walekpapla
29.06.12, 07:55
Ja, czysty Aryjczyk, Nordycka rasa, Słowiański typ, niebieskooki smukły blondyn (teraz posiwiały), katolik, jestem zbulwersowany łagodnością wyroku sądu w tej sprawie. Nietolerancja zaszczepiana Polakom od kilku lat z inicjatywy tych, których hasłem programowym jest: "Miłuj bliźniego swego, jak siebie samego"osiąga niesamowite rozmiary. Teraz gonią "czarnych", "żółłtych", Żydów, Masonów i innych "niewiernych". A potem przyjdzie kolej np na fryzjerów, kalekich, niewidomych itd itp. Potem uruchomi się stosowne "narzędzia pracy", gdzie "odpady będzie można wykorzystywać jako opał do produkcji energii (ropa coraz droższa) a resztki jako nawóz do zwiększenia plonów. Słowem przyjdzie czas wiecznej szczęśliwości. Przerabialiśmy już to dwukrotnie w ubiegłym wieku. No i ta zdrowa ludzkość pozbyła się ok 80 000 000 "śmiecia". Ile trzeba będzie teraz? A sądy stosują przepisy prawa dla rasistowskich degeneratów jak dla zwykłych normalnych ludzi. Miałem okazję nie raz słuchać wypowiedzi prymitywnych "mięśniaków" napchanych "prochami" i "nachlanych". Oni - niektórzy, niemal dostają orgazmu na sowo Adolf Hitler, SS i inne tego typu odzywki. To jest bomba zegarowa. Potem przyjdzie hasło "Grab co zagrabione", bo przecież człowiek zamożny musiał nagrabić, tego co ma , a ja nie mam pracy bo mi za mało dają, więc wolę leżeć i marzyć o tym lepszym świecie, który nastąpi, gdy zniszczymy rządzących.