tam kręcę i ogólnie zmiany wyglądu forum mam w du..., a nie tam nie mam. Czasem po prostu zamiast Was czarować, czaruję np. ogień w ogrodzie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: Onisie 20.04.11, 09:22 Nie wiem, co jest z Tfufką, jakoś przegapiłem ten moment, kiedy odchodziła, natomiast z Cuksą to jest tak, że nie nazwałbym tego obrażaniem się. Po prostu poczuła się niesprawiedliwie traktowana. :( Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Onisie 20.04.11, 09:41 No na razie, to wiem tyle, że nie ma woli powrotu. Bez podania przyczyn :/ Odpowiedz Link Zgłoś
flissy Re: Onisie 20.04.11, 10:17 Myślę że to ja jestem powodem tego zamieszania,,,tylko że obie panie bardziej zrozumiały że ja je krytykuję niż sytuację.Nadal uważam że od forumowych rysuneczków czy ustawień konta ważniejsi są piszący,,,a jeśli ktoś tego nie chce przyjąć do wiadomości to już nie do mnie pretensje.W ogóle to cała idea tego forum wzięła w łeb skoro kilka słów krytyki wywołały zamieszenie i odejście z forum,cała ta gadka o tym ze my tu jesteśmy inni,piszemy inaczej to stek bzdur i tyle. Ja też sobie odchodzę na inne fora,może to będzie wystarczające do powrotu innych.Nie będę tu swoją gęba denerwował tych co by chcieli tu pisać a nie chcą bo na mnie patrzeć nie mogą. Pieprze to. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Onisie 20.04.11, 10:32 No ja myślę że przeceniasz swoja rolę i zasługi. Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Onisie 20.04.11, 23:42 > Pieprze to. Wyluzuj. Jak pisze Woda, to nie twoja wina, pewnie każdy po trochę dolał oliwy do tego ognia. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Onisie 21.04.11, 09:15 Aj, aj, aj, a tosie porobiło .... Jak tosie mówiło w podstawówce? Dajcie se po razie i zgoda? No to co, jak będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Onisie 22.04.11, 11:38 > No to co, jak będzie? W kwestii formalnej - ja to się na nikogo nie obraziłem. A w szczególności nie na Flisego. Mam drobny zatarg ze Zmęczoną, ale chyba wciąż rozmawiamy, czyli jest dobrze i nienajgorzej jest. :D Odpowiedz Link Zgłoś
der_wanderer Re: Onisie 20.04.11, 10:13 jako osoba nieco z zewnątrz całej dyskusji, która czasem się jedynie zaplątała na szpilkach nie pretenduję do wyroczni. Ale do obiektywizmu jak najbardziej :) Mam wrażenie, ze Cukierek poruszył ważny temat i został potraktowany trochę jak marudzące dziecko. To trochę jak wtedy, gdy jadąc obsranym pociągiem, ktoś zwróci uwagę, ze śmierdzi. Czy naprawdę najlepszą odpowiedzią na to jest twierdzenie, że może i śmierdzi, ale mniejsza o to skoro w przedziale jest fajna ekipa? Fajna ekipa to jedno, ale też ważne jest czym się jedzie. Bo jeżeli się nie będzie zwracać uwagi to skończy się tym, że będziemy szorować gołą dupą po kamieniach. Pisanie o obrażaniu się, fochach jest więc co najmniej niestosowne. Jeżeli juz to należy pisac o głębokiej wrażliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
scorrus Re: Onisie 20.04.11, 16:04 Ja też nie rozumiem, dlaczego Cukierce odmówiliśmy wyrażania swoich emocji. To, co umieszczono w wizytówkach, mi też się nie podoba. I zapewniam Was, że tylko dla tych 6-ciu znajomych Scorrus jeszcze istnieje. Bo to naprawdę jest nie fair wobec tych, którzy od jakiegoś czasu piszą. Najprostszym sposobem jest założenie nowego nicka i nieaktywowanie wizytówki. Ale nie każdemu to pasuje. Uszanujmy uczucia innych. Odpowiedz Link Zgłoś
tired.tyre Re: Onisie 20.04.11, 19:24 ale łatwiej pojechać z "fochem" albo "sektą" niż uszanować misie też już nie chce. tfu.tfu istnieje wyłącznie dlatego, że jest znane na LB i serio, gdyby nie Lobby to już dawno bym się wymiksowała, tak jak i Cóksie. bo mnie to wkurwia. wkurwia mnie, że administracja gazety ma nas głęboko nigdzie, wkurwia, że decyduje odgórnie i traktuje nas jak poligon ze stadem baranów eksperymentalnych. wkurwia, że jak głośno się powie, co się myśli, to zaraz ktoś z jakimś durnym tekstem wyskoczy. wszystko mnie w sumie wkurwia i nie, nie mam pms (bo zapewne zaraz się taki światły komentarz pojawi... ) pozdrawiam wodę (plusk!) i innych fajnych ludzi. a Cóksa nie wróci i ja doskonale rozumiem dlaczego. TTM Odpowiedz Link Zgłoś
mi-l-ja Re: Onisie 20.04.11, 19:51 >wkurwia, że jak głośno się powie, co się myśli, to zaraz ktoś z jakimś durnym tekstem wyskoczy przyznaję, że o ile rozumiem punkt widzenia scorra, o tyle Twojego ani trochę :-/ tzn. w kwestii robienia z forumowiczów królików doświadczalnych i tego, że jest to wkurwiające, zgadzam się w 100 %, ale dalej nie mam pojęcia, co masz na myśli pisząc o durnych komentarzach... najprawdopodobniej jestem słabobystra :-P Odpowiedz Link Zgłoś
tired.tyre Re: Onisie 20.04.11, 20:08 albo masz większą tolerancję na buców i chamów. ja nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
mi-l-ja Re: Onisie 20.04.11, 20:19 jestem tolerancyjna, jeśli chodzi o złośliwe poczucie humoru, bo sama mam takie właśnie... jeśli chodzi o buców i chamów, to pisuję na tym forum między innymi dlatego, że moim zdaniem NIE MA tutaj ani jednych ani drugich Odpowiedz Link Zgłoś
tired.tyre Re: Onisie 20.04.11, 21:12 między sarkazmem i ironią a chamstwem zieje przepaść. przynajmniej dla mnie. bucom i chamom mówię stanowcze NIE. zawsze i wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
flissy Re: Onisie 20.04.11, 20:32 tired.tyre napisała: > albo masz większą tolerancję na buców i chamów. ja nie mam. Bądź odważna kobietą i nie daj się prosić i powiedz kim sa ci buce i chamy na Szpilkach. Odpowiedz Link Zgłoś
tired.tyre Re: Onisie 20.04.11, 21:09 bucem jest milleniusz, co udowodnił wielekroć. co do Ciebie, to zachowałeś się w stosunku do Cóksy jak cham. poza tym odszedłeś już DRUGI raz. odchodzisz w końcu czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
flissy Re: Onisie 20.04.11, 21:17 O właśnie i to jest to ,prawdziwa prawda,,,bucem i chamem okazali się ludzie którzy są tu od samego początku,a tylko dlatego okazali sie nimi bo ośmieli się mieć własne zdanie na jakiś temat. Nie bój się odejdę,tylko najpierw należy wyjaśnić kilka spraw,np takich jak buc i cham. Odpowiedz Link Zgłoś
flissy Re: Onisie 20.04.11, 21:31 Dzięki za pozwolenie odejścia :* Teraz możesz z Cuksowa już wrócić cham odchodzi,co zrobi buc,nie mam bladego pojęcia :) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Onisie 20.04.11, 23:50 > Teraz możesz z Cuksowa już wrócić cham odchodzi,co zrobi buc,nie mam bladego pojęcia :) No chyba cię pogięło. :/ Jak opuścisz te zacne progi, to i twojej bramki będę musiał bronić, a zapewniam, że potrafię być również chamem. :D Odpowiedz Link Zgłoś
jokej.z.reszek Re: Onisie 27.04.11, 11:08 flissy napisał: > O właśnie i to jest to ,prawdziwa prawda,,,bucem i chamem okazali się ludzie kt > órzy są tu od samego początku,a tylko dlatego okazali sie nimi bo ośmieli się m > ieć własne zdanie na jakiś temat. > > Nie bój się odejdę,tylko najpierw należy wyjaśnić kilka spraw,np takich jak buc > i cham. Co tu jeszcze robisz, bucu? Odpowiedz Link Zgłoś
mi-l-ja miałam nie podgrzewać atmosfery, ale skoro 20.04.11, 22:18 piszemy, co nas uwiera, to dla mnie nie do przyjęcia jest obrażanie innych. Nie podoba mi się sugestia, jakobym miała zwiększoną tolerancję na chamstwo i ogólnie pojętą bucowatość. Moim zdaniem jest to tak samo obraźliwe jak nazwanie kogoś bucem czy chamem. Nie uważam, że powinniśmy się wszyscy kochać, głaskać po główkach i zawsze zgadzać ze zdaniem przedmówcy, ale to, co Ty wypisujesz w tym wątku, jest poniżej pewnego poziomu. Od postów w takim stylu są inne fora. tired.tyre napisała: > bucem jest milleniusz, co udowodnił wielekroć. > co do Ciebie, to zachowałeś się w stosunku do Cóksy jak cham. > poza tym odszedłeś już DRUGI raz. odchodzisz w końcu czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Onisie 20.04.11, 23:48 tired.tyre napisała: > bucem jest milleniusz, co udowodnił wielekroć. O, tak lepiej, niż łażenie po wątkach i epatowanie swoim urażonym ego. Może zresztą i masz rację. Ty zaś jesteś przewrażliwona na swoim punkcie, nie bierzesz pod uwagę racji innych, przekonana o własnej nieomylności i w istocie niewiele się różnisz od tego, co tak zaciekle próbujesz zwalczać. Z pozdrowieniem, imć buc. : ) Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: Onisie 21.04.11, 09:54 Przyszpiliłem wątas, co by się stał miejscem do wyrzucenia wszystkich swoich spraw, które powinny ujrzeć światło dzienne. Lepiej będzie, jeśli wszystko zostanie rozładowane, wypowiedziane, a atmosfera oczyszczona. Komu więc coś leży na wątrobie, to ten wątek stał się idealnym miejscem do tego, by to załatwić. Owocnych konwersacji. :) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Onisie 21.04.11, 10:13 king.james napisał: > Komu więc coś leży na wątrobie, to ten wątek stał się idealnym miejscem do tego, by to załatwić. No dobra, przyznaje się .... wczorajsza kolacja i tempranillo 2005 .... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: Onisie 21.04.11, 10:15 Pokuta: 3 zdrowaśki (czyli kolejka za zdrowie mamusi, kolejka za zdrowie tatusia, kolejka za zdrowie <tu sobie wstaw>). ;) Odpowiedz Link Zgłoś
scorrus Do Kinga Jamesa - prywata 22.04.11, 09:46 > Przyszpiliłem wątas, co by się stał miejscem do wyrzucenia wszystkich swoich spraw, które powinny ujrzeć światło dzienne. Jak już robimy spluwaczkę, to się odważyłem powiedzieć Ci: zejdź z polityki, bo Twoja optyka jest jednostronna. Ale w sumie jeszcze lepiej by było, gdybyś znalazł złoty środek, równowagę pomiędzy przykładaniem różnym opcjom. :D Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: Do Kinga Jamesa - prywata 22.04.11, 10:47 Zawsze możesz dorzucić swoją optykę, ktoś inny dorzucić swoją i nie będzie jednostronności. Nie jestem dziennikarzem, żeby musieć przedstawiać tu punkt widzenia różnych stron. Nie mam obowiązku być obiektywnym. Odpowiedz Link Zgłoś
scorrus Re: Do Kinga Jamesa - prywata 22.04.11, 10:59 Ale powiedziałem, nie? No cóż, nie lubię rzucać granatu do szamba. :D Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: Do Kinga Jamesa - prywata 22.04.11, 11:09 Ok, przyjąłem do wiadomości, niemniej dalej będę korzystał z mojego prawa do pisania zgodnie z moimi przekonaniami o tym, co mnie w jakiś sposób rusza. Inni tak samo mogą krytykować lub chwalić wszelakie opcje polityczne, jakie im się zamarzą, włącznie z Krasnoludkami i Gamoniami. A co jest dla Ciebie w tym przypadku rzucaniem granatu do szamba? Bo brzmi niejednoznacznie. Odpowiedz Link Zgłoś
scorrus Re: Do Kinga Jamesa - prywata 22.04.11, 14:23 > A co jest dla Ciebie w tym przypadku rzucaniem granatu do szamba? Dotykanie polityki. :D Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: Do Kinga Jamesa - prywata 22.04.11, 15:49 Dla byłoby nie do przełknięcia zajmowanie się czynne polityką. A skomentować mam często potrzebę - ot, upust emocji chociażby. Odpowiedz Link Zgłoś
mi-l-ja Re: Do Kinga Jamesa - prywata 22.04.11, 11:11 Nie lubisz wrzucać granatu do szamba, ale wrzuciłeś, czy dopiero wrzucisz? Pytam, bo nie wiem, czy mam zafoliować facjatę, czy może najgorsze już za nami... Odpowiedz Link Zgłoś
scorrus Re: Do Kinga Jamesa - prywata 22.04.11, 14:24 Zapewniam Cię, jesteś bezpieczna. :D Odpowiedz Link Zgłoś
kaszetka Jasne ze wroca:D:D 24.04.11, 17:07 Cukierek wroci w innym wcieleniu. A wy honoru nie macie ze tolerujecie taka rozhisteryzowana pannice.Tyle forow na gazecie. Odpowiedz Link Zgłoś
mi-l-ja Re: Jasne ze wroca:D:D 24.04.11, 18:31 >A wy honoru nie macie ze tolerujecie taka rozhisteryzowana pannicę ??? :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
junglyang King.james 27.04.11, 11:23 Dlaczego nie dajesz ban takiemu tępakowi,zależy ci na takich tekstach na Szpilkach? Jak tak to będziemy się tak bawić. forum.gazeta.pl/forum/w,87604,124631821,124645086,Re_Tak_na_przekor.html forum.gazeta.pl/forum/w,87604,124631821,124671979,Re_Tak_na_przekor.html Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: King.james 27.04.11, 11:25 Dałem zanim zdążyłeś napisać powyższy post. Odpowiedz Link Zgłoś
ore.ona Re: King.james 27.04.11, 22:45 Ban a wycinanki? Będzie ładnie posprzątane :) Przepraszam, kto tu rządzi, bo pogubiłam się :/ Odpowiedz Link Zgłoś