krzyfron 04.04.12, 09:18 Witam Chciałbym zrobić poddasze w szeregowcu (podłoga, ściany k-g). Szukam ekipy do tej pracy. Może ktoś u Was robił poddasze i możecie kogoś polecić? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trescher Re: adaptacja poddasza 04.04.12, 12:11 Witaj, co prawda ekipy nie znam, ale mógłbyś napisać w którym szeregowcu planujesz aadoptować poddasze? Też się nad tym zastanawiam tylko nie wiem jakie są możliwości i ile tam jest faktycznie miejsca. Czy myślisz o szeregowcach z garażem i ogródkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
154b Re: adaptacja poddasza 04.04.12, 20:38 jak już otworzysz sufit,to zrób kilka zdjęć i podziel się informacją jak to wygląda.. planujesz jakąś wentylacje poddasza? Odpowiedz Link Zgłoś
kylal Re: adaptacja poddasza 05.04.12, 13:57 Szeregowce z Leśne II mają inne poddasza niż nasze z Leśne III. Do naszych się dostałem (u kolegi jak rozbierał sufit przy przeróbkach) i wg mnie gra jest warta świeczki, bo tanio można zrobić magazynek. Niewielki, ale w naszym przypadku każdy m3 będzie miał znaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś