Dodaj do ulubionych

oddam zeberke w dobre ręce

29.10.06, 17:10
Oddam zeberke samczyka komus, kto juz ma zeberki
Jestem z okolic Katowic, dokladnie z Będzina
W razie czego-proszę o kontakt
Ania- 508826732
Obserwuj wątek
    • Gość: gogus zeberke Kotka??? IP: *.um.wroc.pl 30.10.06, 10:09
      Zeberka to kotek czy piesek? Moze jakies zdjecie, mile widziane.
    • Gość: Gusia Re: oddam zeberke w dobre ręce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.06, 12:00
      O ile się nie myle to zeberka to ptak australijski :) Wielkości ok. 8-10 cm, z płaskim dziobem :) Chyba z rodziny astryldów :)

PS. Jesli nit się nie znajdzie chętny, to ja moglabym się nią zaopiekować :) Wprawdzie nie mam zeberek, ale interesuje się hodowlą ptaków ozdobnych i mam 9 papug :) Zeberki bardzo dobrze podobno dogadują się z papużkami falistymi :)
      • grzmija Re: oddam zeberke w dobre ręce 30.10.06, 12:57
        Nie ma nikogo chętnego, a widac, że Pan zeberek juz bardzo tęskni-Gusia prosze o
        kontakt
        Ania 508826732
        • Gość: Gusia Re: oddam zeberke w dobre ręce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.06, 13:49
          Tzn. ja jestem tylko wyjsciem ewakuacyjnym, jesli nie będzie żadnego chętnego, poczekaj jeszcze troszkę :)
          Ogłoszenie zamieśc też np. na stronie Papuziego Centrum Adopcyjnego
          www.adopcje-papugi.ehost.pl/news.php
          Może z tamtąd ktoś będzie chętny :)
          • grzmija Re: oddam zeberke w dobre ręce 04.11.06, 15:01
            gusia nie chce cie namawiac, ale chetny sie nie zglosil, wiec jesli jestes
            zdecydowana-zapraszam
            • Gość: Gusia Re: oddam zeberke w dobre ręce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 15:00
              No niestety wynikły okolicznosci niezalezne ode mnie i raczej nie moge jej przyjąć...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka