Gość: TW IP: *.icpnet.pl 11.10.04, 14:38 witam imprezowiczów....chodzicie do Charyzmy na imprezki?a moze byli?cie tam w ten weekend??czekma na Wasze opinie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fragola Re: Charyzma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.04, 17:51 Jasne!!!! Charyzma jest jak najbardziej okey:) Niezły klimat, muzyka (zależy od dj-a, moje serducho podbił ostatnio dj X afrykańsko-latynowskie klimaty:-) Jestem tam prawie co weekend! Pozdrawiam! A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TW Re: Charyzma IP: *.icpnet.pl 18.10.04, 11:12 no to muszę Cie zmartwic...DJ Ibou juz nie bedzie gral w Charyzmie..teraz gram tam Tomek i Krzysiek ale ostatnio czesciej ten pierwszy...jest jazda na maxa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fragola Re: Charyzma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.04, 18:42 no czułam że cos wisi w powietrzu:))) bo od pewnego czasu sie nie pojawia:((( a co sie z nim stało?!? No cóż....szkoda.... Co do pozostałych dwoch to nie wiem który jest który, ale ten "wiekszy" ma tez całkiem fajny klimat:) heh Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TW Re: Charyzma IP: *.icpnet.pl 19.10.04, 10:12 ten większy to Tomek:)))w piątek będzie gral najprawdopodbniej..jak często bywasz w Charyzmie??moze napiszesz do mnie na mejla??? tkotek@wp.pl pozdruffki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TW Re: Charyzma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 17:57 o i napisał ktos do mnie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fragola Re: Charyzma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 18:08 a kto kto ?!?!? :P:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TW Re: Charyzma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 18:13 A wiem ale nie powiem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TW Re: Charyzma IP: *.icpnet.pl 24.10.04, 15:13 no i truskawka uciekła...dlaczego????kto mi wyjasni???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TW Re: Charyzma IP: *.icpnet.pl 24.10.04, 15:17 może ona sama???who knows.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fragola Re: Charyzma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.04, 18:55 to właśnie mają truskawki do siebie, że jak są dobre i dojrzałe to szybko znikają.......:))) Odpowiedz Link Zgłoś