iga311 05.02.05, 10:11 Prosze o Wasze opinie o tych silowaniach:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gangi i mafia Re: Nautilus, Niku, Olymp... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 10:13 siedliska głupich osołków, łysych karków, narkomanów, gangsterów i mafiozów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bandyci Re: bandyci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 10:14 porządni ludzie tam nie chodzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa Re: bandyci IP: *.icpnet.pl 07.02.05, 12:37 A gdzie chodzą "porządni" ludzie? Do pubów chodować piwny brzuszek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: Nautilus, Niku, Olymp... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 12:12 nautilus-ok i blisko na basen niku-nie pasują mi trenerzy oraz pani od kłódek do szatni;) olymp-mój ładny kolega jest tam trenerem,wiec polecam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka i jeszcze gymnasion:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 12:47 panie trenerki takie sobie=disco:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa Re: Nautilus, Niku, Olymp... IP: *.icpnet.pl 07.02.05, 12:35 Jeśli interesuje Cię właśnie siłownia, to w Olympie jest ona chyba największa z w/w klubów (największy wybór urządzeń). Niestety jest tam też grupa "panów" regularnie parujących nad własną sylwetką. Muszę jednak uczciwie przyznać, że chodzę do tego klubu już prawie 2 lata na aerobic i speening i NIGDY nic niemiłego mnie nie spotkało - chyba w myśl zasady że swoich nie ruszają. Jeśli interesują Cię także zajęcia grupowe to szczerze polecam ten klub - fachowo i miło. A jeśli chodzi o miłą atmosferę na siłowni to podczas oglądania różnych klubów pozytywne wrażenie zrobiła na mnie ta w Gymnasionie - sporo mniejsza od tej w Olympie ale za to bez "stałych bywalców" - a może tylko trafiłam w godzinach w których ich nie było? Nautilius jest jak dla mnie "zbyt elitarny", a Nautilius "lekko wysłużony", ale zaznaczam, że to tylko moja subiektywna opinia. Odpowiedz Link Zgłoś
pstrag30 Re: Nautilus, Niku, Olymp... 22.02.05, 23:11 Polecam Gymnasion. Zero karków i ciekawy klimacik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Nautilus, Niku, Olymp... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 08:48 A gdzie ten Gymnasion? Maja jakas stronke www? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: Nautilus, Niku, Olymp... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 10:39 Suchy Las www.gymnasion.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś