Dodaj do ulubionych

wrocilam :)do mala mee i gooru5

21.07.06, 10:23
witam :) tak sie nieszczesliwie zlozylo ze wyladowalam w sobote wieczor w
szpitalu i dopiero wczoraj mnie wypuscili:) wiec juz jestem i mozemy gadac:)
Obserwuj wątek
    • mala_mee Re: wrocilam :)do mala mee i gooru5 21.07.06, 10:24
      Ojej, wszystko w porzadku??? Nic Ci nie jest???
      • gooru5 Re: wrocilam :)do mala mee i gooru5 21.07.06, 10:39
        Cześć, właśnie co się stało z tobą?
        • mala_mee Re: wrocilam :)do mala mee i gooru5 21.07.06, 10:45
          I co?? Jak udało Ci się złapać wczoraj pozytywne myślenie??
        • eunika Re: wrocilam :)do mala mee i gooru5 21.07.06, 10:45
          no nie calkiem w porzadku ale uparlam sie zeby mnie wypuscili:) mam w zylach
          jeszcze tyle morfiny ze mam dzis problem z utrzymaniem pionu :(
          ale juz nie moglam wyrobic w szpitalu z nudow, bo ile mozna spac, poza tym
          jestem cala pokluta, spuscili mi chyba cala krew, ach szkoda gadac. wstyd sie
          przyznac bo mam 28 lat i to byl moj pierwszy raz w szpitalu, czulam sie jak
          dziewica :D
          • mala_mee Re: wrocilam :)do mala mee i gooru5 21.07.06, 10:47
            Jak już ustaliłyśmy, mam rok (no, możę nie cały bom z grudnia) więcej i też nie
            byłam jeszcze w szpitalu.
            Coś poważnego było??
            • gooru5 Re: wrocilam :)do mala mee i gooru5 21.07.06, 10:49
              Dziewczyno, dlaczego miałaś morfinę?To był wypadek?
              • eunika Re: wrocilam :)do mala mee i gooru5 21.07.06, 11:05
                to nie byl wypadek, ale z domu zabrala mnie karetka na sygnale.dostawalam
                morfine przez 4 dni 2 razy dziennie, w czasie pierwszego zastrzyku zasanelam
                momentalnie tak mnie zmulilo, budzili mnie spanikowani. w sumie mam mieszane
                uczucia wobec NHS, opieka rewelacyjna ale mam wrazenie ze brakuje tu lekarzy
                fachowcow.
    • mala_mee Re: wrocilam :)do mala mee i gooru5 21.07.06, 10:51
      No, jak się wygadałaś ze szpitalem to już Ci nie popuścimy :)))
      • gooru5 Re: wrocilam :)do mala mee i gooru5 21.07.06, 11:00
        Eunika nie odpowiada,!A jak tam u ciebie?
        • eunika Re: wrocilam :)do mala mee i gooru5 21.07.06, 11:06
          odpowiadam z opoznieniem bo w pracy pierwszy dzien i mam w dodatku problem z
          netem :( odpowiedzialam wyzej :)
        • mala_mee Re: wrocilam :)do mala mee i gooru5 21.07.06, 11:08
          A ja się dzisiaj jakoś dziwnie czuję... Bardzo dziwnie... Wiem, że upały i w
          ogóle ale jakies takie zaniepokojenie odczuwam...
        • mala_mee Re: wrocilam :)do mala mee i gooru5 21.07.06, 11:09
          A pytałam się jaki sobie wczoraj sposób wynalazłaś
          • gooru5 Re: wrocilam :)do mala mee i gooru5 21.07.06, 11:36
            Byłem czarujący tak naturalnie, bez sposobów.
            • mala_mee Re: wrocilam :)do mala mee i gooru5 21.07.06, 11:39
              Taki czaruś z Ciebie???
    • mala_mee Re: wrocilam :)do mala mee i gooru5 21.07.06, 11:40
      Coś mi dzisiaj nawala to forum
      • gooru5 Re: wrocilam :)do mala mee i gooru5 21.07.06, 11:42
        No czaruś czaruś!!!A jak inaczej?!
        • mala_mee Re: wrocilam :)do mala mee i gooru5 21.07.06, 11:43
          Oj, na takich czarusiów strasznie trzeba uważać...
          • eunika Re: wrocilam :)do mala mee i gooru5 21.07.06, 11:54
            przepraszam nie jestem w temacie, randke mial guru? czy cos?
            • mala_mee Re: wrocilam :)do mala mee i gooru5 21.07.06, 12:00
              Nie, służbowe spotkanie.
              • eunika Re: wrocilam :)do mala mee i gooru5 21.07.06, 12:11
                aaaaaaaaaaaaaaaaa:) kurcze wypadlam z rytmu na forum. i tesknilam za wami:)
                • mala_mee Re: wrocilam :)do mala mee i gooru5 21.07.06, 12:12
                  No my za Tobą też.
                  • eunika Re: wrocilam :)do mala mee i gooru5 21.07.06, 12:28
                    och dziekuje obiecuje sie poprawic :)
                    • mala_mee Re: wrocilam :)do mala mee i gooru5 21.07.06, 12:32
                      No właśnie, bo juz nie wiemy co z ta Portugalią, i w ogóle z haremem
    • mala_mee Re: wrocilam :)do mala mee i gooru5 21.07.06, 12:41
      Coś widzę, że upał jakoś rozleniwiająco działa nawet na forum :)))
      • gooru5 Re: wrocilam :)do mala mee i gooru5 21.07.06, 12:53
        Dziewczyny, ja dziesiaj z doskoku.Sajgon w pracy, ale o was myślę>
        • mala_mee Re: wrocilam :)do mala mee i gooru5 21.07.06, 12:55
          Myśl, myśl bo sę poobrażamy :)))
          • gooru5 Re: wrocilam :)do mala mee i gooru5 21.07.06, 13:02
            Myślę nieustannie.
            A u was jak dzisiaj w pracy? Nudy?
            • mala_mee Re: wrocilam :)do mala mee i gooru5 21.07.06, 13:05
              Właśnie nie.
              Teraz nie nudy bo szef przyjechał - więc trudno się nudzić.
              Prawie cały czas nie nudy bo ustalamy szczegóły na dzisiejszą imprezę. Żegnamy
              jedną koleżankę (zmienia pracę) i bedziemy uprawiać zbiorowe spożywanie
              spirytualiów.
              Coś się chciałam zapytać ale za diabła nie pamietam co...
              • eunika Re: wrocilam :)do mala mee i gooru5 21.07.06, 13:59
                nie nudy, bron boze. w dodoatku zaczeli monitorowac nam internet i chca
                zabronic na wchodzenie na nie-angielsko jezyczne strony :(
                • mala_mee Re: wrocilam :)do mala mee i gooru5 21.07.06, 14:04
                  O kurde, terror jakiś...
                  • eunika Re: wrocilam :)do mala mee i gooru5 21.07.06, 14:16
                    miedzy innymi dlatego chce zmienic prace, wszystko tu kontroluja i monitoruja:)
                    masakra!
                    • mala_mee Re: wrocilam :)do mala mee i gooru5 21.07.06, 14:19
                      A teraz co to za opraca??? jesli mozna
                      • eunika Re: wrocilam :)do mala mee i gooru5 21.07.06, 14:38
                        a nie pisalam juz? pracuje w biurze jednej z organizacji rzadowych:)praca jest
                        spoko ale trafilam do teamu z ktorego wszyscy uciekaja gdyz nasza koordynatorka
                        jest swietsza od papieza i ciagle podkreca statystyki, monitoruje inwigiluje itd
                        • mala_mee Re: wrocilam :)do mala mee i gooru5 21.07.06, 14:41
                          Może w innym wątku. Ja w każdym razie nie wiedziałam :)))
                          Najgorzej jest jak trzeba zmieniać pracę z powodów szefa...
                          Nie wiem czy moje ewentualne wypowiedzi będą miały jakikolwiek sens bo już
                          przestaję dawać radę przez ten upał...
                          • eunika Re: wrocilam :)do mala mee i gooru5 21.07.06, 14:48
                            hehe ona nie jest do konca moja szefowa ale jej tu nikt nie znosi i kazdy
                            zmienia prace zwlaszcza ze ladnie wyglada w cv ze sie tu pracowalo i angole
                            raczej traktuja to z szacunkiem :)
                            • mala_mee Re: wrocilam :)do mala mee i gooru5 21.07.06, 14:52
                              Eeee, no to super.
                              • eunika Re: wrocilam :)do mala mee i gooru5 21.07.06, 14:56
                                nic nie jest super teraz, czuje sie fatalnie po tym szpitalu i wogole mam dola :
                                (i smutno i samotno mi :(
                                • mala_mee Re: wrocilam :)do mala mee i gooru5 21.07.06, 14:59
                                  Oj, to przykro, nie łam się.
                                  Ten szpital to nagła sprawa czy cos sie kisiło i odwlekałaś???
                                  • eunika Re: wrocilam :)do mala mee i gooru5 21.07.06, 15:05
                                    nagla sprawa! sama bylam w szoku nigdy na nic nie chorowalam zawsze bylam super
                                    ze zdrowiem! nie wiem czy to ma zwiazek ale odstawilam tabletki "anty" 3
                                    tygodnie temu po 9 latach nieprzerwanego brania, moze byla burza jakas
                                    hormonalna :D
                                    • mala_mee Re: wrocilam :)do mala mee i gooru5 21.07.06, 15:08
                                      Hmmm, no to faktycznie. Ważne, że już wyszłaś :)))
                                      A jeżeli chodzi o towarzystwo, to chyba nie jesteś całkiem sama w tym UKju???
                                      Czy jesteś???
                                      • eunika Re: wrocilam :)do mala mee i gooru5 21.07.06, 15:18
                                        co masz na mysli calkiem sama? jestem tu sama, cala moja ukochana rodzinka w
                                        3miescie zostala dlatego latam kiedy moge, nie mam tu kolezanek zadnych z
                                        polski itd. mam pare lokalnych znajomych blizszych lub dalszych ale sa to
                                        przyjaznie nawiazane tutaj.
                                        • mala_mee Re: wrocilam :)do mala mee i gooru5 21.07.06, 15:27
                                          No chyba właśnie o to mi chodziło :))
                                          • eunika Re: wrocilam :)do mala mee i gooru5 21.07.06, 15:30
                                            czy o faceta ci chodzilo? :P co?????
                                            • mala_mee Re: wrocilam :)do mala mee i gooru5 21.07.06, 15:32
                                              Hmmm, w sumie nie pomyslałam w TAKI sposób. Ale sama się prosisz!!!
                                              • eunika Re: wrocilam :)do mala mee i gooru5 21.07.06, 15:35
                                                nie prosze :) sorry chyba jestem przerwrazliwiona jakas bo uwierz wszyscy zaraz
                                                o to pytaja wiec niezmierni mi milo ze ty spytalas o rodzine :)
                                                • mala_mee Re: wrocilam :)do mala mee i gooru5 21.07.06, 15:36
                                                  Nie będę sobie dodawać. Sama przecież wspomniałaś o rozwodzie. Więc, więc...
                                                  Wiem, mógłby być jakiś nowy. Ale może niekoniecznie.
                                                  • eunika Re: wrocilam :)do mala mee i gooru5 21.07.06, 15:41
                                                    hihi:) no tak:) krecili sie tacy rozni:) jeden caly czas sie kreci uparciuch
                                                    jeden ale ja jakas wymagajaca sie zrobilam :)
                                                  • mala_mee Re: wrocilam :)do mala mee i gooru5 21.07.06, 15:46
                                                    I bardzo dobrze!!!
                                                    Trzeba się cenić!!!
                                                  • eunika Re: wrocilam :)do mala mee i gooru5 21.07.06, 15:50
                                                    no tak :) choc zastanawiam sie czasem nad jakas obnizka cen:) sezonowa:)
                                                  • mala_mee Re: wrocilam :)do mala mee i gooru5 21.07.06, 15:51
                                                    No, na wyprzedażach nie wszystko jest obniżonej jakości :))))
    • mala_mee Re: wrocilam :)do mala mee i gooru5 21.07.06, 15:50
      Ja muszę już iść. Mam dzisiaj w domu nalot Bab. Robię imprezę pożegnalną
      koleżanki z pracy. To znaczy robię to za dużo powiedziane. Udostępniam
      lokal :)))
      W każdym razie muszę owy lokal doprowadzić do stanu używalności.
      Miłego weekendu życzę Wam!!!
      • eunika Re: wrocilam :)do mala mee i gooru5 21.07.06, 15:54
        3maj sie i do poniedzialku:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka