Dodaj do ulubionych

w oczach dziecka

21.01.23, 11:42
Polska policja w oczach dziecka.
Dziecko nie posiada pełnej informacji albo rzeczy dzieją się tak szybko, że nie nadąża z rysowaniem. Nie ma wypuszczonych bez ustalenia tożsamości hiszpańskich nurków, nie ma policyjnego radiowozu z workami skradzionego koksu. Jest za to udany pościg za matką z trzyletnim dzieckiem, które zjadło w sklepie bułkę.
A to dopiero 21 stycznia, cały niemal rok przed nami... Będzie się działo...
Obserwuj wątek
    • renepoznan Re: w oczach dziecka 21.01.23, 13:50
      Nie zjadło tylko ukradło. Stosuj Kiksie prawidłowe nazewnictwo. ;)
      • snajper55 Re: w oczach dziecka 22.01.23, 04:23
        renepoznan napisał:

> Nie zjadło tylko ukradło. Stosuj Kiksie prawidłowe nazewnictwo. ;)

To była kradzież poprzez zjedzenie. Policja powinna zabrać to dziecko do chirurga aby sprawdził, czy ono nie ukradło czegoś poprzez wypicie.

S.
        • renepoznan Re: w oczach dziecka 22.01.23, 12:37
          Takie sadystyczne marzenia to u Was normalne?
    • smurfmadrala Re: w oczach dziecka 22.01.23, 00:26
      Lubisz dzieci? Opowiedz o tym.
      • qwardian Re: w oczach dziecka 22.01.23, 09:12
        Odpowiadam, bo cenzor usunął mój wpis, w pewnym sensie użycie dziecka w polityce jest formą współczesnej pedofilii..
      • smurfmadrala Re: w oczach dziecka 22.01.23, 10:20
        Mieszkam pomiędzy szkołą i przedszkolem. Latem przy otwartych oknach mam chór. Dajcie spokój dzieciom. Niech dorosna wtedy pogadamy. Do około 15lat dziecko jest niewinne. Wg mojego limitu jeszcze świata nie zna. Potem gorzej, musi np pisać na forum. Demografia w PL mnie przeraża.
        • smurfmadrala Re: w oczach dziecka 22.01.23, 15:32
          Uwielbiam dzieci, nie jestem pedofilem lecz katolikem. Chyba jeszcze wolno takim być. Dzieci ładnie patrzą w oczy, są szczere. Fajnie się z dziećmi gada. Ich Buzie są Prawdą o nas samych. Przytulajmy, głaszczmy po główkach, powiedzmy coś dobrego. Nie nadaje się na przedszkolankę ale trochę im zazdroszczę. Dzieci to SKARB!

g

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka