Dodaj do ulubionych

O cenach biletów do Zoo

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 07:31
to jest farsa - byłem z dziećmi w starym zoo w tym tygodnu i jestem
oburzony - zapłaciłem 18 zł tylko po to,żeby zobaczyć...karuzelę i watę
cukrową. Nie liczę dwóch zwierząt na krzyż i setek pustych klatek i wybiegów.
Stare zoo należy jak najszybciej zlikwidować, a tą resztkę znerwicowanych
zwierząt przerażonych hukiem jaki dochodzi od strony ul. Bukowskiej jaka tam
jeszcze została - przenieść natchmiast do nowego zoo.
W miejscu starego zoo należy zrobić park miejski całkowicie bezpłatny.
Obserwuj wątek
    • Gość: 9 zł to nie duzo!! Re: O cenach biletów do Zoo IP: *.icpnet.pl 23.09.04, 09:57
      wstepy do jakichkolwiek muzeow i obiektow w Polsce zawsze byly smiesznie tanie,
      w koncu musza sie znormalizowac, co to jest 9 zł, poltorej piwa w pubie za
      wstep na caly dzien!!!
      a stare zoo faktycznie nie ma chyba juz racji bytu, nie mozna go utrzymywac na
      sile tylko dlatego z jest stare
      • Gość: Poznańczykl Re: O cenach biletów do Zoo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 10:02
        Poznaniaku! Pod jakimi wątkami bedziesz się jeszcze użalał, że musiałeś wydać
        trochę pieniędzy. To jest tak, jak się wypuszczasz z rodziną do miasta raz na
        jakiś czas i robisz za hojnego tatusia.
        • Gość: poznianiak Re: O cenach biletów do Zoo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 13:10
          Znasz mnie, że tak mnie oceniasz? Ja zwyczajnie jestem poznaniakiem od pokoleń
          i w mojej rodzinie mówi się, że "kto nie szanuje grosza nie jest wart pfeniga".
          Za wstęp do starego ZOO wogóle nie powinno się płacić, bo to zwykły obciach!
          To nie chodzi o pieniądze - na ich brak nie narzekam, tylko o pewne zasady.
          Dlaczego mam płacić miastu za wątpliwe atrakcje i wyrzucać pieniądze w błoto,
          bo ktoś nie rozumie, że napis ZOO nad wejściem zobowiązuje. Nie zgadzam się
          też, by chodząc po ZOO moje dzieci miały przekonanie, że ZOO to brud, smród i
          kilku podejrzanych gości naciągających na przejażdżkę karuzelą lub zakup
          obleśnych dmuchanych zabawek. Tym bardziej, że jest w Poznaniu nowe ZOO, które
          zasługuje na nazwę ZOO i dzięki przestrzeniom można tam pospacerować, a
          zwięrzęta nie są ściśnięte na 2 m kwadratowych smrodliwych klatek.
      • Gość: LukasK O 'półtorej' IP: 213.25.88.* 23.09.04, 10:59
        Liczebnik 'półtorej' jest rodzaju żeńskiego. Może być półtorej godziny albo
        szklanki.
    • Gość: Bart Re: O cenach biletów do Zoo IP: *.cs.put.poznan.pl 23.09.04, 10:45
      To narzekającym polecam ZOO w Wiedniu - Schoenbrunn. Wstęp dla dorosłego jedyne 12€. Natomiast jest bardzo ładnie urządzone i nie trzeba zwiedzać hektarów, żeby zobaczyć trochę ciekawych zwierząt.
      A zwierzaki i tak są sponsorowane, np. misie polarne przez Coca Colę lub wilki morskie m.in. przez Microsoft.
    • Gość: dudas Re: O cenach biletów do Zoo IP: *.crowley.pl 23.09.04, 13:00
      Dobrze by bylo zeby za jeden bilet zakupiony w zoo w danym dniu mozna bylo
      zwiedzic stare i nowe zoo.Czy to wina zwiedzajacych,ze zoo w miescie podzielone
      jest na dwa obszary?
    • Gość: Tomasz Za tą cenę to chciaż SŁONIA mieć powinni IP: 195.20.110.* 23.09.04, 16:32
      Pzdr.
      Tomek
    • Gość: prince Re: O cenach biletów do Zoo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 19:52
      nie podobają się ceny to się nie chodzi a nie później marudzi
      na flaszkę i piwko to można wyrzucić 20zet
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka