Gość: Alfred IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.05, 10:28 Co sadzicie na temat tej firmy? Kupiłem tam komputer i jestem oburzony obsługą i polityką firmy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: couleur3 Re: Rainbow PC IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.05, 13:41 Też tam kupiłem kompa. Niechlujnie złożony , karta graficzna nie współpracowała dobrze ( powiedzieli że mam miec pretensje do Microsoftu) , niedotzymywali terminów , w końcu , po awanturach , oddali mi kompa a ja sam musiałem go doprowadzić do stanu używalności, sciągać aktualne sterowniki itp. żeby działał. Ngdy więcej tam nie kupię nawet wtyczki do prądu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Rainbow PC IP: *.forcom.com.pl / *.forcom.com.pl 12.04.05, 13:42 Ja juz pare lat temu mialem doczynienia z ta "firma" i od tego czasu omijam ja bardzo szerokim lukiem. Jakis czas temu zmienili nazwe ale podejscia do klienta nie. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Rainbow PC 12.04.05, 13:50 a czemu tak naprawdę służy ten wątek???? bo co jakiś czas pojawia się watek dotyczący firmy rainbow...przypadek?! Odpowiedz Link Zgłoś
z3r0 Re: Rainbow PC 12.04.05, 13:51 > a czemu tak naprawdę służy ten wątek???? Ten wątek służy wymianie opinii. > > bo co jakiś czas pojawia się watek dotyczący firmy rainbow...przypadek?! Co jakiś czas? Kiedy pojawił się ostatnio? Odpowiedz Link Zgłoś
z3r0 Re: Rainbow PC 12.04.05, 14:07 v.i.k.k.a napisała: > poszukaj,pomijam te usuniete Przeszukuje wszystkie posty z lat 2004-2005 na wszystkich forach gazety, ktore zawieraja slowo "Rainbow". Widze tresci dotyczace nastepujacych firm: Rainbow (sprzedaz bezposrednia) Rainbow Tours (turystyka) Widze tez dyskusje na temat zespolu "Rainbow". Nie widze jakos czestych dyskusji na temat "Rainbow PC". Wlasciwie to znalazlem jednego posta - "Gdzie kupic komputer w Poznaniu" (sierpien 2004). Wydaje mi sie, ze nie wiesz, o jakiej firmie piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Rainbow PC 12.04.05, 14:09 o tej samej co ty pewnie rainbow-pc.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Rainbow PC 12.04.05, 14:11 to moze nie ma juz,w kazdym razie były pojechanki na tym forum dosc czeste Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: Rainbow PC 12.04.05, 21:22 Nie podam zadnych dat, ale mnie sie tez zdaje ze na tym forum cos o Rainbow PC uz bylo - jakos w przeciagu ostatnich 3 miesiecy. Gdzies dzwoni, ale nie wiem w jakim kosciele... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emes Powtarzalność wątków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.05, 15:51 Być może chodzi Ci o Komputronika? Wątki dotyczące tej właśnie firmy pojawiały tu na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Powtarzalność wątków 12.04.05, 20:07 Gość portalu: emes napisał(a): > Być może chodzi Ci o Komputronika? Wątki dotyczące tej właśnie firmy pojawiały > tu na forum. #### komputronik pojawial sie razem z rainbow(porównanie obu firm-na niekorzysc tej drugiej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAUBER Rainbow PC to DOBRA FIRMA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 14:57 dobra firma, mój komp od nich zawsze dobrze działa, są też tańsi (mówię o oddziale na al. Wielkopolskich na Sołaczu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emes Re: Rainbow PC to DOBRA FIRMA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.05, 15:52 Idąc za tą logiką mogę powiedzieć: "Rainbow PC to NIEDOBRA FIRMA"; kupiłam tam komputer i nie działał. :/ Nie można utożsamiać poprawności działania danego produktu z firmą, w której ów produkt nabyłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAUBER Re: Rainbow PC to DOBRA FIRMA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 19:17 nigdy nie wyszedłem od nich niezadowolony, zawsze byłem obsłużony profesjonalnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emes Re: Rainbow PC to DOBRA FIRMA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.05, 19:32 O! Tak już lepiej ;D Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: Rainbow PC 12.04.05, 21:20 Mnie sie zdarzylo tam kilka rzeczy kupic, ale to jednostki drobne byly i chyba jeszcze w czasach gdy to sie ROM Computer nazywalo. Nie narzekalem w sumie... Odpowiedz Link Zgłoś