Dodaj do ulubionych

Partner Developer sp. z o.o.- szukam opinii

23.01.11, 16:24
Na forum Inwestycje nic nie znalazłam, mam wrażenie że to forum bardziej jest odwiedzane dlatego tutaj zakładam wątek. Czy ma ktoś informacje o tym developerze z Słupcy? w internecie opinii jest tyle co wcale, jedynie znalazłam tematy o TBS Patner i to w dodatku niepochlebne opinie, sprawy sądowe o wyłudzanie pieniędzy itp, a ja chciałabym zweryfikować te informacje i siłę powiązania tych dwóch firm.Oczywiście mam zamiar sama zweryfikować pewne informacje wybierając się do nich a może ktoś kupił od nich jakąś nieruchomość? proszę o wyrozumiałość i nie przenosić mojego wątku,dziękuję za każdą informację.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kazek Re: Partner Developer sp. z o.o.- szukam opinii IP: 194.114.62.* 24.01.11, 11:40
      Kiedyś chcialem od nich kupić szeregowca w Siekierkach. Zrezygnowałem ponieważ chcieli 100 % wpłaty, pomimo, że budowa jeszcze nie była ukończona. Przejedź się do Siekierek i zobacz, że w tych szeregowcach prawie nikt nie mieszka, a już trochę stoją. Wiem, że budują teraz coś nowego na Antoninku w pobliżu lini kolejowej.
      Poz
      Kazek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka