Gość: Asia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.07, 10:07 znajda, pies ok 3 letni szuka domku z ogrodem. lgnie do ludzi, to ufny pieszczoch. nie przepada za kotami i innymi samcami ale uuwielbia suczki:) 506-65-68-68 gdańsk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Asia Re: Amstaff szuka domu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.07, 10:34 jest naprawdę kochany, ja mam już 2 suczki i nie mogę go zatrzymać więc szukam dla niego domku. stał biedny zmarznięty i zdezorientowany w lany poniedziałek na przystanku tramwajowym na skrzyżowaniu ulic Hallera i Kościuszki w Gdańsku. Misiek - bo tak go nazwałam - przebywa u mojej mamy..chwilowo..:(To chyba nie jest czysty amstaff, raczej mix z bokserem - tak mi się wydaje. Dzisiaj jade go zaszczepić przeciwko wściekliźnie. Właściciel się nie zgłosił więc może ktoś z Państwa mógłby dać mu ciepły i stabilny dom? Misiek nawet nie piszczał pod drzwiami kiedy zabrałam go do domu, nie widać po nim żadnych oznak tęsknoty za poprzednim właścicielem, który jak sądzę po prostu go pożucił..może wyjeżdżał na Święta i pies mu zawadzał..nie wiem!Pies jest zdrowy na pierwszy rzut oka - weterynarz go obejżał i osłuchał:) Misiek na ułamany lewy kieł w dolnej szczęce i dostaje antybiotyk żeby nie wdał się stan zapalny. Być może nowy właściciel będzie musiał się tym zająć, żeby usunąć pozostałości po straconym żebie ze szczęki.. Proszę o kontakt!! Nie mam możliwości częstego sprawdzania maila więc wolałabym kontakt telefoniczny. Na to forum też nie często mogę zaglądać - nie mam internetu w domu:( 506-68-68-68 wszpasia@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś