anu_anu 31.03.07, 20:33 Zwracam sie z uprzejmą prośbą o założenie i "przyszpilenie" nowego barku. W obecnym trudno bywać ze względu na liczne posty. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rita78 Re: Podanie do Ojca Założyciela 31.03.07, 21:18 dolaczam sie do postulatu....prosilam juz o to wczesniej ale bez skutku Odpowiedz Link
anu_anu Re: Podanie do Ojca Założyciela 31.03.07, 21:41 Ojca nie było? Źle napisałaś podanie? Nie załączyłaś znaczka z opłatą? Odpowiedz Link
anu_anu Re: Podanie do Ojca Założyciela 02.04.07, 08:00 Hmm Moje podanie też nie działa. Może trzeba zebrać ileś podpisów pod podaniem? Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: Podanie do Ojca Założyciela 02.04.07, 16:08 anu_anu napisała: > Hmm > Moje podanie też nie działa. > Może trzeba zebrać ileś podpisów pod podaniem? A koncesje ma na prowadzenie barku? A certyfikat ma? A ISO 9001 ma? A Sanepid? A obowiązkowy kurs barmański organizowany przy wydziale przeciwdziałania alkoholizmowi? A świadectwo zdrowia na potęgę krętków? A świadectwo o niekaralności? A świadectwo maturalne, pierwszej komunii, podlizywacza-wylizywacza, wzroku i kroku? Przedłożyła? Odpowiedz Link
felerynka Re: Podanie do Ojca Założyciela 02.04.07, 18:44 Mistrzuniu, zapomniałeś o uprawnieniach pilota oblatywacza i kursie akrobacji bez tego ani rusz! Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: Podanie do Ojca Założyciela 03.04.07, 10:55 felerynka napisała: > Mistrzuniu, zapomniałeś o uprawnieniach pilota oblatywacza i kursie akrobacji > bez tego ani rusz! Szczególnie po katapultujących drinkach, należy wiedzieć po której stronie ma się bar, po której widownię i jak wylądować na kontuarze? Masz racje - bez tego ani rusz. Odpowiedz Link
anu_anu Re: Podanie do Ojca Założyciela 02.04.07, 20:20 Bodaj u Wąnkowicza wyczytałam kiedyś przykład "świadectwa moralności" wystawionego nauczycielce - w najlepszej wierze: Co do niemoralności - zadowala całą wieś. Może powinnam sobie coś podobnego załatwić? Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: Podanie do Ojca Założyciela 03.04.07, 11:10 anu_anu napisała: > Bodaj u Wąnkowicza wyczytałam kiedyś przykład "świadectwa moralności" > wystawionego nauczycielce - w najlepszej wierze: > Co do niemoralności - zadowala całą wieś. > Może powinnam sobie coś podobnego załatwić? Wąnkowicza - piękne! Toż to metajęzyk! Odpowiedz Link
anu_anu Re: Podanie do Ojca Założyciela 03.04.07, 13:43 No cóż... Literówka... Ale też mi się podoba. No i barek nowy się pojawił. Znaczy, że podania działają Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Re: Podanie do Ojca Założyciela 01.04.07, 10:23 Barek by był ten sam (z funkcji barmana tak łatwo nie zrezygnuję - przyzwyczaiłem się) chodzi o remont. Czyli te posty co tkwią to won do ipenu. Odpowiedz Link
hurysa1 Re: Podanie do Ojca Założyciela 01.04.07, 20:07 Koniecznie. Nawet herbaty jest się teraz trudno napić. Odpowiedz Link
map4 Re: Podanie do Ojca Założyciela 03.04.07, 12:22 Ponieważ tato nam zaniemówił, to postaram się pomóc. Już biorę się do roboty. Odpowiedz Link