ele_mele_dutki 16.05.05, 22:09 Właśnie kończy się kolejny sezon średzkiej halówki. Wygrał Verkap Plus i zdetronizował Aquaform. Czy ktoś śledzi te rozgrywki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rogeer Re: średka halówka 16.05.05, 22:44 Szczerze się bez bicia przyznaje, że nie śledziłem. A w ostatniej gazecie właśnie mnie zastanawiało, że trafiłem na duży nagłówek z nazwą Verkap ale nic o tym nie przeczytałem, dzięki za informacje:) Pozatym to skąd ta nazwa? Odpowiedz Link Zgłoś
ele_mele_dutki Re: średka halówka 17.05.05, 15:09 Nastepny sezon już we wrześniu :-) Co do nazw to najczęsciej pochodzą od sponsorów (Verkap Plus to ferma drobiu pod Nowym Miastem). Są też inne ciekawe nazwy: Czerwone Diabły albo Drink Team. Odpowiedz Link Zgłoś
rogeer Re: średka halówka 17.05.05, 20:37 Jeśli byś chciał to możemy jakieś ogłoszenie na stronie głównej Forum umieścić. Nie wiem czy teraz jest sens ale może bliżej września, może by się drużyna z Forum zebrała:) Odpowiedz Link Zgłoś
duch3 Re: średka halówka 17.05.05, 14:36 Przyznam się szczerze że nie ale wspieram halówke "linkiem":) Bardzo podoba mi się pomysł na Ciekawostki. Kiedy zaczyna się przyszły sezon? Odpowiedz Link Zgłoś