Dodaj do ulubionych

Protest lewackich przekaziorow

10.02.21, 15:38
Od rana dziś widzimy i słyszymy jazgot lewactwa ze podatek od reklam to smierć wolnych mediów i wiodące lewicowo liberalne media nadają jakiś posępny komunikat strasząc nas ze tracimy wolnosc i niezależność medialna. Chwila moment! A gdziescie byli kiedy radio Maryja walczyli i dostęp do multipleksu? Gdziescie byli kiedy poseł Gras z kulczykiem omawiał zmianę red naczFaktu? Gdziescie byli kiedy za Tuska policja zrobiła nalot na red wprost i próbowała wyrwać laptopa z kompromitujacymi materiałami? Gdziescie byli kiedy facebook usuwał mat IPN obrazowaniu Żydów przez Polaków w czasie II wś? Gdzie jesteście kiedy na forach gw banowania są forumowicze o konserwatywnych poglądach tacy jak ja? Leci od was hipokryzja na kilometr! Straciliście okazje by siedzieć cicho w tym temacie. To wy jesteście zagrożeniem dla wolności mediów słowa i pluralizmu światopoglądowego ! To wy wywołaliście aborcyjne burdy podczas których są niszczone elewacje kościołów ! Kalizm wiecznie żywy
Obserwuj wątek
    • stefan4 Re: Protest lewackich przekaziorow 13.02.21, 10:12
      oszol-lom-z-rm:
      > kiedy radio Maryja walczyli
      [...]
      > facebook usuwał mat IPN obrazowaniu Żydów przez Polaków w czasie II wś?
      [...]
      > kiedy na forach gw banowania są forumowicze

Przepraszam, czy mógłbyś te zdania przełożyć na język polski? Zresztą nie jestem drobiazgowy, może nie być na polski, może być na Twój ojczysty, jakikolwiek by on był, jakoś sobie poradzimy z tłumaczeniem. Ale niech będzie jakiś.

- Stefan
      • oszol-lom-z-rm Re: Protest lewackich przekaziorow 15.02.21, 00:17
        Czep się tramwaju jak nie masz się już czego czepiać
    • buldog2 Re: Protest lewackich przekaziorow 20.02.21, 18:22
      Masz, oszoł. Punkt 14 wyliczanki z 2012, cytowanej później tu:
      forum.gazeta.pl/forum/w,28,157749170,157749170,Dobre_serce.html?p=157749170

Tu: forum.gazeta.pl/forum/w,28,138441323,138537655,Lista_1_1_uzupelniona_.html
      zamieściłem (w 2012 r.), lekko skorygowaną, prowizoryczną listę przewin PO:
      Lista przewin PO v. 1.1
      1. Brak skutecznych prób redukcji deficytu budżetowego.
      2. Brak programu b. szerokich preferencji zagranicznych inwestycji.
      3. Powiększanie, fatalne powiększenie liczebności administracji.
      4. Brak pomocy firmom innowacyjnym (wiem, co piszę, na przykładzie kolegi, który zamówienia ma z całego świata, a brak ok. miliona dolarów do uruchomienia produkcji).
      5. Brak przeniesienia wydatków budżetowych z dotowania postępowego elektoratu na R&D i zwiększenia ich do rozmiarów (proporcjonalnie) co najmniej takich, jak w Niemczech, oraz programu szybkiego dojścia do finansowania takiego, jak w krajach skandynawskich.
      6. Powiększanie, fatalne powiększenie liczebności administracji.
      7. Niemal całkowita uległość wobec lobby prawniczego.
      8. Brak wschodniej polityki gospodarczej takiej, jaką prowadzą Niemcy.
      9. Brak adaptowania gospodarki polskiej do konkurencji z wielkimi koncernami w warunkach gospodarki globalnej, np. na wzór Korei Płd.
      10. Brak odpowiedniego finansowania i skandaliczny poziom publicznych mediów.
      11. Uległość wobec wyzysku przez związkowe lobby górników i podobne.
      12. Uległość wobec PSL i utrzymywanie przywilejów KRUS.
      13. Brak rozliczenia prawdziwych afer poprzedniego rządu (już nie mówię o wcześniejszych), np. prawdziwej afery hazardowej.
      14. Brak przyznania Ojcu Dyrektorowi możliwości cyfrowej emisji sygnału na drodze innej (np. ustawowej), niż ogólna. Tetrapodiom też się należy TV, było o tym nawet w mediach mętnego nurtu (np. w TOK FM mówiła o tym P. Dominika Wielowieyska).

• oszol-lom-z-rm Re: Protest lewackich przekaziorow 21.02.21, 22:14
        Nic z tego nie wynikało rm musiało walczyć
    • mis0anka Re: Protest lewackich przekaziorow 10.06.21, 16:50
      Mam na imię Asia, szukam miłego, kulturalnego mężczyzny do stałego seks związku mam 26 lat
      ,
      chętnie Cię poznam, na co dzień pracuje, mam swoje mieszkanie, lubię wyjść do kina na spacer
      ,
      lubię gotować, zapraszam do poznania się,
      __ __ __ __ __ __ __ __ __ __
      moje zdjęcia znajdziesz na stronie erosx.pl

mój profil to Miskasypa26

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka