Dodaj do ulubionych

Praca w Holandii

• Gość: diana381 Do Crees IP: *.adsl.zonnet.nl 09.11.04, 20:46
      Witam
      Mieszkam w Holandii na stale(maz Holender)posiadam wszelkie pozwolenia na prace
      etc.Poniewaz zawsze bylam bardzo aktywna osoba ,z teraz ciagle siedze w domu,z
      przyjemnoscie podjelabym prace. Mieszkam w prowincji Zuid Holland 12 km od
      Rotterdamu. Prosze o kontakt mgroszek@o2.pl lub tel +31651602283.
    • Gość: myszka Re: Praca w Holandii IP: *.adsl.wanadoo.nl 09.11.04, 22:23
      czesc widze ze chcesz komus pomoc w znalezieniu pracy w holandii.moze mi
      pomozesz?ja juz szukam prawie dwa lata ale nie umiem znalezc.pozdrowienia myszka
    • Gość: andrzej Re: Praca w Holandii IP: *.213-81-128.telecom.sk 15.11.04, 21:10
      prosze o kontakty interesuje mniee każda praca w Holandii

pycz@stonline.sk

Andrzej
    • Gość: HOLA Re: Praca w Holandii IP: *.gisz.net.pl / 217.153.81.* 15.11.04, 21:41
      PRACY JEST MAŁO.JESTEM TAM 2LATA RAZ MAM RAZ NIE.POSZUKIWANI I W CENIE SĄ BUDOWLANICY.
      NIE DAJCIE SIE NACIĄGNOĆ NA KASĘ ,TROCHE ROZWAGI.
    • Gość: zena Re: Praca w Holandii IP: *.dial.kabelfoon.nl 16.11.04, 15:46
      jestem nadal zainteresowana. Nie kontaktujesz sie poprzez gg wiec moze mailem?
      zenasag@yahoo.com
    • Gość: Karolina Re: Praca w Holandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 11:21
      czy jest to praca legalna?
      proszę o kontakt na rolka11@wp.pl
      Pozdrawiam
      Karolina
    • Gość: ankie@o2.pl Re: Praca w Holandii IP: 81.15.254.* 17.11.04, 14:01
      chcialabym wyjechac do holandii, najbardziej interesowalaby mnie praca w
      nijmegen lub okolicach, moglabym wtedy zamieszkac u mojego chlopaka. czekam na
      jakies info i z gory dziekuje. na wszelki wypadek podaje moj nr gg: 4718092.
      mowie biegle po angielsku. posiadam tez podstawowa znajomosc holenderskiego.
    • Gość: andrzej Re: Praca w Holandii IP: *.swi.vectranet.pl / 80.51.166.* 10.12.04, 14:01
      bardzo interesuje mnie praca.Jeżeli mi możesz podać wszeelkie szczegóły z tą
      praca będę bardzo wdzięczny.Jezeli możesz to daj znac na andrzej299@op.pl lub
      na gg 5331762
    • Gość: cosel@op.pl Re: Praca w Holandii IP: 195.136.246.* 10.12.04, 14:13
      jakie to są oferty i czy potrzebny jest paszport niemiecki,ile by to kosztowało.
      • Gość: cress Re: Praca w Holandii IP: 213.201.167.* 13.12.04, 10:11
        Pomoc w znalezieniu pracy nie kosztuje nic.Niestety nie moge pomoc w tym
        momencie w znalezieniu mieszkania dlatego nie kontaktaktuje sie z osobami,
        ktore mieszkaja w Polsce. Nie chce obiecywac pracy, jezeli nie ma
        mieszkania.Przeciez nikt nie bedzie spal na ulicy. Poza tym przyjazd laczy sie
        z kosztami a zawsze istnieje mozliwosc, ze po rozmowie kwalifikacyj pracodawca
        zrezygnuje z danej osoby.Jezeli jest ktos, kto mieszka w okolicach Eindhoven,
        Venlo, Diessen, Tilburg, to od polowy stycznia beda nowe miejsca.Konieczna jest
        znajomosc jezyka niem, ang lub holenderskiego i jak na razie paszport starej ue.
        • Gość: Avenger Re: Praca w Holandii IP: *.welnowiec.net 21.12.04, 23:27
          Jestem zainteresowany podjęciem pracy ( w zasadzie moja dziewczyna) nie posiada
          ona jednak paszportu krajów starej UE - stara się o obywatelstwo Niemieckie
          czy są jakieś możliwości podjęcia pracy w takim przypadku.
          Ja mam już zapewnioną pracę od marca na Uniwersytecie czy to może jakoś pomóc ?
          Okolice Eindhoven
          zajaczkowskip@wp.pl
          pozdrawiam
        • Gość: mark Re: Praca w Holandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.05, 13:29
          interesuja mnie tylko poważne oerty mające szanse powodzenia niebawem jade do holandi mam tam własny kąt lecz od konca ubieglego sezonu stracilem miejsce pracy z przyczyn losowych (zmarł mój pracodawca)znam niderlandzki w stopniu umozliwiajacym komunikacje mam SOFI nr auto i nieograniczony czas.moje dotychczasowe doświadczenie związane jast z rolnictwem i sadem (13 lat) adresuje ten list do wszystkich majacych pomysl jak połączyć siły
          • Gość: mark Re: Praca w Holandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.05, 13:32
            mój adres e-mail marek_michalek@wp.pl
    • Gość: andrzej Re: Praca w Holandii IP: *.swi.vectranet.pl / 80.51.166.* 13.12.04, 12:53
      jesteś chyba oszustem. Nie boję sie powiedzieć bo ma mnie i wiele nas w Dup....
      Nie masz ochoty mi i wielu jeszcze zainteresowanych tą praca a Ty robisz sobie
      jaja.Wcale się nie myliłem myśląc ze robisz sobie żarty.Pierwszą odpowiedż na
      twój email posłałem już 26.10.2004r.
      Jeżeli masz jeszcze jakąś godnoś nie robienia kogos w balona to poraz następny
      czekam na odpowiedż andrzej299@op.pl lub gg5331762
    • Gość: andrzej Re: Praca w Holandii IP: *.swi.vectranet.pl / 80.51.166.* 13.12.04, 13:00
      jesteś chyba oszustem. Nie boję sie powiedzieć bo masz mnie i wiele nas w
      Dup.... Nie masz ochoty mi i wielu jeszcze zainteresowanych tą praca powiedzieć
      jak jest, a Ty robisz sobie jaja.Wcale się nie myliłem myśląc ze robisz sobie
      żarty.Pierwszą odpowiedż na twój email posłałem już 26.10.2004r.
      Jeżeli masz jeszcze jakąś godnoś nie robienia kogos w balona to poraz następny
      czekam na odpowiedż andrzej299@op.pl lub gg5331762
    • Gość: Andrzej Re: Praca w Holandii IP: *.213-81-128.telecom.sk 13.12.04, 19:07
      Cześć

co to za oferty proszę o informacje

pycz@stonline.sk

dziękuję

andrzej
    • littlemermaid Re: Praca w Holandii 19.12.04, 03:05
      witam,
      jestem zainteresowana,
      mail@asior.com
      pzdr i dziekuje
      asia
    • Gość: ania Re: Praca w Holandii IP: *.rudykot.pl 19.12.04, 14:21
      Hej cress masz może oferty pracy w ogrodnictwie. Jeśli tak daj znać na adres:
      aniaskwar@o2.pl
    • Gość: aga Re: Praca w Holandii IP: 83.238.41.* 19.12.04, 23:47
      jezeli mozesz to przeslij mi kontakty
    • Gość: Tadeusz Re: Praca w Holandii IP: *.olsztyn.mm.pl 20.12.04, 17:53
      Jestem zainteresowany.Prosze o wiecej informacji na;e-
      maila;albercika80@interia.pl
    • Gość: Asia Re: Praca w Holandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.04, 18:38
      Prosze o dalsze informacje - znam angielski i niemiecki.

mój mail: elwizard@wp.pl
    • Gość: Biedronka Re: Praca w Holandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.04, 19:07
      Czesć posłuchaj na forum gazety pl znalazłam twoją oferte i zastanawiam sie
      jakie to oferty napisz do mnie pozdrowienia i wesołych świąt mój email
      biedronka.a@poczta.fm
    • Gość: tg7 Re: Praca w Holandii IP: w3cache.* / *.2-0.pl 04.01.05, 15:26
      jeżeli jest to poważna oferta to czekam na informacje tg7@gazeta.pl
    • Gość: gosia24 Re: Praca w Holandii IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 04.01.05, 18:16
      bardzo prosze o blizesz namairy. chielibysmy z chlopakiem wyjechac na zarobek.
      markuch772wp.pl
    • Gość: rysiek Re: Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 18:33
      Jeżeli możesz to prześlij jakiś adres lub telefon na maila z góry dzięki
      rysiek1263@o2.pl
      • motil Re: Praca w Holandii 05.01.05, 17:06
        Napisalam juz wyzej, ze jestem studentka architektury krajobrazu i chcialabym
        podczas wakacji zobaczyc Holadnie, pracujac jednoczesnie gdzies, co ma zwiazek
        z moim przyszlym zawodem. Jesli moge prosic o pomoc i kontakt, to bede
        wdzieczna. E-mail Motil@gazeta.pl lub gg 3610123, pozdrawiam.
    • Gość: jedrus.62@neostrad Re: Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 17:00
      interesuje mnie ta propozycja
      • Gość: gaj.l@wp.pl Re: Praca w Holandii IP: *.pinczow.sdi.tpnet.pl 29.04.05, 13:37
        Potrzebne mi adresy e-mail firm ogrodniczych w Holandii.Może ktoś pomoże?
    • Gość: Luk Re: Praca w Holandii IP: *.athome222.wau.nl 05.01.05, 21:00
      jestem zainteresowany i przebywam obecnie w Holandii GG 1116483
    • Gość: miki12 Re: Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 02:05
      szukam pracy wfabryce czekolady
    • f12345678 Re: Praca w Holandii 06.01.05, 12:46
      Zainterasowana jestem praca w Holandii.Moglabym pomoc w prowadzeniu domu albo
      zaopiekowac sie osoba starsza .Przebywalam tam 3 lata i znam troche jezyk.Ich
      tradycje i obyczaje zmusily mnie do powrotu do kraju,Bylo to doswiadczenie
      zyciowe. Nie chcac stracic tego doswiadczenie chcialabym ponownie pomoc
      moj e-meil baczkomir@tenbit.pl
      • Gość: gosia24 Re: Praca w Holandii IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 06.01.05, 12:55
        czesc .Z chlopakiem bardzo potzrebujemy pieniedzy.Jedynym wyjscie jest
        zarobienie tych pieniedzy za granica. Czytalam te posty. Moglibysmy n pracowac
        w jakiejs fabryce. Chodzi tylko o to by dobrze zarobic. Bardzo proszę o
        ucziwych ludzi, jakies namairy gdyby cos ktos mial, jaks prace , nocleg itp.
        marget22@wp.pl
        • Gość: Olga Re: Jest ktoś, komu pomógł CRESS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 14:41
          Czy mogą się odezwać ci, ktorym CRESS pomogl w znalezieniu pracy lub czyms
          innym, jak to wyszlo, czy jestescie zadowoleni itd....Moze dalibyscie wskazowki
          innym, ktorzy teraz szukaja mozliwosci pracy w Holandii....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka