matkapoety 25.04.05, 21:37 A mnie to wcale nie załamuje, a wręcz odwrotnie. Czas przestać narzekać, a zacząć konstruktywnie patrzeć na szanse wyborcze przed nami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ! Marszałek Stefan Mikołajczak dostał absolutorium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 21:41 Należy grać uczciwie a nie sprzedawać się na głosowania. LPR krzyczy, że chce odwołać SLD-owskiego marszałka a kiedy przychodzi dzień w którym jest taka mozliwośc sprzedaje głosowanie! Skandal Piasta zapomnij o parlamencie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Marszałek Stefan Mikołajczak dostał absolutor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 21:59 dostał absolutorium, a powinien dostac po mordzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marych Re: Marszałek Stefan Mikołajczak dostał absolutor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 22:23 Piasta ty tłusta mordo poje..y drucie nie masz za grosz honoru za coś cie kupił Stefanek Dyzma - Mikołajczak. W ten sposób dołączyłeś do Dyzmy bis tak jak cała wasza gertychowa formacja. Zadziwia judaszowość Ligi Polskich Rodzin, kompletny brak wyczucia prywata i prostactwo polityczne na prawicy. Dzięki takim jak Piasta rządy prawicy skończą się szybciej niż się rozpoczną. Niech żyje lewica ze swoją skutecznością, mimo,że wstyd przynosi i będzie przynosiła. Przynajmniej w tym województwie i z tym marszałkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Dlaczego dziennikarze w tym konflikcie są.... IP: 5.2.* / 217.8.167.* 26.04.05, 08:11 nieobjektywni? Dlatego, poniewaz mieszkaja w Poznaniu, który domaga sie wiekszych pieniędzy kosztem prowincji.Ot i cała prawada! A to co wyprawia Teleskop w tej sprawie przypomina mi czasy Urbana lub radio Maryja!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pagani Re: Dlaczego dziennikarze w tym konflikcie są.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 09:39 Ochłoń Edi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszczynianin Re: Marszałek Stefan Mikołajczak dostał absolutor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 22:35 PKP grozi, że pozamyka koleje, dojeżdzam do poznania czy Mikołajczak daje gwarancję ,że będę miał czym dojechać . Przewozy regionalne staja bo tego bagna PKP nie można zreformować ,ale jak ma to robić człowiek który nie umie uczciwie rozdzielić pieniędzy unijnych, który lubi festyny, pokazuje sie w zaprzyjaźnionej telewizji, piszą o nim kupieni dziennikarze a tzw opozycja zachowuje sie jak smarkacze na boisku, bez reguł byle na złość. Komu? Panie Piasta, to kompromitacja. Przez takich jak pan chochsztaplerzy żerują na głupocie ludzi wybranych przypadkowo. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt I TĄ METODĄ, robienia sobie "na złość" 25.04.05, 22:18 I TĄ METODĄ, robienia sobie "na złość". Trwa, ten sejm, sejmik, rady miast. I tą metodą, trwa burdel, zamiast państwa prawa. Wstyd, że państwo posłowie i radni, nie wyrośli z dziecinnej mentalności "NA ZŁOŚĆ BABCI, ODMROŻĘ SOBIE USZY". Takie metody są dobre w piaskownicy, a nie na urzędach. Bawcie się tak państwo za swoje, a nie za społeczne pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mih rajcy LPR zagłosowali za - tak samo, jak radni SLD IP: *.adsl.inetia.pl 25.04.05, 22:28 no to powstala super-koalicja w obronie bezpartyjnego "fachowca". moze ktos mi wyjasni co ten kretyn z LPR chcial uzyskac swoja "bezkompromisowa" postawa ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: japiła Re: rajcy LPR zagłosowali za - tak samo, jak radn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 22:50 czy w tym województwie nie ma innego faceta tylko Mikołajczak. Czy w Po PiS, Sammobronie, SDPl, LPR , nawet w tym robionym w konia przez SLD, PSL nie ma żadnej alternatywy. Nie ma człowieka który bez tej fasady z lat sześćdziesiątych, jak za dziadka Gomułki, potrafiłby kierować Wielkopolską. Przecież już wojewoda Nowakowski ma klasę godną Wielkopolanina. Czy wśród samorządowców nie ma godnych urzędu marszałka ludzi? OBUDŹ SIĘ WIELKOPOLSKO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo [...] IP: *.icpnet.pl 25.04.05, 23:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek HaHaHA... widać prawdziwe oblicze LPR-u :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 22:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.Kazibut Marszalek Mikolajczak dostal absolutorium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 14:04 I to jest zle bo marszalek szkodzi Wielkopolsce jak twierdzi znakomity red.Bojarski z Gazety Wyborczej.Bo jak mozna odrzucic swietnie przygotowany projekt budowy trmwaju na Rataje{rozbudowa Glogowskiej tez swietny projekt urzednikow miejskich}a dac pieniadze jakiejs gminie na budowe obwodnicy czy budowe drogi utwardzonej bo piaszczysta juz im nie wystarcza.Marszalek musi patrzec przychylnym okiem nie tylko na Wielkopolske,ale pomoc Poznaniowi i czasami przymknac oko na "drobne niedorobki"urzednikow miejskich jak robi to prezydent Grobelny a mysle ,ze Gazeta Wyborcza w "slusznej sprawie " dla Poznania bedzie dla marszalka przychylniejsza.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
pety1 Re: Marszałek Stefan Mikołajczak dostał absolutor 26.04.05, 20:40 Wszyscy sie na okolo czepiaja ludzi,którzy chcą zrobić cos więcej niż innych na to satć.nie wiem czy to z zazdrości czy z jakich innych pobudek ale bardzo mi się to nie podoba!!Uważam jak i większość ludzi trzeźwo myślących,że cała afera wokół osoby S.Mikołajczaka jest "płytka"!!A to co pokazuje telewizja czy wypisuje redaktor z Gazety Wyborczej jest co najmniej wedlug mnie smieszne! Obserwuje od dluzszego czasu to co pisze pan Bojarski- ani jednego dobrego słowa o Panu Marszałku!!i jak można cenic takie wypowiedzi skoro gołym okiem widać,że jest on od samgo poczatku negatywnie do marszalka nastwiony.Jestem jeszcze mloda osoba i jak Jan Paweł II mowił od nas mlodych zalezy ten świat ,także uważam,że jesli jest sporo osob ktorych denerwuje postepowanie srodkow masowego przekazu to mozemy jeszcze uratowac to co wlasnie traci teleskop i niektorzy redaktorzy...UZNANIE dla wolności slowa! Odpowiedz Link Zgłoś
neoklacz Re: Marszałek Stefan Mikołajczak dostał absolutor 26.04.05, 20:48 pety1 napisal Jestem > jeszcze mloda osoba i jak Jan Paweł II mowił od nas mlodych zalezy ten > świat , tak,tak, ty nalezysz do tych mlodych , do ktorych nalezy swiat. minimalny wiek 59 lat. w niektorych panstwach to wyglada jeszcze gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś
krol_parkietu Re: Marszałek Stefan Mikołajczak dostał absolutor 26.04.05, 20:57 Stefan - nie daruje Ci tramwaju na rataje!!! Odpowiedz Link Zgłoś