aga6912 28.11.08, 21:50 proszę polecić mi jakiś dobry i TANI zakład, który naprawi mi magnetowid Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: prześmiewca Re: naprawa magnetowidu IP: *.c157.petrotel.pl 28.11.08, 23:59 ZUOK Kobierniki jest skuteczny. (nowy, sześciogowicowy z DVD można wyrwać z netu już za jakieś 3-3,5 stówy) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schab Re: naprawa magnetowidu IP: *.plock.mm.pl 29.11.08, 00:18 to jeszcze ktos ma kasety vhs ??? Jest XXI wiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczanin Re: naprawa magnetowidu IP: *.plock.mm.pl 29.11.08, 10:16 zanieś na Lachmana 2 . Większość z nas ma dużo taśm wideo z zapisem wesel , komunii, zapisów domowych. i to ostatnia chwila przenieść na zapis cyfrowy w komputerze.. Kupiłem celowo magnetowid SVHS do tych celów. Albo kup w Auchan nowy magnetowid , z odtwarzaczem Dvd. Taki komplet, to wydatek około 300 zł. Na niedocenionych taśmach VHV, często jest zapisana część naszego życia. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: naprawa magnetowidu 29.11.08, 10:31 Gość portalu: schab napisał(a): > to jeszcze ktos ma kasety vhs ??? Jest XXI wiek Ja mam. Masz coś przeciwko temu? Odpowiedz Link Zgłoś