Gość: walery IP: *.ino.tvknet.pl / *.ino.tvknet.pl 15.12.04, 20:38 Dawno nie bylem w Poznaniu,wiec mam pytanko jak dojechać z dworca pkp poznań gł. do M1. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ENERGY 52 Re: M1 IP: *.icpnet.pl 15.12.04, 20:42 Taxi spod dworca - z okazji świąt promocja, na trasie Dworzec - M1, cena 199 zł. + vat. A tak poważnie to podejdź do Bałtyku ( świeć Panie nad jego duszą ) i zainstaluj się do autobusu linii A. Bezpośrednio dotrzesz do celu. Po drodze wiele atrakcji, min. dziurawe ulice, korki, nadęty szofer, niedomyty współpasażer. Życzę udanych zakupów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walery Re: M1 IP: *.ino.tvknet.pl / *.ino.tvknet.pl 15.12.04, 20:51 dzieki kolego,ale wiem,ze jechałem tramwajem,a potem jakas przesiadka na rondzi byla(dalszej drogi nie pamietam,prosze o nauke pokute i rozgrzeszenie)!!!w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ENERGY 52 Re: M1 IP: *.icpnet.pl 15.12.04, 20:57 To utrudniłeś sobie zadanie. Skoroś taki przywiązany do tradycji to na górze, przy wejściu głównym na targi wsiądź w tramwaj nr 6 a na rondzie Rataje przesiądź się na autobus 52, 81,84,66. Jest jeszcze jedno wyjście. Wyjdź prrzez dworzec zachodni i na Głogowskiej wsiądź w tramwaj nr 5. Przejedź całe miasto i na osiedlu Czecha wysiądź. Przejdź przez osiedle i będziesz w M1 - jakieś 15 minut marszu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walery Re: M1 IP: *.ino.tvknet.pl / *.ino.tvknet.pl 15.12.04, 21:05 Dzięki przyjacielu teraz to na pewno dotre do celu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ENERGY 52 Re: M1 IP: *.icpnet.pl 15.12.04, 21:06 Niech moc będzie z Tobą. Kieruj się w stronę światła. Odpowiedz Link Zgłoś