Dodaj do ulubionych

jaką szkołe językową polecacie w Poznaniu?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 15:08
Chcę się zabrac za swój angielski od przyszłego roku, myślę o wyrobieniu
sobie certyfikatu, ale nie wiem na którą szkołe się zdecydować. Może
chodziliście do jakiejs i uważacie, że jest godna polecenia lub odwrotnie-
lepiej sie do niej nie zbliżać?Napiszcie o swoich doświadczeniach.
Obserwuj wątek
    • Gość: konsoletta Re: jaką szkołe językową polecacie w Poznaniu? IP: 195.205.111.* 09.07.04, 15:19
      polecam szkole "profi-lingua", bylam tam na kursie przygotowujacym do CPE i
      bylam bardzo zadowolona-stosunkowo male grupy, dodatkowe godziny na konwersacje
      i bardzo tanio.
      International House tez jest ok.

odradzam szczerze "empik",bylam tam na angielskim i hiszpanskim i po kilkunastu
      lekcach zrezygnowalam i z tego i z tego...bylo fatalnie!

nie zawsze to co najdrozsze jest najlepsze :)
    • Gość: Bart Re: jaką szkołe językową polecacie w Poznaniu? IP: 195.205.111.* 09.07.04, 15:24
      Dobrą szkołą językową jest Bell, ale trochę drogo. Całkiem nieźle jest w
      EMPiKu. Odradzam JDJ - z ich "cudowną" metodą nauki języka - "Eureka".
      Podpucha. W rzeczywistości jest tradycyjnie.
      Odradzam też małe szkoły, które pojawiają się z nikąd (typu nieistniejąca już
      dziś POLCONA).Starata czasu i pieniędzy.
    • Gość: mimi Re: jaką szkołe językową polecacie w Poznaniu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 22:01
      Native English-mała szkoła ale fajna, sami angole a to mobilizuje do speakingu
    • Gość: wickedway Metodę Callana IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.07.04, 22:21
      Polecam Akces-Benefit czyli tzw metodę Callana. Szybko i sprawnie uczą (wiem bo
      uczęszczam). Mają cztery punkty w Poznaniu więc mozna wybrać najbliżej miejsca
      zamieszkania.
    • Gość: Qbert Re: jaką szkołe językową polecacie w Poznaniu? IP: *.icpnet.pl 10.07.04, 10:02
      Active English - ucza indywidualnie. Mam zajecie z nativem i jestem bardzo
      zadowolony.
    • Gość: konsoletta Re: jaką szkołe językową polecacie w Poznaniu? IP: *.icpnet.pl 10.07.04, 10:37
      tak-native English jest tez bardzo dobra szkola!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka