Dodaj do ulubionych

Nautilus, Niku, Olymp...

05.02.05, 10:11
Prosze o Wasze opinie o tych silowaniach:-)
Obserwuj wątek
    • Gość: gangi i mafia Re: Nautilus, Niku, Olymp... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 10:13
      siedliska głupich osołków, łysych karków, narkomanów, gangsterów i mafiozów
    • Gość: bandyci Re: bandyci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 10:14
      porządni ludzie tam nie chodzą
      • Gość: figa Re: bandyci IP: *.icpnet.pl 07.02.05, 12:37
        A gdzie chodzą "porządni" ludzie? Do pubów chodować piwny brzuszek?
    • Gość: vikka Re: Nautilus, Niku, Olymp... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 12:12
      nautilus-ok i blisko na basen
      niku-nie pasują mi trenerzy oraz pani od kłódek do szatni;)
      olymp-mój ładny kolega jest tam trenerem,wiec polecam;)
      • Gość: vikka i jeszcze gymnasion:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 12:47
        panie trenerki takie sobie=disco:(
    • Gość: figa Re: Nautilus, Niku, Olymp... IP: *.icpnet.pl 07.02.05, 12:35
      Jeśli interesuje Cię właśnie siłownia, to w Olympie jest ona chyba największa z
      w/w klubów (największy wybór urządzeń). Niestety jest tam też grupa "panów"
      regularnie parujących nad własną sylwetką. Muszę jednak uczciwie przyznać, że
      chodzę do tego klubu już prawie 2 lata na aerobic i speening i NIGDY nic
      niemiłego mnie nie spotkało - chyba w myśl zasady że swoich nie ruszają. Jeśli
      interesują Cię także zajęcia grupowe to szczerze polecam ten klub - fachowo i
      miło.
      A jeśli chodzi o miłą atmosferę na siłowni to podczas oglądania różnych klubów
      pozytywne wrażenie zrobiła na mnie ta w Gymnasionie - sporo mniejsza od tej w
      Olympie ale za to bez "stałych bywalców" - a może tylko trafiłam w godzinach w
      których ich nie było?
      Nautilius jest jak dla mnie "zbyt elitarny", a Nautilius "lekko wysłużony", ale
      zaznaczam, że to tylko moja subiektywna opinia.
    • pstrag30 Re: Nautilus, Niku, Olymp... 22.02.05, 23:11
      Polecam Gymnasion. Zero karków i ciekawy klimacik
      • Gość: :-) Re: Nautilus, Niku, Olymp... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 08:48
        A gdzie ten Gymnasion? Maja jakas stronke www?
        • Gość: vikka Re: Nautilus, Niku, Olymp... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 10:39
          Suchy Las

www.gymnasion.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka