Gość: ya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 15:01 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ya Re: czy Wy też tak macie....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 15:06 ... czytając podpisującego się "Kuszący Witas" wciąż literki przekładają mi się na: "WISZĄCY KU..S. No choćbym czytała po raz setny, zawsze wychodzi to drugie:)) Może to jakieś złudzenie optyczne. ciekawe co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: czy Wy też tak macie....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 15:12 nie złudzenie optyczne a robaczywe myśli;P Potęga podświadomości...myślę, że Freud miałby tu pole do popisu;)) Odpowiedz Link Zgłoś
antediluvian Re: czy Wy też tak macie....? 06.04.05, 15:19 Gość portalu: ya napisał(a): > ... czytając podpisującego się "Kuszący Witas" wciąż literki przekładają mi się > > na: "WISZĄCY KU..S. Czyzby czegos brakowalo? :P Odpowiedz Link Zgłoś
z3r0 Re: czy Wy też tak macie....? 06.04.05, 15:22 Oczywiście, że tak mam :) Bardzo udany nick, ten kuszący witas :). Odpowiedz Link Zgłoś