a1ma 02.01.11, 00:28 Znaleziony kilka dni temu, zmarznięty i wygłodzony, Kropek szuka dobrego domu! Jest przesłodkim, puszystym psiakiem, przyjaznym, pogodnym i ufnym. Widział już weterynarza, jest odrobaczony i zaszczepiony. Przygarnij Kropka! ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kitek_maly Re: przygarnij Kropka! 02.01.11, 00:33 Jaki śliczny! I jakie ma ładne łapki w ciapki... Odpowiedz Link Zgłoś
berta-live Re: przygarnij Kropka! 02.01.11, 00:40 Twarz ma prawie taką jak mój ostatni. Odpowiedz Link Zgłoś
ind-ja Re: przygarnij Kropka! 02.01.11, 00:41 przygarnelabym ale za daleko mieszkam.Wlasnie planuje odbic krolika sasiadom.Zbieram sie do rozmowy z nimi.Simba mieszka w klatce w ogrodku obok.Wydaje mi sie,ze byl to chybiony prezent dla dzieci.Teraz cierpi zwierzak bo dzieciaki dostaly fajniejsze zabawki. Musze isc do tej kobiety i poprosic,czy chce mi go odsprzedac.Dziewczynki beda mogly sie z nim bawic a Simba bedzie mial dom i mnostwo milosci. Zyczcie mi powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: przygarnij Kropka! 02.01.11, 00:57 ind-ja napisała: > przygarnelabym ale za daleko mieszkam. Kropek jest w Augustowie, ale dowieziemy go do szczęśliwego nowego domu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ind-ja Re: przygarnij Kropka! 02.01.11, 10:10 nie mieszkam w Polsce,kiedy tam sie zjawie,nie wiem. A pies moze sie po prostu zagubil.Rozwies ogloszenia,sprawdz u weta czy pies nie posiada czipa.Zglos sie do organizacji zajmujacej sie zaginionymi zwierzakami. Ja niedawno tez znalazlam psa i dzieki kobiecie,ktora prowadzi male schronisko,odnalazl sie wlasciciel. Jesli Kropek zostal porzucony,na pewno znajdzie nowy dom.To jeszcze szczeniaczek,wiec szanse ma duze. Zycze powodzenia i daj znac jak sie sprawa potoczyla. Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: przygarnij Kropka! 02.01.11, 18:30 To maleńki szczeniaczek, wygląda bardziej na idiotyczny prezent świąteczny, porzucony z premedytacją, niż na zgubę. Ale oczywiście w całej okolicy rozklejone są ogłoszenia, może znajdą się prawowici właściciele. Odpowiedz Link Zgłoś
buj_w_chutach Re: przygarnij Kropka! 02.01.11, 00:49 Piękny piesek, przypomina mojego jak go brałem ze schroniska. Dobrze,że nie żądasz za przygarnięcie pieska 1000 zeta jak jedna z forumowiczek. Odpowiedz Link Zgłoś
on_a25 Re: przygarnij Kropka! 02.01.11, 03:46 jaaaaki slodki cudny pysio :) zycze mu, zeby znalazl dobry, kochajacy dom! czy ty jestes z jakiejs organizacji? oglosiliscie juz gdzies, ze piesek szuka domu? moze podaj tu nr telefonu i oglos sie jeszcze na forach Augustowa i jakichs okolicznych? ja niestety mieszkam zagranica i juz nie moge miec wiecej zwierzat zreszta (mam 2 psy i kota juz), ale mam znajomych na Mazurach, wiec popytam i powiem, zeby popytali znjomych, czy nie znaja kogos, kto by wzial i sie zaopiekowal. A Ty oglos sie jeszcze na innych forach, u weterynarzy tez (tutaj jest bardzo popularne wieszac ogloszenia u weterynarza w poczekalni, nie wiem, jak w Pl, ale pewnie tez ak mozna). Pozdrawiam i trzymam mocno kciuki!! :) Jestescie super, ze mu pomagacie!! Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: przygarnij Kropka! 02.01.11, 09:44 Nie, ja tylko pomagam przyjaciołom, którzy znaleźli psiaka kilka dni temu na mrozie. Oczywiście ogłaszamy lokalnie gdzie się da. Dzięki za wsparcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
7kobieta Re: przygarnij Kropka! 02.01.11, 13:56 Kropek jest cudny-normalnie zakochać się można. Mam 2 psy i jednego na podwórku, bo wzięłabym go napewno. Popytam wśród znajomych. Ogłoście to jeszcze na dogomani, tam wiele piesków znajduje dom. Trzymam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś