Gość: Shirya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 15:36 Przyjmnę jamniczkę najlepiej szczeniaka. Mam półrocznego jamnika i wyraźnie potrzebuje towarzystwa. Kontakt do mnie gg: 529934, e-mail shirya@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: k. Re: Przyjmę jamniczkę IP: *.mojasiec / *.cebit.com.pl 08.10.05, 18:14 mam nadzieje ze nie do rozmnazania?!? spojrz tu: www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=27118&highlight=ruda&sid=dbbba87c7e8dbc62c6447f165cecf07a jest mala jamnisia do oddania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shirya Re: Przyjmę jamniczkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 00:25 Jestem z Płońska okolice Warszawy. Nie, nie w celu rozmnażania. Poprostu uważam, że pies w samotności się męczy i potrzebuje towarzystwa. O samca może były zazdrosny dlatego zdecydowaliśmy się z rodziną na suczkę... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: Przyjmę jamniczkę IP: *.mojasiec / *.cebit.com.pl 10.10.05, 14:22 no wiec naprawde goraco Ci polecam te sunie o ktorej juz pisalam. Nie jest to czysty jamnik,ale jamnikowata slicznotka. ok 4-5 miesziecy. jesli natomiast musi to byc najprawdziwszy jamnik, to w Radosci k/Wawy jest roczna sunia do oddania. jest czarna podpalana , miniaturowa. tu dowiesz sie wiecej: www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=27539 Odpowiedz Link Zgłoś
krutikow Re: Przyjmę jamniczkę 11.10.05, 10:11 Jamniki bardzo lubia zyc w gromadce. Wiem to , gdyz u nas w rodzinie sa od wieluuuuu lat, w Wesolej, w domku z ogrodem. Tez teraz szukam szczeniaczka jamniczego, poniewaz moje dwie sunie po operacjach nie beda juz mogly miec dzieci, z ktorych jedno zostaloby u nas, a wiec pozostaje adopcja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: Przyjmę jamniczkę IP: *.mojasiec / *.cebit.com.pl 11.10.05, 12:28 no to prosze zajrzyj na Dogomanie! tam az sie roi od bezpanskich jamniorkow, szczeniaczkow tez!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa jamniczek IP: 82.160.122.* 16.10.05, 23:28 Wklejam ogłoszenie z www.portel.pl Oddam w dobre ręce jamnika brązowego krótkowlosego. 1,5-rocznego. Jamnik jest zdrowy i towarzyski. Wychowywany z dziećmi. Przyczyną rozstania z tym wspaniałym zwierzakiem jest alergia dziecka Adres: Elbląg Kom.: 500225756 Odpowiedz Link Zgłoś