Dodaj do ulubionych

Wspominamy wybuch wojny i oglądamy swastyki

03.09.09, 08:54
Niestety w naszym dziwnym kraju patriotyzm wielu dreso-kibicom kojarzy się z
agresją i ich idolem Rudolfem Hessem. ANF!
Obserwuj wątek
    • plocek.pl Wspominamy wybuch wojny i oglądamy swastyki 03.09.09, 09:01
      No tak, jak zwykle każdy rozkłada ręce...a moze by tak wiecej patroli na
      ulicach, a moze wieksza odpowiedzialnosc rodzicow za to, co i gdzie robia ich
      dzieci?
      • Gość: towwieslaw Re: Wspominamy wybuch wojny i oglądamy swastyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 09:21
        ciekawe ze swastyka jest zakazana prawnie a sierp i mlot nie , nie mozna
        legalnie nosic koszulek z adolfem natomiast z che guevara tak ,
        nie mozna nosic ubranka z napisem nsdap ale kgb tak , nie mozna miec napisu
        dritte reich ale cccp owszem , zapalniczka z cze guevara jest do kupienia ale z
        goeringiem nie kupisz , to jak to jest wlasciwie ?
        nie mozna zaprzeczac holokaustowi ani glosic klamstwa oswiecimskiego natomiast
        mozna glosic klamstwo katynskie , resentymenty faszystowskie sa tepione ale
        resentymenty bolszewickie nie sa ,

• Gość: ula oglądamy swastyki oraz sierp i młot IP: 195.205.14.* 03.09.09, 13:19
          zupełna zgoda. pominąłeś jeszcze ulice: Gw. Ludowej, Zubrzyckiego...
          Gwardia Ludowa, jako formacja zbrojna PPR, realizowała wytyczne
          Międzynarodówki Komunistycznej i cele polityczne komunistów polskich
          znajdujących się w ZSRR.

szef Sztabu Głównego Marian Spychalski ujawnił gestapo listę
          ok. 50 osób działających w konspiracji, wśród których część było
          członkami Polskiego Państwa Podziemnego, Delegatury Rządu na Kraj
          lub żołnierzy Armii Krajowej. osoby te zostały w większości
          aresztowane przez gestapo w końcu 1943, a część z nich wywieziono do
          niemieckich obozów koncentracyjnych
        • Gość: es Re: Wspominamy wybuch wojny i oglądamy swastyki IP: *.159.c94.petrotel.pl 04.09.09, 09:53
          No i do czego pijesz??, ze któras strona lepsza a druga gorsza?? dla mnie jeden
          syf i dziwi mnie kiedy ktoś mowi ze jesli che lub stalin byli źli to najlepiej
          głosić nazistowskie hasła....dla mnie to kiepska moda!
          • Gość: płocczanin Re: Wspominamy wybuch wojny jako zbrodnie IP: *.plock.mm.pl 04.09.09, 10:05
            TO NAPISAŁ, ZE MNIE POMINIE A CIĄGNIE TEMAT LICZEBNOŚCI ZBRODNI. tO JEST
            JEGO OKAZJA I KORZYSTA. Pławi się w nieszczęściu ale to już było w
            Mistrzu...
        • roman_j Re: Wspominamy wybuch wojny i oglądamy swastyki 04.09.09, 13:40
          Gość portalu: towwieslaw napisał(a):

> ciekawe ze swastyka jest zakazana prawnie a sierp i mlot nie

Jeszcze ciekawsze jest to, że swastyka jest symbolem znanym i używanym tysięcy
          lat. Była ona nawet wykorzystywana przed wojną w symbolach polskich formacji
          wojskowych. Można sobie to obejrzeć w Wikipedii:
          pl.wikipedia.org/wiki/Swastyka :-))
      • Gość: Wiślak Re: Wspominamy wybuch wojny i oglądamy swastyki IP: 67.159.44.* 03.09.09, 11:07
        Wielka mi tragedia że jakieś dzieciaki sprejem coś tam namazały.
        Przedwczoraj bazgrały 666 lub ANF, wczoraj napisały 88, dzisiaj
        malują tagi, a jutro nic już nie zmalują bo rano będą musieli wstać
        do pracy. Po co patrole na ulicach? Od razu w każdym mieszkaniu
        postawmy policjanta. Albo zainstalujmy kamery, będzie taniej. Grunt
        to bezpieczeństwo. A to nam zapewni jedynie państwo totalitarne, o
        przepraszam chciałem napisać policyjne.
    • Gość: Wiślak Re: Wspominamy wybuch wojny i oglądamy swastyki IP: 67.159.44.* 03.09.09, 10:56
      Niestety w naszym mieście wielu nieukom wciąż swastyka, triskelion,
      krzyż celtycki kojarzą się z hilteryzmem
      • Gość: Marzena Re: Wspominamy wybuch wojny i oglądamy swastyki IP: *.toya.net.pl 03.09.09, 11:44
        a wystarczy sprawdzić w internecie:
        "Swastyka (dewanagari स्वस्तिक, transliteracja svastika, transkrypcja
        swastika, 卐) – znak zazwyczaj w kształcie równoramiennego krzyża, o
        ramionach zagiętych pod kątem prostym. Nazwa svastika pochodzi z
        sanskrytu i oznacza "przynoszący szczęście" (svasti – powodzenie,
        pomyślność, od su – dobrze i asti – jest)."
        • Gość: płocczanin [...] IP: *.plock.mm.pl 03.09.09, 13:35
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: towwieslaw Re: Wspominamy wybuch wojny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 15:05
            pan ma takie zawsze dokladne dane -60 milionow, moze pan wie ile milionow zabila
            ideologia sowiecka bo cos mi sie wydaje ze pan te dwie liczby dodal prosze mnie
            oswiecic i skad pan wzial te 60 po stronie pasywow niemieckich
            kolezance powyzej ktora dostrzegla starsze przyklady uzycia pewnych symboli
            zalecam poglebione studia , na poczatek polecam cos w lzejszej formie do
            poduszki -ksiazke pt wahadlo foucault niejakiego eco, jak sie uda przeczytac i
            zrozumiec , to dopiero zaczna sie schody
            • Gość: płocczanin Re: Wspominamy wybuch wojny IP: *.plock.mm.pl 03.09.09, 17:17
              Jak zawsze 2=2= 4,09 , bo inaczej być nie może. To są skróty myślowe.
              Związek przyczynowo skutkowy. Rozwiniecie ideologii niemieckiej pociągnęło
              za sobą całą resztę.

Przypomina to pewnego posła Wun...., który pytany dzisiaj o ocenę
              oświadczenia, jakie ma wydać Sejm, był za a nawet przeciw. |Wiedział ,
              że była wojna, że jeden drugiego uzupełniał ale kręcił a kręcił,żeby
              rozmyć Wojnę, która przecież była a chciał ugrać coś dla swojej partii.

Był 1 września i 17 września i nie ma co tu zmyślać.
              • Gość: towwieslaw Re: Wspominamy wybuch wojny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 20:20
                jak widze unika pan polemiki w kwestii realnych danych nt ofiar obu
                totalitaryzmow , stwierdzenie : "rozwiniecie ideologii niemieckiej pociagnelo za
                soba cala reszte " wskazuje ze wedle pan rok 1917 byl jakims skutkiem 1933 , to
                ciekawa teza . niech ja pan rozwinie prosze ,
                w powyzszym rownaniu chcial pan zapewne stwierdzic iz 2+2=4,09 co jak mniemam ma
                wskazywac na jakies relatywizowanie faktow , co dozwiazku przyczynowo skutkowego
                to trudno mi pojac iz skutkiem zdarzen i ideologii pozniejszej sa zdarzenia i
                ideologia wczesniejsza , co do skrotow myslowych uwazam ze to pana wypowiedzi sa
                w najlepszym razie skrotami myslowymi , dla mnie sa to echolalia ( uwaga trudne
                slowo ! polecam slownik) , jak widze wnosi pan ze skoro sowieci najechali polske
                17 wrzesnia a niemcy 1 -go to rowniez ideologia niemiecka wyprzedzila sowiecka o
                16 dni
                gratuluje !
                wie pan jest mi wstyd ze pan osmiesza tutaj pewne prawdy wlasna ignorancja
                zachecam do lektur , idzie jesien ..
                • Gość: płocczanin Re: Wspominamy wybuch wojny IP: *.plock.mm.pl 03.09.09, 21:22
                  Czytając wasze wypowiedzi w których nie ma żadnego celu zmierzającego do
                  czynienia dobra, można stwierdzić, ze nie potraficie przeżyć razem z
                  bliźnim jego radości , rozterek i wątpliwości. Gdyby było inaczej,
                  dalibyście sobie spokój na Forum. Przed chwilą czytałem o Żydach , którzy
                  tak nienawidzą chrześcijan, ze wmontowali głowy Palestynek w obrazy
                  Madonny, Matki Bożej. Co tu było charakterystyczne. Żydówki były oburzone
                  . Już myślałem, ze potępią swoje ziomkinie jako wulgarne przestępczynie
                  świętokradztwa a tu...pokazało się, ze te miłosierne istoty są oburzone ,
                  bo...Palestynki wyszły na Święte. I to po prostu wk...., cenzura
                  własna. wynika z tego , ze to chore społeczeństwo. Nienawiść wrodzona.
                  Twój kolega stacyjny wypisuje swoje objawy chorobowe i strasznie się
                  cieszy , ze tak dużo napisał... niestety padło na kontrolera, który
                  równie się podśmiewa z naszego Boga , jak te miłe, wrażliwe Izraelki
                  . To wszystko koresponduje z WAMI , tylko piasek nie ten , mazowiecki
                  przecież.

Gdybyś potrafił przeżyć cierpienie jednego Człowieka, to byś nie patrzył
                  na ludzi jak na mrówki w milionach. Każdy pojedynczy Los człowieka
                  jest ważny. A więc i mój tez.Przerażenie budzi, ze tyle lat po wojnie
                  a jeszcze tyle nienawiści w narodzie tak doświadczonym. Niczego się
                  nie uczą.
                  • Gość: towwieslaw Re: Wspominamy wybuch wojny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 08:29
                    oswiadczam ze wymiekam , oświadczam ze porzucam wszelkie polemiki z plocczaninem
                    bo to nie ma sensu, facet najpierw wali bezsens ze totalitaryzm nazistowski
                    pociagnal 60 mln ofiar i ze sowiecki nalezy zaliczyc na to samo konto jako
                    skutek (sic!), pytany o fakty ucieka w stwierdzenia typu : wazny jest los
                    pojedynczego czlowieka ,
                    to jest bełkot ,
                    wpisy tego pana sa przejawiem oswieconego analfabetyzmu , kiedys analfabeta po
                    prostu nie potrafil pisac i nie bylo problemu , teraz potrafi i jest problem ,
                    dlaczego niektorzy ludzie uwazaja ze bez nawet podstawowego wyksztalcenia
                    historycznego moga sie wypowiadac na temat historii a juz wcale nie tak chetnie
                    nie majac podstawowego wyksztalcenia matematycznego nie podejmuja dyskusji o
                    lemacie Kuratowskiego-Zorna ,
                    • Gość: płocczanin Re: Wspominamy wybuch wojny IP: *.plock.mm.pl 04.09.09, 08:39
                      Masz rację. Idź pod Krzyż Katyński i pomódl się.

Jeżeli ktoś zabił, to czy to system zbrodni sowiecki, niemiecki czy
                      inny, to wynikiem tego są ofiary ludzkie a matematyka jest wtedy
                      dokładna.

Masz kompleks i piszesz o swojej wiedzy jako dorobku cywilizacyjnym. Z
                      pewnością przekroczyłeś swój Rubikon.
                      • gr.een Re: Wspominamy wybuch wojny 04.09.09, 08:51
                        > Masz kompleks i piszesz o swojej wiedzy jako dorobku cywilizacyjnym.
                        Wiedza jednostki wpływa na rozwój całej cywilizacji.
                        • Gość: płocczanin Re: Wspominamy wybuch wojny IP: *.plock.mm.pl 04.09.09, 08:59
                          wiem . a kto uratuje jednego Palestyńczyka, to jakby uratował cały świat.i
                          jeden napisał main itd. A był jeden.
                          • gr.een Re: Wspominamy wybuch wojny 04.09.09, 09:08
                            a Alfred Nobel dynamit
          • Gość: hehu Re: Wspominamy wybuch wojny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 20:18
            Panie "plocczaninie",to nie swastyka i ideologia faszystowska zabiły
            tych wszystkich ludzi.To,ze przypomnę za Zofią Nałkowską
            z "Medaliony" , "ludzie ludziom zgotowali ten los"... I to zarowno
            faszysci ,jak i bolszewicy zwani ladniej komunistami.
            Co do podanej przez "plocczanina" liczby ofiar II wojny swiatowej,to
            napisal prawde.Oczywiscie zaokraglil liczbe do 60 mln ludzi,bo bylo
            ich 55-58 mln.To ofiary po kazdej ze stron uczestniczacych w
            wojnie,zarowno aliantow,w tym Sowietow, jak i faszystow czyli
            Niemcow i ich pomocnikow.I tow.Wiesławie, mowil o takiej wlasnie
            liczbie ofiar II wojny swiatowej nawet sam premieroprezydent Rosji
            Wladimir Putin, podczas uroczystosci 1-ego wrzesnia,ktora sie odbyła
            na Westerplatte.
            • Gość: towwieslaw Re: Wspominamy wybuch wojny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 09:41
              rozumiem ze dla panstwa 2 miliony w te czy tamta strone nie ma znaczenia , nie o
              to mi chodzilo , pominieto w dyskusji meritum sprawy to mianowicie iz ofiary
              sowietow z lat 39-45 nie moga byc zaliczone na poczet ofiar II WW w calosci ,
              wtedy przeciez funkcjonowal system obozow , terroru taki sam jak w poczatkach
              jezowszczyzny , porownujac ofiary totalitaryzmow nazistowskiego i sowieckiego
              nie mozemy sie ograniczac do okresu II wojny swiatowej , pragne zwrocic uwage iz
              rewolucja bolszewicka to 1917 dojscie hitlera do wladzy to 1933 , nazizm zatem
              byl stosunkowo krotkim epizodem w historii bo u wladzy byl zaledwie 12 lat ,
              system sowiecki wedle roznych rachunkow utrzymywal sie u wladzy lat ponad 80,
              jezeli chodzi o autorytet towarzysza putina w kwestii ofiar to ja mam swoje :
              liczba poleglych na frontach IIWW to ok 14 milionow z czego po stronie
              sprzymierzonych 10 milionow po stronie osi 4 miliony , wsrod sprzymierzonych 8-9
              milionow to straty zsrr ofiary wsrod ludnosci cywilnej IIWW : 27 milionow z
              czego zsrr to 16-17 milionow ( uwzgledniaja sowieckich jencow 3-4 mln zgineli w
              obozach niemieckich jak i po powrocie do zsrr) polska 5-7 milionow , niemcy dla
              przykladu to 780 tysiecy, holokaust to 5-7 milionow ofiar ( lata 39-45) ,
              teraz biorac system sowiecki tylko w latach 1917 -1953 to 54 miliony ofiar ,
              sama kolektywizacja po 1929 to 10 milionow, łagry do samego 1937 roku! to
              kolejne 10 a w samym okresie wojny kolejne 7 milionow,
              czy nadal panstwo sa sklonni jakos bronic pogladow rzucanych tu ad hoc przez
              pana plocczanina?
              • Gość: hehu Re: do tow.wieslaw wyjasniając IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 10:48
                Nie zamierzam tu bronic "plocczanina".Nie zaliczam takze wszystkich
                ofiar komunizmu i faszyzmu do tych 60 mln.ponadto Putin nie jest
                zdecydowanie autorytetem dla mnie.
                Ale,nie tylko wspomniany Putin mowil o ok 60 mln ofiar II WOJNY
                SWIATOWEJ,z kazdej stron,liczac je razem.Mowia i pisza o tym rowniez
                historycy.Choc przyznam,ze mozna spotkac publikacje ,w ktorych ilosc
                tych ofiar jest podwazana i pomniejszana.
                Ofiary komunizmu i faszyzmu od poczatku ich funkcjonowania to co
                innego.
                • Gość: towwieslaw Re: do tow.wieslaw wyjasniając IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 13:54
                  pragne jeszcze raz zauwazyc ze dane o ofiarach IIWW biora sie z zaliczania ofiar
                  systemu sowieckiego z lat 1939 -45 do ofiar IIWW a to nie jest scisle, jakbys
                  popatrzyl na liczby wyzej dokladnie to zobaczylbys ze : polegli na frontach IIWW
                  14 mln , ludnosc cywilna 27 mln, holokaust powiedzmy 6 razem mamy 47 to jeszcze
                  o 10 mln mniej niz system sowiecki , warto tez zauwazyc iz strat po stronie
                  niemieckiej ludnosci cywilnej bylo 780 000 dla porownania polskiej 6-7 milionow
                  i to nie uwzgledniajac tych co zmuszeni byli przyjac obywatelstwo rosyjskie po 39 ,
                  nawet gdybysmy do ofiar II WW dolaczyli ofiary IWW ( 3,5 miliona ) to jeszcze
                  sowietow nie "dogonimy"
                  ja wiem ze sa rozbieznosci pomiedzy historykami ale rozbieznosci rzedu 10
                  milionow i wiecej to raczej domena publicystow a nie historykow, nie rozumiem
                  wiec skad taka dysproporcja odpowiedzialnosci za ofiary , gigantyczne ofiary
                  wsrod obywateli zsrr to nie jest sam tylko wysilek wojenny , na frontach zginelo
                  rosjan 9 mln dlaprzykladu brytyjczykow tylko 260 tysiecy , łagry przypominam w
                  samym okresie IIWW pochłoneły 7 milionow ofiar to jest prawie dwa razy tyle ilu
                  zolnierzy panstw osi zginelo na wszystkich frontach II WW , co do podwazania i
                  pomniejszania , to jakby nie patrzyl biorac pod uwage liczbe ofiar wojska i
                  ludnosci cywilne niemiec podczas i po IIWW w porownaniu z hekatomba polakow to
                  jest male miki , w tym kontekscie rozdrapywanie ran z powodu wypedzen jest
                  wyjatkowa bezczelnoscia, putin oczywiscie jest zaintersowany jak cala dawniej i
                  dzis tamtejsza propaganda aby swoje trupy dopisac do ofiar wojny tymczasem
                  towarzysz stalin traktowal swoich obywateli jak surowiec naturalny ktory jak
                  trzeba nalezy spalic na oltarzu wielkiego imperium ,
                  dalejaktualnym pozostaje pytanie zatem czemu nazizm na murach i na koszulkach
                  jest penalizowany a bolszewizm nie
                  ja znam odpowiedz ale chcialbym wiedziec co ludzie o tym mysla
                  • Gość: hehu Re: do tow.wieslaw wyjasniając IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 20:03
                    Przeczytaj moj ostatni wpis jeszcze raz.Napisalem tam o ofiarach
                    komunizmu i faszyzmu rodzielajac je.Bo oba systemy totalitarne
                    trwaly jak zauwazyles wczesniej,i w obu zabijano ludzi nie tylko w
                    ziwazku z wojna,jak tez zauwazyles.Choc niejednokrotnie w
                    czasokresie wojny,i mysle ze stad te roznice historykow roznej masci.
      • Gość: wewwe Re: Wspominamy wybuch wojny i oglądamy swastyki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.09, 14:31
        zapewne tym malującym takie skojarzenia są obce
    • wojek1959 Wspominamy wybuch wojny i oglądamy swastyki 03.09.09, 13:47
      smiechu warte poco malowac co roku jak można pomalowac raz a dobrze
      bo sa farby specjalne z których mozna pózniej takie swinstwa zmyc a
      nie gadac głupoty
    • Gość: do esteban666 do esteban666 IP: *.adsl.inetia.pl 03.09.09, 18:38
      "Niestety w naszym dziwnym kraju patriotyzm wielu dreso-kibicom
      kojarzy się z
      agresją i ich idolem Rudolfem Hessem. ANF! "

Niestety w naszym dziwnym kraju tacy pseudo-inteligenci jak Ty,
      muszą zgrywać ważniaków, nie mając o niczym bladego pojęcia.

W tej chwili poza 1 klubem, cała kibicowska Polska jest negatywnie
      nastawiona do wszelkiego co hitlerowskie.

Podczas ostatniej rocznicy PW, na stadionach zawisły dziesiątki
      transparentów oddających cześć bohaterom.

A tak działają kibice w Płocku:
      i30.tinypic.com/90d0nr.jpg
      Więc, ćwierć-inteligencie zamilcz !

• Gość: es Re: do esteban666 IP: *.159.c94.petrotel.pl 04.09.09, 10:08
        Nie uwazam sie za inteligenta ale za głupca tez nie,mecze Wisły oglądałem na
        płockim stadionie od lat i swoje wiem...Być może ty koleshko akurat masz karnet
        pod krytą lub stoisz gdzies obok i puszczasz serpentyny...spoko tez tak mozna
        • Gość: monika Re: do esteban666 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 16:31
          Jak to jest,że 2=2=4,09, a w wersji poprawionej 4,99 już nie pytam,
          ale strasznie jestem ciekawa co to ten lub to-"main" z pana tekstu
          drogi plocczaninie?

plocczanin napisał:
          >wiem . a kto uratuje jednego Palestyńczyka, to jakby uratował cały
          świat.i
          jeden napisał main itd. A był jeden. <
          • Gość: do moniki [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 16:45
            • zauberin-1 Re: w sprawie dziwnego postu plocczanina 04.09.09, 17:59
              Gość portalu: do moniki napisał(a):

> Monia!Zaraz ci to wytną.
              I zostanie tylko absmak :)
          • Gość: ala Re: do esteban666 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 18:14
            Gość portalu: monika napisał(a):

> Jak to jest,że 2=2=4,09, a w wersji poprawionej 4,99 już nie pytam,
            > ale strasznie jestem ciekawa co to ten lub to-"main" z pana tekstu
            > drogi plocczaninie?
            >
            main kamf A.Hitlera
            nie wszystko co pisze płocczanin jest głupotą, ale to trzeba wiedzieć , by nie
            wziąć głupoty za prawdę.
            • Gość: płocczanin Re: do Cieni pomordowanych IP: *.plock.mm.pl 04.09.09, 18:32
              moderatorzy wycieli mój wpis o tym, że Niemcy wymordowali miliony ludzi
              na świecie. Od czasu jak dogadali się z Putinem za naszymi plecami ,
              wychodzi, ze ludzi w czasie II W.Św. zabili krasnale. ?
              • Gość: patriot-krasnolud Re: do Cieni pomordowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 00:52
                Plocczanin napisał:

>moderatorzy wycieli mój wpis o tym, że Niemcy wymordowali miliony
                ludzi
                > na świecie. Od czasu jak dogadali się z Putinem za naszymi plecami
                > ,
                > wychodzi, ze ludzi w czasie II W.Św. zabili krasnale. ?

Gratuluję moderatorom ich sprawności dziennikarskiej!Dziesiątki
                przywódców dużych krajów świata stoi u klamki Putina,żeby sie z nim
                spotkac w blasku jupiterów,a Wy, z cichacza,a co najgorsze/wybaczam
                wam/poza naszymi plecami zalatwiacie,że to krasnoludki....Tu
                przegieliście znacznie i nie ominie ws donos do Organów.a
                krasnoludków szkoda.czeka ich współczesna Norymberga i nie daj Boże
                plocczanin w roli Prokuratora Tow.Wyszyńskiego/nie mylic z naszym
                PRYMasem Tysiąclecia/
            • roman_j Re: do esteban666 04.09.09, 20:14
              Gość portalu: ala napisał(a):

> main kamf A.Hitlera

Pewnie chodziło o "Mein Kampf"? :-))
              • Gość: ala [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 20:41
                • roman_j Re: do esteban666 05.09.09, 10:17
                  Gość portalu: ala napisał(a):

> całe szczęście, że nie tylko ja robię błędy :)

To nie jest całe szczęście. To nie jest nawet pół szczęścia. To bardzo smutna
                  konstatacja. :-))
                  • Gość: krytyk Re: dlaczego wycieto wikacowska proze plocczanina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 10:41
                    Właśnie to dziwne.Dlaczego nocne wynurzenia plocczanina zostały
                    wycięte.Na tej zasadzie z literatury i muzyki powinny byc usunięte
                    także inne "kawałki' twórców tworzacych "na dopingu',jak dzisiejszy
                    nocny tfórca, w poszukiwaniu weny twórczej,a często sa to już
                    klasyki.I nikomu nie przeszkadzaja.Kola w nocy poniosła
                    fantazja.Trochę przedawkował.Cos napisał.Teraz się tego wstydzi?
                    Niesłusznie,bo na prawde było to dobre i pouczające w ramach
                    prelekcji poświeconych AA i Stop dragom!
                  • Gość: ala Re: do esteban666 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 11:18
                    uświadomienie sobie błędu i przyznanie się do niego nie jest złem.
                    Złem jest trwanie w błędzie i przekonaniu, że to jest słuszne.
                    • Gość: doplocczanina Re: do esteban666 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 11:27
                      Gość portalu: plocczanin napisał(a):

> Powiem wam jak sie czuje kiedy zaczynam pisac na forum i jak robię
                      > to po ....zażyciu oczywiście:
                      > ...przy afobamie, propranololu (ostatnio zamieniony na metocard) i
                      > paxtinie - ten ostatni wywołuje u mnie największy efekt
                      kumulujący,
                      > bowiem zdarzają się dziury w pamięci i czasem agresywne
                      zachowania -
                      > proszę mnie źle nie zrozumieć :-)
                      > wypicie alko (toleruję tylko piwo 5-6 co łykend) bezpośr. po
                      zażyciu
                      > w/w leków może działać sedacyjnie, wywołać bradykardię i efekt
                      > wazowagalny - nie zdażyło mi się
                      > póki co, bez nieprzyjemnych epizodów i całkiem normalnie, no może
                      > kac i podwyższony wówczas poziom lęku we znaki się daje, ale to
                      > reakcje osobnicze ...
                      > kiedy zdarzy się tachykardia na kacu i atak paniki - kaptopril pod
                      > język i rosół w 3 minuty :-)
                      > ale z dala od takich experymentów
                      > wielogłowi bogunowie niech czuwają nad nami

i wycięto taki smakowity kąsek lieratury "młodopolskiej"Szkoda bo
                      powinno to byc wydane w ksiązce i rozesłane do 8 placówek
                      kultury .Autorze nie zrazaj sie.Jak widac cenzura szaleje bo nie ma
                      wolnej Polski
                      • Gość: do plocczanina Re: wiem,że to nie pan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 12:54
                        Znam Pana jako wielkiego oryginala,ale czegos takiego
                        chyba,podkreślam chyba,by Pan nie napisal.Są dwie mozliwości albo
                        trolle opanowały poza Pana wiedza kompa,albo coś kombinują jak
                        zwykle przeciw panu na serwerze.A może to brak w pana diecie białek
                        zwierzecych.
                        • Gość: towwieslaw Re: wiem,że to nie pan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 15:57
                          uwazam ze moge sobie zatem bezkarnie powychwalac zbrodniczy system i jego
                          tworcow przy ktorych wujek adi et consortes to amatorzy .

NIech żyją lenin, dzierzynski, trocki, beria,stalin i jeżow,Niech zyje WkPB!CzK!
                          to nie jest karalne

czekam na decyzje opiekunow tego forum !
    • Gość: Słowianin Złamany Krzyż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 20:43
      Czy gazownikom swastyka w płockiej katedrze też przeszkadza? Może ją też każą
      zamalować?
    • pro811 www.swastika.cba.pl 23.09.09, 17:00
      Prawdziwe oblicze prastarego symbolu słóńca
      www.swastika.cba.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka