micnow 22.02.10, 20:15 Nie idę na wybory jeśli Komorowski, mogę zagłosować tylko na Sikorskiego.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
micnow Świątkowski kompromitujesz się! 22.02.10, 20:18 Sikorskiego kilka razy można było spotkać na spotkaniach na UAM, kilka miesięcy temu był na spotkaniu w empiku.. a że nie robi dobrze działaczom typu Świętkowski czy Sternalski (ten od kłopotów) to tylko dobrze o nim świadczy! Ale sama PO sobie ten los sprawi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observer Re: Świątkowski kompromitujesz się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.10, 21:31 to własnie minister tej POpularnej partii odbiera POznaniowi Targi pamiętajcie o tym przy każdych wyborach Odpowiedz Link Zgłoś
marek.es POpierają Bronisława "ze spokojem orła" 23.02.10, 08:14 Oto moje dotychczasowe osiągnięcia. Rzuciłem(am) pomysł, dopilnowałem (am) realizacji.Tego będę wymagał od kandydatów.Reszta to tylko bicie piany. Odpowiedz Link Zgłoś
marek.es POpierają Bronisława "ze spokojem orła" 23.02.10, 08:16 A codo "orła" to polecam www.youtube.com/watch?v=jvk0l_FhXis Odpowiedz Link Zgłoś
strappado POpierają Bronisława "ze spokojem orła" 01.03.10, 00:22 Na szczęście w prawyborach nie głosuje tylko partyjna wierchuszka, ale też szeregowi członkowie PO, którzy nie są posłami ani nawet radymi. Dlatego poglądów tych kilku panów z kierownictwa wielkopolskiego PO nie identyfikowałbym z o wiele większą grupą członków PO, którzy z pewnością ani Komorowskiego ani Sikorskiego nie znają osobiście, a kojarzą ich tylko z ich telewizyjnego image'u. Odpowiedz Link Zgłoś