Dodaj do ulubionych

BUJAKIEWICZ bedzie spiewac

IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 25.03.05, 15:48
nie dosc ze jest slaba aktorka, pozatym , ze ma cycki i tylek, to teraz
bedzie slabo spiewac....
www.bujakiewicz.pl
na featuringu ania przybylska:)))))???
Obserwuj wątek
    • Gość: Vikka Re: BUJAKIEWICZ bedzie spiewac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 16:52
      Czyli bedzie cieńko spiewać
    • Gość: red Re: BUJAKIEWICZ bedzie spiewac IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 25.03.05, 17:46
      sie nie moge doczekac
    • Gość: 80% mP ??? bedzie spiewac IP: *.izacom.pl / *.izacom.pl 25.03.05, 18:04
      A kogo to obchodzi?
      • Gość: vikka Re: ??? bedzie spiewac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 20:44
        Mnie, bo jest dla mnie konkurencją
        • v.i.k.k.a Re: ??? bedzie spiewac 25.03.05, 21:28
          to nie ja
    • drunner poznanska gwiazda/gwiazdka/gwiazdeczka? 25.03.05, 20:52
      Hm no moglbym fanom i wrogom zdradzic gdzie sie ta Pani stoluje i jakim autem
      jezdzi, bo ostatnio mialem umiarkowana przyjemnosc jesc obok niej w jednym z
      poznanskich lokali (nota bene zadnym topowym) i ilekroc obok niego potem
      przejezdzalem w porze lunchowej auto aktoreczki lśnilo pod oknami restauracji.
      Nie no nie powiem Wam, ale mozecie zgadywac;) Moge podac pewne wskazowki;) No
      chyba ze wszyscy jej nienawidza - to sie wstrzymam by nie przyczynic sie do rys
      na lakierze, hehe.
      • Gość: fan Re: poznanska gwiazda/gwiazdka/gwiazdeczka? IP: *.prw.pl 26.03.05, 10:43
        to wejdzcie na jej strone to sie zdziwicie
        www.bujakiewicz.pl/
        • Gość: v.i.k.k.a. Re: poznanska gwiazda/gwiazdka/gwiazdeczka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 09:58
          I tak ja jestem najpiękniejsza, najmądrzejsza i trendy. Mam śliczne piersi - 3,
          zgrabne nogi (takie jak moje są tylko trzy w Poznaniu - moje dwie i Okrąglak),
          a buzia jest zachwycająca (występuję w horrorach bez charakteryzacji). Mój
          Misiaczek nazywa mnie swoją sarenką (to przez owłosione nogi). No i ta moja
          inteligencja wrodzona... Jestem super, zajefajna i wogóle. Pozdrawiam moich
          przyjaciół
          • Gość: i believe Re: poznanska gwiazda/gwiazdka/gwiazdeczka? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.05, 12:42
            jestem w stanie uwierzyc
            sprawdzcie se tez to:)

www.kubawojewodzki.pl/
      • drhuckenbush Re: poznanska gwiazda/gwiazdka/gwiazdeczka? 28.03.05, 12:45
        To bawimy sie w zgadywanie. Daj jakas wskazowke.
        Ja moge co najwyzej dodac, ze konczyla te szkole co ja, tyle ze ciut wczesniej.
        • drunner Re: poznanska gwiazda/gwiazdka/gwiazdeczka? 28.03.05, 17:12
          no ja tez absolwentem I LO jestem i w takim razie jako pierwsza podpowiedz
          podam, ze rzeczony lokal jest w zasiegu ok. dziesieciominutowego spaceru od
          naszej bylej szkoly.
          • Gość: hmm Re: poznanska gwiazda/gwiazdka/gwiazdeczka? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 28.03.05, 19:29
            mmm zgadywanie czego?
          • drhuckenbush Re: poznanska gwiazda/gwiazdka/gwiazdeczka? 29.03.05, 02:19
            Zalezy jak szybko chodzisz ;-) Zakladajac wariant pesymistyczny zostaje obszar
            od Przybyszewskiego do Kosciuszki i od Dabrowskiego do parku Kasprzaka? Poniewaz
            chodzi o centrum, to bedzie to mniej wiecej obszar otoczony ulicami Fredry,
            Kosciuszki, sw Marcin, Roosevelta. Ale ja tam nie kojarze zadnej restauracji...
            • drunner Re: poznanska gwiazda/gwiazdka/gwiazdeczka? 29.03.05, 17:44
              No to chyba dawno tam nie byles - na samej Zeylanda sa dwie restauracje. Nie
              powiem czy chodzi o jedna z nich, ale zawężę krag Twych poszukiwan do terenu
              ograniczonego linia kolejowa (a wiec nic, co jest za nia w stronę miasta np.
              bistro w biurowcu atanera odpada);)
              • drhuckenbush Re: poznanska gwiazda/gwiazdka/gwiazdeczka? 29.03.05, 23:20
                Restauracje na Zeylanda... No na pewno jedna bedzie po stronie wschodniej,
                blizej Zwierzynieckiej. Tam zawsze cos bylo. W pamieci utkwila mi Cantinetta
                (droga pizzeria), ale potem sie zmienialo. Na rogu zachodnim Zeylanda i
                Bukowskiej jest z kolei Zapiecek (dawniej Pub Aniolow, jeszcze wczesniej 96
                Club) - ale AFAIK to bamberska dyskoteka, a nie restauracja...
    • Gość: globus Re: BUJAKIEWICZ bedzie spiewac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 10:25
      Jeeezuuuu! Najlepiej w duecie z Michem Wiśniewskim! To będzie jazda! Potrójna
      platyna w 3 tygodnie.
      • Gość: SO Re: BUJAKIEWICZ bedzie spiewac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 17:04
        Globus! Czy to nowy nick tej poj.... vikki?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka