Dodaj do ulubionych

Kulczyk Corporation

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.04, 19:36
Najpierw park, browar, .... , a teraz port lotniczy ???
Ciekawe co jeszcze.
Obserwuj wątek
    • Gość: abc Re: Kulczyk Corporation IP: *.icpnet.pl 20.01.04, 12:31
      Chyba krócej byłoby wymieniac w czym ten facet nie ma udziałów.
      • Gość: p-ń Re: Kulczyk Corporation IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.04, 13:39
        no i w czym wam to przeszkadza?
        • wiktor_l Re: Kulczyk Corporation 20.01.04, 13:46

Zazdrość to bardzo zła cecha charakteru maluczkich ludzików.
          • Gość: Zdalny Re: Kulczyk Corporation IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.04, 21:50
            to sprobuj to sam tak zrobic
            • Gość: ble Re: Kulczyk Corporation IP: *.icpnet.pl 26.01.04, 01:15
              tylko w czym te udziały zdobył uczciwie

co do ciekawostek:
              u niego w chacie fotki z "przyjaciółmi" zmieniaja się wraz ze zmianami ekip
              rządzących :)
              • Gość: mb Re: Kulczyk Corporation IP: *.sk2.am.poznan.pl 26.01.04, 07:52
                To Ty bywasz u niego w chacie? Jaki jest Jan Kulczyk w życiu codziennym, tak
                dla zwykłych ludzi?
                • Gość: ble Re: Kulczyk Corporation IP: *.icpnet.pl 26.01.04, 20:48
                  nie bywam - nie znam go osobiście - co do fotek to wiem to od kogoś kto czasami
                  bywa - bywał :) - co do mojego stosunku do kulczyków:

generalnie browar jest boski - ale jest jedna rzecz, która
                  mi strasznie psuje jego obraz .... kulczykowie
                  • Gość: achu Re: Kulczyk Corporation IP: *.icpnet.pl 26.01.04, 21:13
                    Aha zwłaszcza wykończenia - żelbeton niczym w PRLu...brak informacji o
                    bezpłatnej 1 h parkingu też przyczynia się do braku m-sc wokół.No i rowerzyści -
                    też o nich zapomniano...Ale cóż przecież jak ktoś nie ma samochodu to go nie
                    stać na zakupy w Browarze...
                    • Gość: ble Re: Kulczyk Corporation IP: *.icpnet.pl 26.01.04, 22:51
                      ten żelbet jest piękny, informacja co do kosztów parkingu jest b. wyraźna, co
                      do rowerzystów to się zgodze - nigdzie nic nie widziałem, ogólnie koncepcja
                      architektoniczna jest rewelacyjna - a już rewelacją nad rewelacje są detale -
                      nie wszystko musi być wymuskane i świecące - czasami ta rdza i surowy beton
                      tworzą ten klimat

jedyną rzeczą która mnie razi ( no oprócz kulczyków) jast poręcz pietra w holu
                      głównym - taka przekładanka: drewno - płaskownik - drewno - wszystko fajnie ale
                      ta przekładanka powinna być w poziomie
    • magda_s4 Re: Kulczyk Corporation 29.01.04, 11:34
      Gość portalu: Zdalny Obserwator napisał(a):

> Najpierw park, browar, .... , a teraz port lotniczy ???
      > Ciekawe co jeszcze.

Ja bym jeszcze poprosiła Bibliotekę Raczyńskich.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka