Gość: Nowa IP: *.icpnet.pl 30.03.11, 13:39 Witam, zastanawiam się nad kupnem mieszkania w ramach inwestycji Malta Nowa UWI. Proszę o jakieś opinie na temat inwestycji i dewelopera. Będę wdzięczna. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Malta Nowa UWI IP: 213.156.123.* 07.06.11, 13:16 Również zastanawiam się nad tą inwestycją. Obawiam się jednak sąsiedztwa fabryki Malta Decor... Czy ktoś orientuje się, czy są jakieś uciążliwości z tego faktu - nieprzyjemne zapachy, duże zanieczyszczenie powietrza etc? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Penelopa Re: Malta Nowa UWI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.11, 15:35 Z Malty Decor nie ma żadnych zapachów, za to budynek tzw. ""okrąglak mieszkalny" jest wybudowany w miejscu, gdzie kiedyś płynęła rzeczka...o ile dobrze pamiętam tam zawsze "stała woda". W tej chwili zaczynają budowę trasy tramwajowej i na pewno będzie hałas. Na Osiedlu Rusa znajduje się kościół i niestety posiada dzwon, który "wali wniebogłosy".Ja osobiście nie kupiłabym tam mieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivenhoe Re: Malta Nowa UWI IP: *.icpnet.pl 16.09.12, 00:34 Co ma kościół na os. Rusa do Malta Nowa UWI? To przecież hektar a po drodze os. Lecha i Tysiąclecia. Poza tym sprostowanie: Kościół na os. Rusa nie ma dzwonów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Malta Nowa UWI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.11, 09:49 a jakie mogą być opinie na temat inwestycji? wlepianie kolejnego mrówkowca pomiędzy 100 innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pok Re: Malta Nowa UWI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.12, 14:27 A ja tam właśnie kupiłem mieszkanko. Eleganckie i nowoczesne, żadnych dzwonów nie słychać, z MDecor nic nie czuć, do tramwaju rzut beretem, zarośnięty jest drzewami więc nie słychać :) Mam nadzieję że wielka płyta będzie zazdrościć :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve Re: Malta Nowa UWI IP: *.icpnet.pl 12.02.12, 18:50 A propos - istnieje taka stronka jak poznan-malta-nowa.mojeosiedle.pl/,nie wiem czy przyszli mieszkańcy po prostu o niej nie wiedzą czy też nie mają ochoty tam zajrzeć.Osiedle na Smolnej ma dość rozbudowane już forum.Może zatem do kogoś ta strona trafi:)Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forum Re: Malta Nowa UWI IP: *.icpnet.pl 24.04.12, 22:33 poznan-malta-nowa.mojeosiedle.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kameleon Re: Malta Nowa UWI IP: *.icpnet.pl 04.03.13, 23:23 USŁUGI BUDOWLANE / WYKOŃCZENIOWE - SZPACHLOWANE - MALOWANIE - PANELE - INSTALACJE WOD-KAN TANIO I SOLIDNIE KONTAKT: kameleonon@intera.pl Odpowiedz Link Zgłoś