Dodaj do ulubionych

Komunikat Policji - prośba

IP: *.gostynin.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 20:14
W dniu 25 listopada br około godz. 18.-18.10 dwóch zamaskowanych n/n sprawców
dokonało napadu rabunkowego na sklep spożywczy nr 209 w Maszwie Dużym. Bandyci
po sterroryzowaniu sprzedawczyni, skradli pieniądze w kwocie około 900zł. O
kontakt z KMP w Płocku prosimy osoby, które w w/w czasie przechodziły w pobliżu
sklepu oraz osoby, które mogłyby udzielić bliższych informacji dotyczących
sprawców napadu. Tel. 997 lub anonimowy telefon Crime Stoppers Stop
Przestępczości 2624222

podinsp. mgr inż. Jarosław Brach
Rzecznik prasowy KMP w Płocku
e-mail: rzecznik_kmp@plocman.pl
www.crime-stoppers.plocman.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Werdan Re: Komunikat Policji - prośba IP: *.petrotel.com.pl 25.01.02, 20:18
      > W dniu 25 listopada br
      To chyba dopiero nastapi :)

A tak na powaznie, jak bede cos wiedzial to dam cynk :)

Pozdrowienia dla calej KMP.
      • Gość: rzecznik Re: Komunikat Policji - prośba IP: *.gostynin.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 20:21
        Gość portalu: Werdan napisał(a):

> > W dniu 25 listopada br
        > To chyba dopiero nastapi :)
        >
        > A tak na powaznie, jak bede cos wiedzial to dam cynk :)
        >
        > Pozdrowienia dla calej KMP.

oczywiscie. przepraszam 25 stycznia 2002 roku, nie wiem, skad sie wzial listopad.
        powtorze, chodzi o dzien 25 stycznia 2002 roku okolo godz. 18.

podinsp. mgr inż. Jarosław Brach

• Gość: mick Re: Komunikat Policji - prośba IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 21:22
      Nic nie wiem związanego ze sprawą ale mam propozycję by założyć oddzielny
      katalog na forum Płock "crime stoppers". Policja mogłaby pisać tam o wszystkich
      niewyjaśnionych sprawach a my moglibyśmy pomagać - oczywiście to tylko
      propozycja.
      • Gość: Werdan Re: Komunikat Policji - prośba IP: *.petrotel.com.pl 25.01.02, 21:37
        Swietny pomysl. Jestem jak najbardziej ZA !!
        Do Gazety Plock: Prosimy o zrobienie nowego podforum :)
        • Gość: Roman J. Re: Komunikat Policji - prośba IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.02, 22:22
          Jesli to coś pomoże, to napiszę, że też jestem jak najbardziej za. Zresztą w
          oddzielnym wątku postulowałem niedawno utworzenie podforum poświęconego
          bezpieczeństwu. Czekam na poparcie tej inicjatywy ze strony Gazety.
          • gazeta_plock Re: Komunikat Policji - prośba 27.01.02, 14:09
            Lada dzień utworzymy takie podforum.
            • Gość: Werdan Re: Komunikat Policji - prośba IP: *.petrotel.com.pl 27.01.02, 15:54
              No, profeska :))
              Bardzo dziekujemy.
    • Gość: Duch na marginesie IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 15:36
      Acan rzecznik moze mi odpowiesz, bo caly czas chodzi mi to po glowie, dlaczego
      dostojnik tak wielkiej masci, nadaje z takiej domeny?
      Czyz plocka policja nie ma dostepu do sieci?
      Duch detektyw domenowy.
      • Gość: rzecznik Re: na marginesie IP: *.gostynin.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 20:43
        Gość portalu: Duch napisał(a):

> Acan rzecznik moze mi odpowiesz, bo caly czas chodzi mi to po glowie, dlaczego
        > dostojnik tak wielkiej masci, nadaje z takiej domeny?
        > Czyz plocka policja nie ma dostepu do sieci?
        > Duch detektyw domenowy.

a czy ma to dla Waszmości jakies znaczenie z jakiej domeny nadaje?Wazne chyba co
        przekazuje i zeby nie byl natretny.odpowiadajc na kolejne pytanie: nie, plocka
        policja nie ma stalego dostepu do sieci, moze sie laczyc na ogolnych zasadach
        przez modem.Ale moze duchu sprawisz, by troche przybylo plockiej policji sprzetu,
        kasy na paliwo.
        J.Brach
        rzecznik KMP Plock
        • Gość: Pawelvw Re: na marginesie IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 01:43
          Jest pan chyba prawdziwym policjantem z powołania.Wnioskuje to, że po pracy
          wcale nie łatwej i przyjemnej ma pan ochotę na zajmowanie się nią w domu. Mam
          nadzieje, że dobrze wywnioskowałem.
          • Gość: rzecznik Re: na marginesie IP: *.plocman.pl 30.01.02, 07:29
            Gość portalu: Pawelvw napisał(a):

> Jest pan chyba prawdziwym policjantem z powołania.Wnioskuje to, że po pracy
            > wcale nie łatwej i przyjemnej ma pan ochotę na zajmowanie się nią w domu. Mam
            > nadzieje, że dobrze wywnioskowałem.

:-))))
            pozdr
            J.Brach
            • Gość: Duch Re: na marginesie od Ducha IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 08:58
              Wielcem konent tak szybkiej reakcji w tej familijnej domenowej akcji. Duch
              natretny byc nie chcial a jedynie pytal, bo nie wiedzial, ze za mostem sa
              wlosci rzecznika. Bardzo to sie to chwali z urzedow osobie, ze bedac w domowym
              zaciszu mysli, acz nie tylko o Sobie. Duch dobrym pomoze, dla zlych strasznym
              bedzie, na taka potrzebe czasu mu potrzeba, ale nie da juz pospac nikomu od
              Ratusza przez Radom, Sejmu kuluary do samego Nieba. Jedno ma przy tym prosbe do
              imc Panan rzecznika, coby na slowach nie skonczyl, bo takowa w Rzeczypospolitej
              typowa praktyka :(.
              Duch na strazy.
        • voo na marginesie marginesu 30.01.02, 07:52
          Jestem człowiekiem z pokolenia które za „władzą” nie przepadało. Czyżby
          nadszedł czas „rewizji” poglądów ? Rzecznik, sprawiasz że patrzę na pracę
          policji z innej perspektywy. Jak tak dalej pójdzie to może nawet polubię
          policje (!?)
          Voo - zaskoczony
    • ohmygod Re: Komunikat Policji - prośba 30.01.02, 11:00
      Rzeczniku: te pytania nurtują mnie od dawna, czy płoccy policjanci potrafią się sprawnie posługiwać bronią palną
      i jak często trenują strzelanie. Zastanawiam się też czy mają obowiązek uprawiać jakieś sporty i czy robią to
      regularnie. Wreszcie, dlaczego do policji nie dobiera się mężczyzn określonej postury, którzy już swoim
      wyglądem wymuszają szacunek, a tak jest np. w Anglii. A swoją drogą to dobrze, ze jesteś na forum

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka