Gość: zap IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 23:27 chciałbym sie dowiedziec gdzie w poznaniu zjem najlepsza zapiekanke w miescie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marita Re: gdzie zapiekanka IP: 195.20.110.* 16.09.04, 09:06 tylko i wyłącznie na Jaskółczej koło czarnej owcy 24h, smacznego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: gdzie zapiekanka IP: *.dom.org / *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.04, 19:52 nie jedz zapiekanek szkoda siana, najlepszy jest sioux na starym albo pasnik przy wz, mniam mniam Odpowiedz Link Zgłoś
zata Re: gdzie zapiekanka 14.11.04, 20:27 Ogólnie wszyscy mówią że najlepsze zapiekanki są na teatralce ale tak prawde mowiąc wszedzie są podobne. Ja zawsze jadalem kebaby w pasnika(ul. Fredry) ale ostatnio tam podrożało i dają mniej do bułki. W dzień przerzuciłem sie na bary mleczne bo jest najtaniej np.zupa mleczna z ryżem po 90gr:P W nocy z braku barów, biore kebaba z siuxa, sfinxa lub pasnika. Odpowiedz Link Zgłoś
missy3 Re: gdzie zapiekanka 18.11.04, 22:49 Róg Strzeleckiej a Długiej - Ma Caramba i na Teatralce A Sfinxy bym odradzała zwłaszcza sos czosnkowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olala Re: gdzie zapiekanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 15:57 Jeśli z surówkami to Zielona Budka na Teatralce, jeśli z kapustą pekińską, świeżym ogórkiem i pomidorem to na pewno najlepsza jest w ROTI na Dąbrowskiego (zaraz za Teatrem Nowym w stronę Rynku Jeżyckiego. SMACZNEGO :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: gdzie zapiekanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 15:49 'ROTI"dabrowskiego,kawalek za teatrem....przynajmniej ja lubie i wiekszosc moich znajomych tez:)a co najwazniejsze 24/h wiec po imprezie akurat:) Odpowiedz Link Zgłoś