Dodaj do ulubionych

Marcin Kącki

18.02.04, 22:01
coś dużo o nim najpierw ten Marcin Kącki=Marcinkowski artykuł o Wrześni teraz
o Krolopie
Obserwuj wątek
    • Gość: wrześnianin Re: Marcin Kącki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.04, 21:47
      Dobrze, że pisze. Tylko na ile jest to wiarygodne? Mam nadzieję, że to poważny
      facet i wie co robi.
      • Gość: obserwator Re: Marcin Kącki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 11:28
        niestety nie zawsze sprawdza do końca i to co pisze, pisze
        agresywnie,uogólniając,opierając się chyba jednak na plotach i półprawdachl o
        ludziach a chyba nie ma pełnej tego świadomości.Daje sobą manipulować a Jego
        artykuły o AM są tego przykładem.Tam się o nim mówi jako o narzędziu określonej
        grupy dążącej do władzy.Plotki o jego koligacjach rodzinnych też wzięły się z
        jego obserwowanych kontaktów z członkami tej grupy.Nadal ta plotka (jak on
        twierdzi)jest aktualna w AM a fakt ,że zawsze na zasadzie echa on się odzywa w
        artkule ,potwierdza istnienie ścisłych powiązań z określoną grupą kalającą
        własne gniazdo.Aż wstyd ,że jak niesie potocznie w AM wieść,tak postępują
        również profesorowie.
      • Gość: ciekawy Re: Marcin Kącki IP: 217.153.116.* 21.02.04, 16:59
        Na początek mógłby dowiedzieć się, gdzie leży Września. Bo w ramce obok tekstu
        w Wyborczej stało jak byk, że w byłym województwie konińskim...
        • Gość: tom Re: Marcin Kącki IP: *.icpnet.pl 21.02.04, 17:48
          na tym tekście można uczyć studentów/raczej licealistów/błąd goni błąd.
          jak to napisał sam autor,,wszystko wróciło na stare tory''a ja jako czytelnik
          Gazety prosiłbym żeby to Kącki został odstawiony na boczny tor,wtedy może choć
          ten jeden błąd ze swego tekstu zapamięta na długo.
    • Gość: Beata Zwykła menda z dojściami do prokuratury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 03:09
      i policji. Nawet w Poznańskiej się na nim poznali i podziękowali. Teraz
      Wyborczą wpakował w kłopoty, łamiąc prawo o Kroloppie i udając, że nie
      rozróżnia pederasty od pedofila.
      • Gość: Krzys Re: Zwykła menda z dojściami do prokuratury IP: *.dialup.sprint-canada.net 22.02.04, 16:58
        a ja mam wrazenia , ze Obserwator , Beata i inni sa umoczeni w gownie po szyje
        lub wyzej i boja sie jak byk czerwonej plachty takich uczciwych ludzi jak
        redaktor Kacki .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka