Gość: Zdalny Obserwator IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.04, 19:36 Najpierw park, browar, .... , a teraz port lotniczy ??? Ciekawe co jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: abc Re: Kulczyk Corporation IP: *.icpnet.pl 20.01.04, 12:31 Chyba krócej byłoby wymieniac w czym ten facet nie ma udziałów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p-ń Re: Kulczyk Corporation IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.04, 13:39 no i w czym wam to przeszkadza? Odpowiedz Link Zgłoś
wiktor_l Re: Kulczyk Corporation 20.01.04, 13:46 Zazdrość to bardzo zła cecha charakteru maluczkich ludzików. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdalny Re: Kulczyk Corporation IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.04, 21:50 to sprobuj to sam tak zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Re: Kulczyk Corporation IP: *.icpnet.pl 26.01.04, 01:15 tylko w czym te udziały zdobył uczciwie co do ciekawostek: u niego w chacie fotki z "przyjaciółmi" zmieniaja się wraz ze zmianami ekip rządzących :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mb Re: Kulczyk Corporation IP: *.sk2.am.poznan.pl 26.01.04, 07:52 To Ty bywasz u niego w chacie? Jaki jest Jan Kulczyk w życiu codziennym, tak dla zwykłych ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Re: Kulczyk Corporation IP: *.icpnet.pl 26.01.04, 20:48 nie bywam - nie znam go osobiście - co do fotek to wiem to od kogoś kto czasami bywa - bywał :) - co do mojego stosunku do kulczyków: generalnie browar jest boski - ale jest jedna rzecz, która mi strasznie psuje jego obraz .... kulczykowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: achu Re: Kulczyk Corporation IP: *.icpnet.pl 26.01.04, 21:13 Aha zwłaszcza wykończenia - żelbeton niczym w PRLu...brak informacji o bezpłatnej 1 h parkingu też przyczynia się do braku m-sc wokół.No i rowerzyści - też o nich zapomniano...Ale cóż przecież jak ktoś nie ma samochodu to go nie stać na zakupy w Browarze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Re: Kulczyk Corporation IP: *.icpnet.pl 26.01.04, 22:51 ten żelbet jest piękny, informacja co do kosztów parkingu jest b. wyraźna, co do rowerzystów to się zgodze - nigdzie nic nie widziałem, ogólnie koncepcja architektoniczna jest rewelacyjna - a już rewelacją nad rewelacje są detale - nie wszystko musi być wymuskane i świecące - czasami ta rdza i surowy beton tworzą ten klimat jedyną rzeczą która mnie razi ( no oprócz kulczyków) jast poręcz pietra w holu głównym - taka przekładanka: drewno - płaskownik - drewno - wszystko fajnie ale ta przekładanka powinna być w poziomie Odpowiedz Link Zgłoś
magda_s4 Re: Kulczyk Corporation 29.01.04, 11:34 Gość portalu: Zdalny Obserwator napisał(a): > Najpierw park, browar, .... , a teraz port lotniczy ??? > Ciekawe co jeszcze. Ja bym jeszcze poprosiła Bibliotekę Raczyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś