Gość: diana381 Do Crees IP: *.adsl.zonnet.nl 09.11.04, 20:46 Witam Mieszkam w Holandii na stale(maz Holender)posiadam wszelkie pozwolenia na prace etc.Poniewaz zawsze bylam bardzo aktywna osoba ,z teraz ciagle siedze w domu,z przyjemnoscie podjelabym prace. Mieszkam w prowincji Zuid Holland 12 km od Rotterdamu. Prosze o kontakt mgroszek@o2.pl lub tel +31651602283. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: Praca w Holandii IP: *.adsl.wanadoo.nl 09.11.04, 22:23 czesc widze ze chcesz komus pomoc w znalezieniu pracy w holandii.moze mi pomozesz?ja juz szukam prawie dwa lata ale nie umiem znalezc.pozdrowienia myszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Praca w Holandii IP: *.213-81-128.telecom.sk 15.11.04, 21:10 prosze o kontakty interesuje mniee każda praca w Holandii pycz@stonline.sk Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HOLA Re: Praca w Holandii IP: *.gisz.net.pl / 217.153.81.* 15.11.04, 21:41 PRACY JEST MAŁO.JESTEM TAM 2LATA RAZ MAM RAZ NIE.POSZUKIWANI I W CENIE SĄ BUDOWLANICY. NIE DAJCIE SIE NACIĄGNOĆ NA KASĘ ,TROCHE ROZWAGI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zena Re: Praca w Holandii IP: *.dial.kabelfoon.nl 16.11.04, 15:46 jestem nadal zainteresowana. Nie kontaktujesz sie poprzez gg wiec moze mailem? zenasag@yahoo.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Praca w Holandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 11:21 czy jest to praca legalna? proszę o kontakt na rolka11@wp.pl Pozdrawiam Karolina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ankie@o2.pl Re: Praca w Holandii IP: 81.15.254.* 17.11.04, 14:01 chcialabym wyjechac do holandii, najbardziej interesowalaby mnie praca w nijmegen lub okolicach, moglabym wtedy zamieszkac u mojego chlopaka. czekam na jakies info i z gory dziekuje. na wszelki wypadek podaje moj nr gg: 4718092. mowie biegle po angielsku. posiadam tez podstawowa znajomosc holenderskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Praca w Holandii IP: *.swi.vectranet.pl / 80.51.166.* 10.12.04, 14:01 bardzo interesuje mnie praca.Jeżeli mi możesz podać wszeelkie szczegóły z tą praca będę bardzo wdzięczny.Jezeli możesz to daj znac na andrzej299@op.pl lub na gg 5331762 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cosel@op.pl Re: Praca w Holandii IP: 195.136.246.* 10.12.04, 14:13 jakie to są oferty i czy potrzebny jest paszport niemiecki,ile by to kosztowało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cress Re: Praca w Holandii IP: 213.201.167.* 13.12.04, 10:11 Pomoc w znalezieniu pracy nie kosztuje nic.Niestety nie moge pomoc w tym momencie w znalezieniu mieszkania dlatego nie kontaktaktuje sie z osobami, ktore mieszkaja w Polsce. Nie chce obiecywac pracy, jezeli nie ma mieszkania.Przeciez nikt nie bedzie spal na ulicy. Poza tym przyjazd laczy sie z kosztami a zawsze istnieje mozliwosc, ze po rozmowie kwalifikacyj pracodawca zrezygnuje z danej osoby.Jezeli jest ktos, kto mieszka w okolicach Eindhoven, Venlo, Diessen, Tilburg, to od polowy stycznia beda nowe miejsca.Konieczna jest znajomosc jezyka niem, ang lub holenderskiego i jak na razie paszport starej ue. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Avenger Re: Praca w Holandii IP: *.welnowiec.net 21.12.04, 23:27 Jestem zainteresowany podjęciem pracy ( w zasadzie moja dziewczyna) nie posiada ona jednak paszportu krajów starej UE - stara się o obywatelstwo Niemieckie czy są jakieś możliwości podjęcia pracy w takim przypadku. Ja mam już zapewnioną pracę od marca na Uniwersytecie czy to może jakoś pomóc ? Okolice Eindhoven zajaczkowskip@wp.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark Re: Praca w Holandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.05, 13:29 interesuja mnie tylko poważne oerty mające szanse powodzenia niebawem jade do holandi mam tam własny kąt lecz od konca ubieglego sezonu stracilem miejsce pracy z przyczyn losowych (zmarł mój pracodawca)znam niderlandzki w stopniu umozliwiajacym komunikacje mam SOFI nr auto i nieograniczony czas.moje dotychczasowe doświadczenie związane jast z rolnictwem i sadem (13 lat) adresuje ten list do wszystkich majacych pomysl jak połączyć siły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark Re: Praca w Holandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.05, 13:32 mój adres e-mail marek_michalek@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Praca w Holandii IP: *.swi.vectranet.pl / 80.51.166.* 13.12.04, 12:53 jesteś chyba oszustem. Nie boję sie powiedzieć bo ma mnie i wiele nas w Dup.... Nie masz ochoty mi i wielu jeszcze zainteresowanych tą praca a Ty robisz sobie jaja.Wcale się nie myliłem myśląc ze robisz sobie żarty.Pierwszą odpowiedż na twój email posłałem już 26.10.2004r. Jeżeli masz jeszcze jakąś godnoś nie robienia kogos w balona to poraz następny czekam na odpowiedż andrzej299@op.pl lub gg5331762 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Praca w Holandii IP: *.swi.vectranet.pl / 80.51.166.* 13.12.04, 13:00 jesteś chyba oszustem. Nie boję sie powiedzieć bo masz mnie i wiele nas w Dup.... Nie masz ochoty mi i wielu jeszcze zainteresowanych tą praca powiedzieć jak jest, a Ty robisz sobie jaja.Wcale się nie myliłem myśląc ze robisz sobie żarty.Pierwszą odpowiedż na twój email posłałem już 26.10.2004r. Jeżeli masz jeszcze jakąś godnoś nie robienia kogos w balona to poraz następny czekam na odpowiedż andrzej299@op.pl lub gg5331762 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Praca w Holandii IP: *.213-81-128.telecom.sk 13.12.04, 19:07 Cześć co to za oferty proszę o informacje pycz@stonline.sk dziękuję andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
littlemermaid Re: Praca w Holandii 19.12.04, 03:05 witam, jestem zainteresowana, mail@asior.com pzdr i dziekuje asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Praca w Holandii IP: *.rudykot.pl 19.12.04, 14:21 Hej cress masz może oferty pracy w ogrodnictwie. Jeśli tak daj znać na adres: aniaskwar@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Praca w Holandii IP: 83.238.41.* 19.12.04, 23:47 jezeli mozesz to przeslij mi kontakty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadeusz Re: Praca w Holandii IP: *.olsztyn.mm.pl 20.12.04, 17:53 Jestem zainteresowany.Prosze o wiecej informacji na;e- maila;albercika80@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Praca w Holandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.04, 18:38 Prosze o dalsze informacje - znam angielski i niemiecki. mój mail: elwizard@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biedronka Re: Praca w Holandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.04, 19:07 Czesć posłuchaj na forum gazety pl znalazłam twoją oferte i zastanawiam sie jakie to oferty napisz do mnie pozdrowienia i wesołych świąt mój email biedronka.a@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tg7 Re: Praca w Holandii IP: w3cache.* / *.2-0.pl 04.01.05, 15:26 jeżeli jest to poważna oferta to czekam na informacje tg7@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia24 Re: Praca w Holandii IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 04.01.05, 18:16 bardzo prosze o blizesz namairy. chielibysmy z chlopakiem wyjechac na zarobek. markuch772wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysiek Re: Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 18:33 Jeżeli możesz to prześlij jakiś adres lub telefon na maila z góry dzięki rysiek1263@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
motil Re: Praca w Holandii 05.01.05, 17:06 Napisalam juz wyzej, ze jestem studentka architektury krajobrazu i chcialabym podczas wakacji zobaczyc Holadnie, pracujac jednoczesnie gdzies, co ma zwiazek z moim przyszlym zawodem. Jesli moge prosic o pomoc i kontakt, to bede wdzieczna. E-mail Motil@gazeta.pl lub gg 3610123, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedrus.62@neostrad Re: Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 17:00 interesuje mnie ta propozycja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaj.l@wp.pl Re: Praca w Holandii IP: *.pinczow.sdi.tpnet.pl 29.04.05, 13:37 Potrzebne mi adresy e-mail firm ogrodniczych w Holandii.Może ktoś pomoże? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luk Re: Praca w Holandii IP: *.athome222.wau.nl 05.01.05, 21:00 jestem zainteresowany i przebywam obecnie w Holandii GG 1116483 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki12 Re: Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 02:05 szukam pracy wfabryce czekolady Odpowiedz Link Zgłoś
f12345678 Re: Praca w Holandii 06.01.05, 12:46 Zainterasowana jestem praca w Holandii.Moglabym pomoc w prowadzeniu domu albo zaopiekowac sie osoba starsza .Przebywalam tam 3 lata i znam troche jezyk.Ich tradycje i obyczaje zmusily mnie do powrotu do kraju,Bylo to doswiadczenie zyciowe. Nie chcac stracic tego doswiadczenie chcialabym ponownie pomoc moj e-meil baczkomir@tenbit.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia24 Re: Praca w Holandii IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 06.01.05, 12:55 czesc .Z chlopakiem bardzo potzrebujemy pieniedzy.Jedynym wyjscie jest zarobienie tych pieniedzy za granica. Czytalam te posty. Moglibysmy n pracowac w jakiejs fabryce. Chodzi tylko o to by dobrze zarobic. Bardzo proszę o ucziwych ludzi, jakies namairy gdyby cos ktos mial, jaks prace , nocleg itp. marget22@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Re: Jest ktoś, komu pomógł CRESS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 14:41 Czy mogą się odezwać ci, ktorym CRESS pomogl w znalezieniu pracy lub czyms innym, jak to wyszlo, czy jestescie zadowoleni itd....Moze dalibyscie wskazowki innym, ktorzy teraz szukaja mozliwosci pracy w Holandii.... Odpowiedz Link Zgłoś