Gość: XXL Ej, daj sobie spokój, forum już działa normalnie IP: *.echostar.pl 20.08.02, 21:15 Odpowiedz Link Zgłoś
zwid Re: Ej, daj sobie spokój, forum już działa normal 20.08.02, 21:21 Czyżby cenzor zrozumiał?? A może już go wywalili?? Odpowiedz Link Zgłoś
zwid Skubany!! 20.08.02, 21:30 Przywrócił tamte posty i udaje, że nie wpieprzył w ich miejsce: "Wiadomość została usunięta ze wzgledu na złamanie prawa lub regulaminu." P.S. Zamiast "Ej", wolę Tej". Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Tey!!! :-) IP: *.echostar.pl 20.08.02, 21:51 Wszystko było można czytać po kliknięciu "odpowiedz cytując" nie gineło ...... Najlepsza była reakcja wielu piszących normalnie na taką uwagę :-)))) W sumie awaria serwera, ale co to się narobiło ..... Odpowiedz Link Zgłoś
zwid Re: Tey!!! :-) 20.08.02, 22:09 No!! Fajnie!! Po poznańsku!! Nigdy nie "odpowiadam cytując" - to tylko wydłuża i niepotrzebnie zaciemnia wątki. Ale chyba nie chcesz mnie przekonywać, że wskutek awarii serwer sam wymyślił to kretyńskie: "Wiadomość została usunięta, ze względu na złamanie prawa, lub regulaminu."??! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Tey!!! :-) IP: *.echostar.pl 20.08.02, 22:26 Na to wygląda, albo awaria, albo coś grzebali przy serwerze. Odpowiedz Link Zgłoś
zwid Hej!! - cudna blondyno - 170-101-60. 20.08.02, 22:52 Ale Ci nabiłem licznik! Nie?!! Odpowiedz Link Zgłoś
arracus Re: Boję się do was jechać 23.08.02, 21:02 To po co tam jedziesz jak się boisz? Wybierz inne - bardziej przyjemne miasto:) Jakie? a ja wiem? Białystok? Warszawa? Gdańsk? Kraków? ...? co wolisz? a i szkolenie to też są .... Odpowiedz Link Zgłoś