Dodaj do ulubionych

Jest kot- T E Z E U S Z. .....zobacz...

26.03.06, 01:00
Do azylu trafił w 07.2005 r. wraz z całą swoją bezdomna kocią rodzinką. Dokarmiane rozmnożyły się bez kontroli i jakiejkolwiek reakcji ze strony osób je karmiących. Wreszcie koty zaczęły być "problemem", a problem został "rozwiązany" poprzez oddanie kotów do azylu.

Cztery koty: rodzice i dwójka małych trafiły pod naszą opiekę. Kociaki znalazły domy, kotka - Ariadna, nie przeżyła narkozy podczas zabiegu kastracji i tak Tezeusz został sam... :(:(:(:(::(
Zamieszkał w kociarni.:(

Kotek jest w tTrnowskich Gorach w Azylu Cichy Kazt ale.... jestem w stanie dowiesc go w dowolne ,miejsce
Jak zwyle apel - zastanowcie sie czy mozecie go wziasc... jak nie Wy to moze znajomi, przyjaciele, rodzina...
popytajcie prosze...
wyslijcie pare maili.....
To sliczny kot, jest teraz sam...zupelnie sam....... zasluguje na czlowieka.......
Obserwuj wątek
    • paulina.galli Re: Jest kot- T E Z E U S Z. .....zobacz... 26.03.06, 14:10
      ..Za chwilke powinny się pojawić moje zdjecia…. Jak Pani Moderator je wstawi…
      Jestem cały bialutki i mam czarne „porteczki” i czarny „melonik” na glowie ;) Mowia ze wygladam jakbym się bardzo elegancko wystroil…
      …Troszeczke nieśmiały jestem też , ale bardzo łagodny dla ludzi i innych kotów….
      ..Nie wiem czy ktos mnie zauważy, tak bardzo chciałbym mieć swój dom, bardzo lubie jak mnie karmia z reki, a w Cichym Kacie jest duzo kotkow i …nie zawsze sa wolne rece żeby mnie nakarmic tak jak lubie….
      Hmmm…..znajdzie się dom dla nieśmiałego cichutkiego i dużego kotka?
      • paulina.galli Re: Jest kot- T E Z E U S Z. .....zobacz... 26.03.06, 14:10
        zapomnialem sie podpisac........Tezeusz....
        • paulina.galli Re: Jest kot- T E Z E U S Z. .....zobacz... 26.03.06, 16:40
          Napisalem moj list jeszcze raz, teraz chyba lepiej to brzmi...

Trafiłem do azylu w 07.2005 r. wraz z całą swoją bezdomna kocią rodzinką.
          Kociaki znalazły domy, kotka - Ariadna, nie przeżyła narkozy podczas zabiegu kastracji i tak zostałem zupełnie …sam  ... Zamieszkałem w kociarni.
          Karmią mnie, mam ciepło, ale nie mam swojego człowieka i opiekuna.
          Tak bardzo lubię jak ktoś mnie karmi z ręki i głaszcze…
          Tu w Azylu jest za dużo kotów żeby ktoś poświęcał mi aż tyle uwagi….

Jestem takim troszkę nieśmiałym kotem, siedzę cichutko w kąciku i nie narzucam się swoją obecnością… może dlatego inni moi bardziej odważni koledzy znaleźli dom, a ja jeszcze nie?
          Jestem duży, bardzo łagodny i spokojny, tak jak już pisałem troszeczkę nieśmiały, mam około 3- 4 lat.
          Tak sobie pomyślałem, może nie wszystko stracone, może jednak znajdę dom?
          Jeśli Ty nie możesz mnie przygarnąć i pokochać – obiecaj, że popytasz się swoich przyjaciół, znajomych, wyślesz parę maili w mojej sprawie.
          Zrób dla mnie chociaż tyle, proszę… nie chcę być sam, a już tak długo czekam, że …już powoli tracę nadzieję…

No, a to są moje zdjęcia….bardzo elegancki kot ze mnie jak widzisz – mam biała koszulę, czarne „porteczki” i gustowny czarny melonik na głowie…
          Tylko oczy mam takie smutne….

Tezeusz
          • pierozek_monika Zdjęcia Tezeusza 26.03.06, 20:26

• paulina.galli Re: Zdjęcia Tezeusza 27.03.06, 10:28
              bardzo licze na to ze ktos pokocha tego slicznego, niesmialego i łagodnego
              kotka ;)
              Kotek jest w Tarnowskich Gorach - ale jakby sie znalazl dom to pojade do niego
              i go przewioze w dowolne miejsce!
              Kontaktowac sie mozna ze mna na maila gazetowego !
    • Gość: Hanecka Re: Jest kot- T E Z E U S Z. .....zobacz... IP: *.acn.waw.pl 29.03.06, 15:09
      Chetnie zaopiekuje się Tezeuszem :) Ale jestem z warszawy i nie mogę przyjechać
      po niego. Jesli byłaby możliwość transportu, to jestem jak najbardziej
      zainteresowana (pokryję koszty). mój tel: 508071090, chankak@interia.pl
      • misia007 Re: Jest kot- T E Z E U S Z. .....zobacz... 29.03.06, 16:25
        Hanecka tak sie cieszę, zakochalam sie w tym kocie od pierwszego wejrzenia ale
        jestem zakocona na maksa(trzy sztuki) i tylko sprawdzalam czy ktos go wezmie.To
        cudowny kotek i da Ci wiele radości.Trzymam kciuki, żeby sie udalo.
        • paulina.galli Re: Jest kot- T E Z E U S Z. .....zobacz... 29.03.06, 18:45
          No niestety Hanecka na razie nie moze ale obiecala ze tez poszuka domu wsrod swoich znajomych ;)))
          Hanecko ! licze na Ciebie! ;)
          A apel o dom dla Tezeusza nadal aktualny!!!!
          A tu Koci Blog - specjalnie dla Tezeusza zalozony - na razie raczkuje ale mysle ze rozwinie sie calkiem sympatycznie te Kocie Pisanie;)
          tezeusz.blox.pl/html
          ps. sa pytania na poczte - kotek jest w pelni zdrowy i niekonfliktowy - dogada sie z innymi kotami na 100% !;)
          a propos transportu - biore to na siebie! i jak trzeba bedzie to dowioze Tezeusza w dowolne miejsce!
          pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka